Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ייבוא DUNE BUGGY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מאז ומתמיד רציתי באגי ובארץ אין הרבה מבחר מה גם שאין הרבה למכירה והמחירים בשמיים.

חיפשתי בebay ומצאתי כמה רכבים נחמדים , לפי מה שאני יודע הבאגי יושבת על שאסי של חיפושית ומנוע של חיפושית (תקנו אותי אם אני טועה ).

השאלה שלי האם יש בעיות מיוחדות להכניס את הרכב לארץ?

והאם זה נכון שברכב אספנות משלמים מכס לפי מצב הרכב ?

תודה לעוזרים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא תוכל להכניס את הדבר לארץ,

אולי בתור "חלקי חילוף" או "מוצג למוזיאון",

אך ללא רישוי,

אולי תשקול להשקיע את הסכום בסדנה שתבנה לך באגי? עדיף מחיפובאגי או סובאגי.

----

פורסם

יש סיבה שלא יתנו לה רישוי?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש סיבה וקוראים לה משרד התחבורה.

בגלל סיבה זו לא ניתן לייבא גם רפליקות ורכבים שעברו שינויים שאינם קיימים אצל היצרן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צריך לבדוק את העיניין יותר לעומק.

יש סיכוי טוב, אפילו טוב מאוד שתוכל לייבא את הבאגי ללא רישוי לכביש וישנו סיכוי לא רע שאולי תצליח לעלות אותו על הכביש בצורה חוקית, אל תשכח שבשנות השיבעים היתה חברה שעשתה את ההסבה לבאגי מהחיפושית והצליחה לקבל רישוי, אתה יכול לנגן על זה!

אל תשכח שהכל אפשרי , צריך סבלות ועקשנות מול גלגלי הבירוקרטיה.

לכן שאלה ועיניין אתה מוזמן לפנות למשרד התחבורה שנמצא ברחוב היצירה 2 ת"א.

אסף.

פורסם

כל הבאגים שיש בארץ נעשו כאן?

ההתייחסות לבאגי היא כמו לרפליקה?

אני יודע שבארה"ב היו קיטים להרכבה מפיבר כדי לעשות הסבה לבאגי , אבל השאלה האם מותר לעשות את ההסבה בארץ אבל אסור לייבא אחד שכבר מוכן?

פורסם
יש סיבה וקוראים לה משרד התחבורה.

בגלל סיבה זו לא ניתן לייבא גם רפליקות ורכבים שעברו שינויים שאינם קיימים אצל היצרן.

אמממ, לא לגמרי נכון.

עיין ערך ווסטפיליה למשל, כל המיבנה של הרכב שונה. הגג חתוך, הפנים שונה וכו'.

או בזמנו שיבאו כל מיני רכבים בעלי 4X4 שהתחילו כרכבים סידרתיים, עברו סדנה ויצאו 4X4. היות וזה עדיין "יצור סידרתי" ונחשב "ככה זה יצא מהמפעל" זה חריג, אבל עדיין...

בתקופה הנוצצת של האימפרזה טורבו היתה את גירסאת הפרו-משהו, שהיתה בנויה באיזו סדנא (לא בנויה, משופרת, אבל אצליינו זה ניקרא שינוי מבנה :lol:).

היו עוד, אי כבר לא זוכר...

אני בטוח שיש איזושהיא קומבינה חוקית לעשות כזה דבר.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אמממ, לא לגמרי נכון.

עיין ערך ווסטפיליה למשל, כל המיבנה של הרכב שונה. הגג חתוך, הפנים שונה וכו'.

או בזמנו שיבאו כל מיני רכבים בעלי 4X4 שהתחילו כרכבים סידרתיים, עברו סדנה ויצאו 4X4. היות וזה עדיין "יצור סידרתי" ונחשב "ככה זה יצא מהמפעל" זה חריג, אבל עדיין...

בתקופה הנוצצת של האימפרזה טורבו היתה את גירסאת הפרו-משהו, שהיתה בנויה באיזו סדנא (לא בנויה, משופרת, אבל אצליינו זה ניקרא שינוי מבנה :lol:).

היו עוד, אי כבר לא זוכר...

אני בטוח שיש איזושהיא קומבינה חוקית לעשות כזה דבר.

גילי

לגבי האימפרזה,

זוהי אימפרזה פרו-דרייב והיא מאושרת ע"י היבואן. זה בערך כמו AMG למרצדס.

לגבי ייבוא באגי, לא הייתי מסתכן. הסיכוי שלא יאשרו את הבאגי הרבה יותר גבוה מהסיכוי שיאשרו אותו.

בברכה,

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

מצאתי אחת שאני ממש רוצה וקשה לי פשוט לוותר עליה היא כל מה שרציתי בבאגי והרבה יותר

פורסם

אל תשכח שאם הבאגי נמכרת ב-Ebay ב-1000$, זה שווה ערך ל-30000 שקל בארץ[משלוחה, ביטוחים, רישוי, אגרות, טפסים ומכס],

באותו הסכום ניתן לבנות באגי מפלצת בארץ ע"י סדנה,

או באופן פרטי בחצר.

----

פורסם
אל תשכח שאם הבאגי נמכרת ב-Ebay ב-1000$, זה שווה ערך ל-30000 שקל בארץ[משלוחה, ביטוחים, רישוי, אגרות, טפסים ומכס],

באותו הסכום ניתן לבנות באגי מפלצת בארץ ע"י סדנה,

או באופן פרטי בחצר.

באגי מאושרת + ניירות = 30K ומעלה... וגם זה בערך במצב נסיעה רופס למדי.

לאור עליית המחירים של החיפושיות וכנ"ל גם עליית המחירים של הבאגים אני לא חושב שניתן למצא בארץ באגי עם ניירות מתאימים בפחות מ 30K (תאמין לי, חיפשתי), כך שאם חפצה נפשך ברכב מהסוג הזה, ועוד "מפלצת" אני מאמין שהסכומים הם פי שתיים וצפונה... וזה עוד בהערכה זהירה ואופטימית...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

באגי בארץ נמכרת סביב ה50-60 ולא במצב מעולה

איך עובדים כל התשלומים עד שהרכב יכול לעלות על הכביש ?

רכב אספנות משלם פחות מיסים שהוא עולה ארצה לא?

• תוכן חדש...