Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מיבחינה פיזית, לא מיבחינת תושבות והתאמות, מיבחינת התא מנוע עצמו בלי לחתוך או להרחיב קורות ושהמכסה יסגר

מנוע 3.0 ליטר עם הגיר הידני שלו מאלפה 164 ניכנס בתא המנוע של אלפה ספיידר ? (כרגע היא עם מנוע 2.0 מקורי)

יש עוד שאלה למטה

1986SpiderVeloce.jpg

לא קשור לשיפורים, זה טכני.

עכשיו שאלה שקשורה לשיפורים (שהוספתי אותה אחרי עריכה אז זה חוקי :-))

מה המנוע של אלפה שנפוץ בארץ שמחזיק גדישות הכי טוב ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני באופן אישי לא נתקלתי בהשתלה כזו, כן נתקלתי מס' פעמים במנוע 2.0 TS מוגדש,

גם בכזו וגם ב-GTV הישנות

אני מאמין שזו השתלה טובה יותר,חסכון גדול במשקל לעומת ה6 ציל' 3.0 שלבטח יפגע ביכולות הדינמיות

וגם "יותר" חוקי (פחות בולט) לטעמי

porsche 914,2.0,1970

פורסם

פותח התרד', שים לב בבקשה, כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

הודעת חובה לקריאה, גם להתייחסות והקפדה על הכללים, לעניין זה, איך רושמים כותרת.

למען הסר ספק, הכותרת אמורה להכיל שנת ייצור, ולא רק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לגבי מנוע של אלפא שמחזיק גדישות טוב:

ל-75 היתה גירסה שהגיעה עם מנוע 1.8 מוגדש, וכן גם ל-GTV של שנות ה-90' (הנעה קדמית) היתה גירסת 2 ליטר V6 מוגדשת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא התכוונתי מה מגיע מוגדש, אלא אם מחליטים לגדוש, איזה יהיה הכי פוטנציאלי להספקים/אמינות

ושיהיה נפוץ ולא מאיזה דגם שאולי נשארו כמה סמפלרים בודדים בארץ

פורסם

העניין שבספיידר גיר אחורי וב164 מנוע וגיר עומדים לרוחב. לכן אני בטוח ל-99% שהשתלה כזאת לא אפשרית, בטח לא מנוע+גיר מ-164, מקסימום אולי ניתן להתאים את המנוע. יש גירסאות של אלפא 75 עם מנוע V6 וגיר אחורי, ניתן לייבא מנוע וגיר כאלה ולנסות להשתיל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניתן לבצע הסבה למנוע 2 ליטר מאלפא 164,75 לצורך השתלה בספידר.

ההסבה לא פשוטה והיא כוללת בין היתר החלפת קרטר שמן, מפלג , ועוד....

תריץ חיפוש בגוגל פעם יצא לי לראות באיזה אתר את כל השינויים הנדרשים (ונדרשים לא מעט...)

אני לא הייתי נכנס לפרויקט מורכב שכזה, התמורה הטובה יותר היא לשפר את המנוע המקורי בקאמשפט,יחס דחיסה וקרבורטורים.

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
העניין שבספיידר גיר אחורי וב164 מנוע וגיר עומדים לרוחב. לכן אני בטוח ל-99% שהשתלה כזאת לא אפשרית, בטח לא מנוע+גיר מ-164, מקסימום אולי ניתן להתאים את המנוע. יש גירסאות של אלפא 75 עם מנוע V6 וגיר אחורי, ניתן לייבא מנוע וגיר כאלה ולנסות להשתיל.

אתה טועה.

בספיידרים, בשונה משאר דגמי אלפא רומיאו בעלי הנעה אחורית, הגיר אינו נמצא בסרן האחורי, אלא בצמוד למנוע.

מעבר לכך, יש לנו מישהו במועדון שהגדיש ספיידר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני שתלתי מנוע טווין ספארק בספיידר שלי האלפא המוגדשת היא של מוטי והוא בנה את המנוע ממנוע רגיל אם תצליח להשיג מנוע של 751.8 טורבו אם המחשב וצמה אתה על הסוס יש גם אפשרות תיאורטית לשתול מנוע 3.00 24V אולם תצטרך קרטר יבש ולעולעשות הרבה שינויים כאמור תנסה להשיג מנוע 1.8T של 75 קומפלט

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

הכבוד הוא לי שהגבת/ם (רשום שנה וחצי והודעה ראשונה בישבילי :wink:)

הרכב בבעלות אותו אדם משנת 98-99 והוא נימצא במצב חדש דנדש, הכל תקין ומקורי.

העניין שהוא רוצה עוד כח, באיזור ה 200+ (היו לו רכבים של 200+ אז הוא יודע מה הוא רוצה)

הייתי רוצה לקבל פירוט יתר חודרני של הצורך ותהליך הפיכת הקרטר ליבש ב 3.0

לגדוש TS2.0 זה כבר עלה על הפרק אבל נשקלת האופציה להישאר אטמוספרי ורק להגדיל נפח אם זה יותר פשוט/אמין

פורסם

ברכב כזה שהינו די קלאסי וישן בתיכננו נראה לי קצת לא כדאי להתעסק עם הגברת הספק ומשקל כפי המתוכנן.

שיפורים קלאסיים כמו פעם של גלי זיזים ומאיידים יתאימו יותר לקלסיקה כזו.

אני אישית מזכרוני הרעוע מנהיגה ברכב כזה עניין הכוח לא הפריע במיוחד.....

• תוכן חדש...