Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש ורציתי להתייעץ בנוגע לרכישת רכב ספורטיבי

תקציב סביבות ה 80K

מה שחשוב לי בפרמטרים של הרכב:

1. בטיחותי

2.מנוע חזק( חשבתי אולי על איזה V6)

3.יותר ממהירות בקו ישר חשוב לי יציבות על הכביש ואחיזה בסיבובים !

4.משהו שיתאים קצת לנהיגה האגרסיבית שלי :lol:

המכוניות שקצת התעניינתי לגביהן: גולף GTI, אלפא רומאו /147/GTV ספיידר 2.0 טורבו או 3.0 (אבל קצת סקפטי בנוגע למציאת אחת שלא תקרטע לי בצידי הכביש) - אשמח לקבל הצעות נוספות או הכוונות גם לכיוונים אחרים. תודה.

פורסם
רנו קליאו ספורט 03, מהנה לנהיגה, בטיחותית, מהירה בקו ישר.

אני נוהג להסכים , קליאו נותנת אחלה תמורה בעד הכסף ואתה ממש תהנה איתה .

פורסם

האם מבחינת הכוח שלה הקליאו ספורט עדיפה על הGTI

חוץ מצרפתיות איזה עוד יכולות להכנס לנעליים עלפי הפרמטרים (עם דגש על נהיגה ספורטיבית וביטוחתית)

אשמח לקבל גם פירוט עם נתונים לגבי כל בחירה, תודה.

פורסם

E M777 לקחת לי את המילים מהפה.

אולי GOLF V6 ?? מנוע 2.8 חזק מאוד204 כ"ס , גיר ידני 6 הילוכים ,הנעה כפולה פורמושין, לפי דעתי שווה יותר מGTI

אופציה שניה זה לאון טורבו , מנוע 1.8 טורבו ,שנת 2002 (הנעה כפולה ) או 2003 ( הנעה קדמית ), 180 כ"ס , גם ידנית.

אופציה שלישית A3 טורבו שנת 2002 יש גם ידני וגם אוטומטי. גם מנוע 1.8 טורבו 150 או 180 כ"ס.

שלושת הנ"ל חולקים הרבה מכלולים ביחד , אחיזת כביש טובה מאוד , רכבים מאוד מהנים ומפנקים מבפנים מבחוץ.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם
E M777 לקחת לי את המילים מהפה.

אולי GOLF V6 ?? מנוע 2.8 חזק מאוד204 כ"ס , גיר ידני 6 הילוכים ,הנעה כפולה פורמושין, לפי דעתי שווה יותר מGTI

אופציה שניה זה לאון טורבו , מנוע 1.8 טורבו ,שנת 2002 (הנעה כפולה ) או 2003 ( הנעה קדמית ), 180 כ"ס , גם ידנית.

אופציה שלישית A3 טורבו שנת 2002 יש גם ידני וגם אוטומטי. גם מנוע 1.8 טורבו 150 או 180 כ"ס.

שלושת הנ"ל חולקים הרבה מכלולים ביחד , אחיזת כביש טובה מאוד , רכבים מאוד מהנים ומפנקים מבפנים מבחוץ.

וההתנהגות שלהם לא מתקרבת לקליאו, אבל לא נתחיל פה ויכוח.

מהשלושה שציינת לדעתי הלאון עדיפה, במיוחד בגרסת ההנעה הקידמית.

פורסם

מעבר לאהבה מיוחדת שלי לאלפות, ה-GTV זה רכב אקסקלוזיבי ויש אותן ממש מאט בארץ.

לרכב הזה מגוון מנועים החל מ-1.8TS (עם 144 כ"ס) ועד למנוע V6 בנפח 3.2 עם 240כ"ס.

הדגם המדובר עם מנוע V6 בנפח 3 ליטר מפיק 192 עד 218כ"ס תלוי מגירסא. מנועי ה-TS נחשבים לאמינים יותר, אך V6 חזק מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא הייתה לי GTV, כך שמחלות שלה לא מוכרות לי. אבל זה רכב ספורט והמשמעות שקורעים אותו.

צריך לעשות בדיקה מאוד קפדנית לפני הקנייה. ברכבים שנוסעים באופן אגרסיבי, גיר, קלאץ' ומתלים הולכים מהר מאוד לעולמם ויש גם בלאי מוגבר למנוע כי הבעלים אהבו להחזיק אותם בטורים גבוהים. מעבר לזה כדאי לבדוק שלדה, תן רכב כזה לילד בן 18 והוא ייכסח את האוטו בשנה עם תאונות וכו'.

עריכה:

לא סתם רשמתי בחתימה שלי "אלפא אוהבת יחס עדין".

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשהייתי באותה סיטואציה השוותי בין הלאון,הGTI,והאיביזה והבנתי שה306 GTI6 היא הבחירה הכי ראויה. אומנם היא פחות מרווחת מהלאוןו מה-GTI(שאגב ממש מהנות לנהיגות ארוכות,נינוחות ושקטות,תענוג) אך לא קיימת ברוחן רוח ספרטיבית אמיתית...והאלפא היא אלפא...איטלקייה שובבה שעולה ים כסף במדינה לא לה...

באופן השוואתי אני לא יכול להעיד על האלפא כי לא יצא לי לנהוג באחת, מבחינת ביצועים לא הייתי מגדיר GTI ולאון כספורטיביות, לא בקו ישר וכמובן שלא בסיבובים-כאשר בשני הפרמטרים הGTI6 חזקה מהם.

כמובן שאני משוחד כי אני בעלים של אחת כזאת כרגע...אבל גם אחרי שנהגתי בWRX כ"כ הבנתי שהGTI6 זה פשוט רכב שנבנה כ"כ טוב...

הייתי בוחן את עניין הרנו קליאו B SPORT הדור החדש..יכול להיות רכב מהנה מאוד.ואם תוכל לגרד עוד קצת אזTYPE R...

נ.ב.

לא שכחתי את המיאטה,אני לא סו^&&בבR$$ל את האוטו הזה:|

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אה עכשיו ראיתי...אתה נהג חדש?..... קנה XS שנת 2005/6 מהנה מאוד לנהיגה,אני לא חלילה מזלזל ביכולות הפנמונליות שלך בנהיגה :wink: פשוט למה לקפוץ לרכבים "ספורטיביים" על ההתחלה:idea:

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם
איזה יד צריך לחפש את Alfa GTV 3.0 /ספיידר ראיתי מחיר שלהם נע בין 60 ל80K משהו מיוחד שצריך להזהר ממנו בנושא?

בספיידר/GTV אין יד שמחפשים. ההיצע כל כך דל, שכל רכב שמוצע למכירה שווה בדיקה ורק לאחריה תדע אם לקנות או לא. מחלות - בגדול, תבדוק האם כל מה שקשור לחשמל עובד. כן תברר מתי, אם בכלל, הוחלף מד כמות אויר. אך שוב, ההיצע דל עד אפסי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...