Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי היום את רכבי, טויוטה קורולה, למוסך פחחות לאחר שילדים זרקו לי אבנים על מכסה המנוע של הרכב (הוריהם שילמו הכל)

הרכב בצבע אדום יין, ולאחר הצביעה אני מגלה לתדהמיתי כי צבע מכסה המנוע שונה לחלוטין מהצבע של הרכב, כתירוץ, הפחח אמר "חכה חיודש זה יסתדדר הצבע שלך דהה באוטו", התירוץ שלו כמובן מופרך לחלוטין, לא דהה לי הצבע באותו, גם בקורולה חדשה הצבע אותו דבר ולפני חודש צבעתי פגוש קדמי במקום אחר, שם הצבע יצא בול אותו הדבר, כמו צבע האוטו.

כל השיחה מסביר הפחח כי הוא שם את הצבע לפי קוד הרכב, בסופו של דבר הוציא לי פרוספקט צבעים של טויוטה כדי להראות לי שהצבע שהוא שם לי הוא כמו בפרוספקט, לדהמתו הוא ראה שהצבע בפרוספקט שונה לחלוטין מהצבע של מכסה המנוע ותואם ב 100 אחוז לצבע הרכב, אז אמר, על הנייר הצבע נראה שונה.

בסופו של דבר הגעתי למצב שרציתי לקחת ממנו את הרכב (מבלי לשלם כמובן) ואז הוא התחיל להודות בטעותו ואמר שכנראה הייתה לו איזה פשלה והוא ינסה לעשות כמיטב יכולתו על מנת להתאים את הצבע לרכב.

אינני מבין בפחחות רכב בכלל, האם זה כל כך סרט להתאים צבע לרכב כאשר מלפני חודש צבעתי פגוש ויצא בול אותו צבע?

האם אני חייב לשלם לו למרות שהאוטו ממש צבעוני - כל מי שרואה את זה דבר ראשון צוחק.

אם אני רוצה לעשות את העבודה אצל פחח אחר, כי הוא לא מצליח, איך אני יסגור איתו בדיוק את הסיפור, כל פעם הוא אומר לי "כל היום עבדתי לך על האוטו בסוף אני גם לא מקבל כסף) - נתתי לו בסופו של דבר צק ביטחון לעוד שבוע.

פורסם

את הטמבון שצבעת לפני כחודש צבעת באותו מקום ?

הרגשתי צרפתיה

והייתי עם איטלקיה זמן מה

ניסיתי גם יפנית, ואפילו קוריאנית .

אבל לבסוף התאהבתי בגרמניה!

פורסם

כתירוץ, הפחח אמר "חכה חודש זה יסתדר הצבע שלך דהה באוטו", שטויות.

התירוץ שלו כמובן מופרך לחלוטין, לא דהה לי הצבע באותו, גם בקורולה חדשה הצבע אותו דבר ולפני חודש צבעתי פגוש קדמי במקום אחר, שם הצבע יצא בול אותו הדבר, כמו צבע האוטו.

כל השיחה מסביר הפחח כי הוא שם את הצבע לפי קוד הרכב, בסופו של דבר הוציא לי פרוספקט צבעים של טויוטה כדי להראות לי שהצבע שהוא שם לי הוא כמו בפרוספקט, לתדהמתו הוא ראה שהצבע בפרוספקט שונה לחלוטין מהצבע של מכסה המנוע ותואם ב 100 אחוז לצבע הרכב, אז אמר, על הנייר הצבע נראה שונה. הקוד אולי אותו הקוד , אבל לרכב שאיננו חדש לחלוטין יש לבצע התאמה מדויקת של הצבע לרכב הספציפי.

בסופו של דבר הגעתי למצב שרציתי לקחת ממנו את הרכב (מבלי לשלם כמובן) ואז הוא התחיל להודות בטעותו ואמר שכנראה הייתה לו איזה פשלה והוא ינסה לעשות כמיטב יכולתו על מנת להתאים את הצבע לרכב.הווה אומר לצבוע מחדש , ולעשות עבודה נורמלית.

אינני מבין בפחחות רכב בכלל, האם זה כל כך סרט להתאים צבע לרכב כאשר מלפני חודש צבעתי פגוש ויצא בול אותו צבע?

האם אני חייב לשלם לו למרות שהאוטו ממש צבעוני - כל מי שרואה את זה דבר ראשון צוחק.זה לא סרט. קוראים לזה מקצוענות.

אם אני רוצה לעשות את העבודה אצל פחח אחר, כי הוא לא מצליח, איך אני יסגור איתו בדיוק את הסיפור, כל פעם הוא אומר לי "כל היום עבדתי לך על האוטו בסוף אני גם לא מקבל כסף) - נתתי לו בסופו של דבר צק ביטחון לעוד שבוע.אם היה עובד כמו שצריך מלכתחילה היה נמנע מעבודה כפולה.

תגובה באדום.

פורסם

מנטרה קבועה אצל מוסכניק שפישל היא "חכה חודש, זה יסתדר".

ו"יעשה כמיטב יכולתו" זה אומר: "תשאיר את האוטו ותבוא לקחת אותו בערב, ואני בינתיים לא אסתכל עליו אפילו".

פורסם
תגובה באדום.

לדעתי כשהוא עשה את הצבע הוא טעה בקוד, זה לא ברמת ההפרשים של צבע שדהה.

הבדלתי הצבע כל כך משמעותיים ככה שאפילו בחושך רואים אותם בבירור

חברים ראו את האוטו היום, לא דיברתי לא כלום, באותה שניה שאלו מה זה הצבע על המכסה מנוע, ממש מזעזע.

פורסם

נתת לו צ'ק ביטחון. "מעולה". עכשיו נראה שאתה באמת בבעיה,

אם כך, אז לא נותר אלא ליתן לו לצבוע שנית, כי את מה שרשמת בצ'ק, בסופו של דבר תשלם.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

למה בבעיה?

תמיד אפשר לבטל אותו, אני אכן אכניס אליו שוב פעם את האוטו, אם הפעם לא ילך לו אני פשוט מבטל את הצק, מצלם את התוצאות, ויום למחרת הולך לפחח אחר.

פורסם

אם הצ'ק ניתן להסבה - אתה לא יכול לבטל אותו! בעל העסק יסב את הצ'ק לטובת אחד הספקים שלו, הספק קיבל את ההמחאה בתום לב והוא יכול לגשת איתה להוצאה לפועל.

האפשרות היחידה שלך לבטל את ההמחאה היא אם הצ'ק הוא ל"מוטב בלבד" ואיננו ניתן להסבה וגם אז זה יכול להיות בעייתי מבחינה חוקית (אתה תצטרך להוכיח שמדובר בצ'ק ביטחון).

• תוכן חדש...