Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע האוטו שלי חזר מצביעה כללית, בהתחלה רציתי להחליף צבע לשחור והבנתי שהדבר יקר מאוד.

החלטתי לעשות עבודת צבע איכותית צביעה טובה בתנור ובסוף מצאתי משהו שיצבע לי עם דופון צביעה כללית של הרכב

ב4.5 אלף שקל. בהחלט יצאתי בזול!

הנה האוטו בצביעה (תודה לעדי שצילם לי):

2002593486723235759_rs.jpg

2002539926385320043_rs.jpg

2002573249191263583_rs.jpg

2002514374921445502_rs.jpg

2002580833044048958_rs.jpg

והנה התוצאה הסופית:

tigra4nf6.jpg

tigra3wq8.jpg

tigra2np3.jpg

dsc00636dv3.jpg

S2000

פורסם
נראה אחלה. :)

שמתי לב שכל הזכוכיות מפורקות. מי פירק? מי החזיר? גומיות חדשות? ה-כ-ל עלה לך בסה"כ 4500 דינרים?

הם פירקו הכל והחזירו הכל הם הבטיחו שזה יהיה תוך שבוע הרכב מוכן ובסוף זה היה תוך 3 ימים מוכן.

עלה אפילו פחות, הבאתי נאונים מתחת לרכב שירכיב לי וגם LED כחול לשעונים הוא התלהב מהנאונים אז הוא קנה ממני אותם ב500 ש"ח אז בסוף יצא 4000 ש"ח.

מדהים לא?

S2000

פורסם
אחי לא נבאס....

אתם אחים מאותם ההורים או רק מהאימא?

לפותח השרשור. הרכב שלך יצא כמו חדש.

גם המחיר ששילמת הגון.

תתחדש תהנה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אחי לא נבאס יצא פגז ההיתי עושה לך צבע אחר איזה שתירצה והיה נישאר עודף חבל שלא שאלתה .

תראה דוגמא שלי היה לי גם מקת דופן כולל צבע אחר 4000.

http://www.siz.co.il/my.php?file=k2vjdnzqzzin.jpg

קשה לי להאמין שמשהו היה מחליף צבע במחיר כזה, בגלל שברגע שאתה מחליף צבע אתה צריך לפרק את האוטו עד לבורג האחרון וזה כולל פירוק של המנוע וכל הרכיבים. אם לא פשוט תפתח את הדלת ותראה את הצבע הישן יכול להיות שזה יראה טוב מבחוץ אבל האיכות של זה תבאס

S2000

פורסם

שטיות אחי לא צריך את כל זה במיקרה של הדגם שלי קופה יש רק שני דלתות(גיליתי משהו) אז פירקו הכל ולגבי המנוע ממש לא עינין אותי בישביל שני בולמים מיסכנים לפרק את כל המערכת לא מומלץ בשיט

http://www.siz.co.il/my.php?file=ndcjd2i1mgfy.jpg

156כוחות סוס מספיקים לי:-)

המסמר שבולט נידפק:arrow:

פורסם
שטיות אחי לא צריך את כל זה במיקרה של הדגם שלי קופה יש רק שני דלתות(גיליתי משהו) אז פירקו הכל ולגבי המנוע ממש לא עינין אותי בישביל שני בולמים מיסכנים לפרק את כל המערכת לא מומלץ בשיט

http://www.siz.co.il/my.php?file=ndcjd2i1mgfy.jpg

זה ממש לא נכון יש גם בבגאז' שצריך לפרק הכל וגם בדלתות מבפנים כדי שזה יצא צביעה איכותית צריך גם חומר ששמים לפני

כדי שהצבע יתפס טוב ולא יתקלף אחרי כמה שנים ולפי מה שאני רואה אצלך לא מרחו את החומר הזה.

וכדי להגיע לרמת צביעה גבוהה חייבים לפרק הכל, שאל את המומחים פה הם יודעים יותר ממני.

S2000

• תוכן חדש...