Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני לפני קניה של מערכת אזעקת ביפר מדגם Guard 635 , הבנתי שהמערכת מגיעה עם גלאי זעזועים וכי באפשרותי לגרום אף לנגיעות קטנות בפח הרכב להפעיל את האזעקה.

הבנתי כי ניתן לשנות את רמת הרגישות, כך שבימי גשם סוערים האזעקה לא תקפיציני לשווא.

שאלתי היא:

במקום עבודתי מחנים את הרכבים במעליות של מס' קומות.

כאשר עובד מעוניין לשחרר רכבו מהחניה, ורכבו נמצא בקומה אחרת מקומת הקרקע, עליו לשנע את המעלית עד שמכוניתו מגיע לקומה הרצויה, דבר הגורם לטלטול כל הרכבים שנמצאים על המעלית.

לדעתי האישית טלטול הרכב בעת שינוע המעלית כה חזק, שגם ברגישות הנמוכה ביותר של גלאי הזעזועים - האזעקה תפעל.

האם קיימת אפשרות לנעול את הרכב בלי שגלאי הזעזועים עובד? (כמובן שאשתמש באפשרות זו רק כשאני חונה בעבודה).

במידה ולא - האם למישהו נסיון עם נושא מסוג זה?

תודה רבה,

אורן.

פורסם

שיתקינו לך את האזעקה תבקש שיתקינו סויטש שמבטל את חיבור הגלאי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא מחייב.

יש לי אזעקת ביפר מסוג רב בריח ,ושם יש אפשרות לביטול גלאי הזעזועים אם אתה חונה למשל בקירוב לתחנת רכבת.

אני משער בדעתי שאופציה כזאת קיימת גם באזעקת ביפר שהרי אין הבדלים רבים בבסיסם.

חוץ מזה כמו שצויין אפשר לשחק עם הפוטנציומטר כדי להוריד ברגישות.

פורסם

התקנתי את האזעקה במצת האור, נתניה.

התקנה מקצועית ואסתטית.

בהחלט מקום שראוי לציין לשבח !

בנוגע למעליות - רמת הרגישות בערך באמצע... שיחקתי קצת עם המעלית כך שהרכב "ינוענע" קצת, ולא צפצפה, אך לאחר שהמעלית רוקנה מרכבים ורק רכבי נשאר שם (וכך יש לה יותר עוצמה), היא גרמה לאזעקה "1" לפעול (אזעקת אזהרה) - לא משהו נוראי.

בנוסף, קיימת אפשרות בשלט לנעילה ללא גלאי זעזועים - מה שפותר את הבעיה כליל.

בברכה,

אורן.

פורסם

רציתי להגיד שיש לך אופציה בשלט שפשוט אתה מפסיק את הציפצוף של האזעקה בלחיצת כפתור

הכפתור הוא מעל הצג האמצעי אם אני לא טועה יש עליו ציור של צופר ולחיצה ממושכת עליו יפסיק את הציפצוף של האזעקה באוטו ותוכל לראות זאת על הצג

sound connecting people

פורסם

יש גם את מצב "מוסך" שלדעתי עושה שינוי באופן פעולתה של האזעקה - חפש את זה בספרון של האזעקה ותבדוק את העניין.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תודה חברים, כפי שכתבתי:

קיימת אפשרות בשלט לנעילה ללא גלאי זעזועים - מה שפותר את הבעיה כליל.

mtfl

- לנתק ידנית - קצת מטרטר...

HUMMER

- קיים מצב Mute, בו השלט רוטט, אך האזעקה תמשיך לצפצף.

Super_T

- מצב מוסך מבטל את האזעקה.

• תוכן חדש...