Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לא מזמן קיבלתי מהעבודה יונדאי גטב חדשה עם רדיו דיסק MP3 JVC ו4 רמקולים המקוריים בדלתות

אני רוצה להחליף לפחות את הקידמיים כדי לשפר את השמע, מבקש המלצות לרמקולים עד 450 ש"ח בערך

תודה על העזרה

נ.ב אני לא יודע אפילו כמה אינטש' נכנס בדלת גם אינפורמציה זו תעזור לי.

פורסם

6.5 " נכנס לך בדלת מקדימה וגם מאחורה

אך רצוי שהרמקול לא יהיה משהו גדול (כלומר המגנט וזה) אלא עם כן לא אכפת לך לבצע הגבהות !

הייתי ממליץ על זוג קומפונט ככל הנראה בתקציב הנ"ל זה מורל פולס הסבירים למדיי - בתוספת קלה של 50 ש"ח לערך

(אך לדעתי קומפוננט בלי מגבר שקצת יניע אותם זה מיותר - סה"כ החלטה שלך במה את מעוניין)

:roll:

פורסם

רעיות נוסף הוא שחשבתי בגלל שאני רוצב להמנע ממגבר לבנתיים, אולי כדאי לנתק את הרמקולים האחוריים ולחבר שני יציאות מתח לכל רמקול (כלומר שני יציאות ימניות לרמקול ושני יציאות שמאליות לרמקול) ואז אני אקבל כנראה הגברה לרמקולים הקידמיים

האם כדאי??? או שזה סתם רעיון מעפן... (מישהו ניסה כזה דבר פעם??)

פורסם

אל תבצע את הרעיון שהצעת. מה שכן, תקנה רמקול נציל כדי שיהיה לך מקסימום עוצמה ממינימום הגברה. אתה יכול לקנות מורל פולס שאני מאמין נכנס בתקציב שלך אבל הוא לא נציל במיוחד. בהצלחה!

פורסם

איזה שנה האוטו?לאבי יש את הגטס 2008,איכות שמע מפתיעה מאוד לטובה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יונדאי גטס חדשה שנת 2008 הרמקולים אולי יותר טובים ממה שהיה בדגם קודם אבל עדיין לא איכותיים במיוחד ומזמזמים במוסיקה עם הרבה באסים

פורסם

קודם כל אל תנסה לחבר שתי יציאות לרמקול אחד , כמו שאמרו לפני.

התקינו לי בגטס זוג קומפוננט של DLS, עומק ההתקנה לפי המפרט שלהם הוא 63mm. האמת שלא יצא לי לצערי להיות נוכח בזמן ההתקנה אבל הם נכנסו בדלתות. אז חפש רמקול עם גודל התקנה שווה או קטן יותר, כי יש שם בעיה של עומק.

בדקתי את המפרט של הpulse http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_pulse.html

מסתבר שגם אצלם בדיוק אותו עומק התקנה, אז לפי דעתי זאת קניה משתלמת:

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=20

• תוכן חדש...