Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 98 או לנטיס 99?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מתלבט בין שני רכבים ורוצה את עזרתכם! הונדה סיוויק 98 או מאזדה לנטיס 1.8 שנת 99. אם תוכלו לייעץ לי מבחינת ביצועים,התנהגות,אמינות וצריכת דלק מה עדיף מבין השניים ?

פורסם

לסיוויק יש התנהגות עדיפה, מנוע VTEC פשוט מעולה עם 125כ"ס. שילוב מצויין בין מנוע וגיר.

מדובר ברכב דינאמי ומהיר. ללא ספק הסיוויק עדיפה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לסיוויק יש התנהגות עדיפה, מנוע VTEC פשוט מעולה עם 125כ"ס. שילוב מצויין בין מנוע וגיר.

מדובר ברכב דינאמי ומהיר. ללא ספק הסיוויק עדיפה.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

דינאמי? מהיר? יש לאמא כזו (97). נראה אותך קודם מוצא תנוחת נהיגה נכונה עם ההגה הענק. אחרי זה נתחיל לדבר על דינמיות. (שגם לא קיימת. ההגה לא מתקשר בכלל - למרות שאברהם פורת ז"ל כתב לפני 10 שנים במגזין 'אוטו' (במקרה הייתה לי גישה לארכיון לפני כמה חודשים) שאפשר עם המון מאמץ לקבל ממנו אינפורמציה.)

בדגם ההצ'בק יש שיפור בדינמיות - אבל עדיין זה לא זה.

הרכב זריז בגרסא האוט'. הידני מהיר.

לפותח השרשור - מבחינתי אין הבדל משמעותי. כשקנינו את הסיוויק הייתה לי בנוסף ZX וולקן - שעולה על שתיהן בכל פרמטר (חוץ מהאמינות).

ועוד משהו - רוב רובן של הסיוויק הגיעו בלי ABS וכריות אויר - לכן לקח לנו ארבעה חודשים למצוא אחת עם ABS וכריות אויר. אני לא הייתי קונה רכב בלי ABS.

פורסם
הרכב זריז בגרסא האוט'. הידני מהיר.

זריז = דינאמי, רק שדינאמי זה בלועזית. 180 קמ"ש זה לא מהיר? ידני נותן במהירות מירבית כ-5קמ"ש יותר.

למעשה, יחסית לכבישים שלנו, רוב משפחתומטיות מהירות, הרי מהירות מותרת ברובם 90-110ק"מש וכל 1.6 אוטומט יכול לנסוע 150 בלי בעייה ואף יותר. העניין שנסיעה במהירות כזאת מסכנת את חיי נהגים אחרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם לאנטיס 1.8 לא נשארת הרבה מאחור, כולה 10 סוסים פחות.

אני ממש לא חובב לאנטיסים, אבל אין שום סיבה להעדיף עליה סיויק.

ויש גם SUNROOF מקורי.

פורסם
חשבתי גם על במוו 318 שנים 94-98 מה דעתכם על הרכב הזה מכל הבחינות והאם הוא עדיף על הסיוויק?

כן...

מנוע 1.8...ברכב יש גם ABS וגם כרית אוויר

אם תמצא ידני ומשהו שמור כך בלי לחשוב

חיית הלילה שלי:

BMW 316I '94

• תוכן חדש...