Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום האוסקר - בהצלחה לבופור !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה הוסיפו T בסוף השם ? זה לא בופור ?

GO ISRAEL .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אני אישית מעדיף שיפסיד..

כי ?

Tvr_speed_12 תודה =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כי זה סרט שמשדר תבוסתנות, תבוסתנות שיש מספיק ממנה בכל מקום שתפנה במדינה שלנו..

סרט על שירות צבאי שמגולם בידי משתמטים, שמתוארת בידי במאי הסרט כ"יתרון".

סרט מושקע ומעניין, אבל המסר שלו פשוט רע מאוד, כמו הקאסט.

פורסם

הסרט המעפן הזה הולך לאוסקר ? :|

סרט כל כך גרוע כל כך משעמם לא ראיתי המון המון זמן פשוט חיכיתי שיגמר כבר , יותר מידי דיבורים פחות מידי מעשים עד שמתחיל להיות מעניין זה ניגמר מהר מאוד .

מה גם שהמשחק של השחקנים ממש לא משכנע, אתה רואה את המשתמטים האלו משחקים בסרט כזה , זה פשוט לא משכנע בקיצור אחד הסרטים הגרועים שראיתי :?, אחרי כל הדיבורים עליו חשבתי שבאמת עשו פה סרט ברמה של חו"ל.

מה גם שהאושרי כהן הזה פשוט מתלהב מעצמו יותר מידי .

פורסם

לגבי הדעה על הסרט - אני מסכים עם מיצובישי.

אבל אני בכל זאת מאחל לו בהצלחה בטקס פרסי האקדמיה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כי זה סרט שמשדר תבוסתנות, תבוסתנות שיש מספיק ממנה בכל מקום שתפנה במדינה שלנו..

סרט על שירות צבאי שמגולם בידי משתמטים, שמתוארת בידי במאי הסרט כ"יתרון".

סרט מושקע ומעניין, אבל המסר שלו פשוט רע מאוד, כמו הקאסט.

מסכים עם כל מילה

פורסם

את הפרס על הסרט הטוב ביותר קיבלו האחים גו'אל ואיתן כהן. (ארץ קשוחה)

אם סרט ישראלי לא לקח שום מקום אז לפחות סרט של יהודים.

פורסם

אני אומנם הייתי רוצה שסרט מישראל יזכה .

אבל אני גם חושב שזה לא ראוי שמי שמיצג את ישראל בסרט על צהל הם אנשים שבחרו להשתמט מאותה חובה. את מדינת ישראל לא צריכים ליצג בחול משתמטים ובטח שלא דרך סרט כזה .

עוד יותר מקומם זה התנהגות של אותם "כוכבים" של הסרט הזה . לשמוע את אושרי כהן העלוב מספר "כמה חשוב ומרגש היה בשבילו לעשות סרט כזה על הצבא שמיצג את העם שלו" , אם היה לך חושב לא היית צריך להשתמט , ואם נהיה לך חשוב פתאום לך תתנדב.

עוד אחד מהכוכבים בקאסט העלוב הזה בכלל היה "מגניב" שהוא הגיע לאחת ההקרנות החגיגיות עם כאפיה על הראש.

אותי זה הביך כל הסיפור הזה של הסרט.

נכון שעוד מעט יקפצו פה אנשים וגידו לי שהם שחקנים וזה המקצוע שלהם וגם בהווליווד שעושים סרט מלחמה השחקנים לא היו בעברם לוחמים ..

אז זהו , שיש הבדל , אנחנו לא כמו שאר המדינות , אנחנו חיים במציאות שונה , אצלנו השירות הוא חובה ולא אופציה. וסרט שמספר סיפור אמיתי של אנשים שתרמו את נפשם וגופם למדינה לדעתי לא יכול להעשות על ידי אנשים ששמים זין על המדינה. ועוד לשלוח את הסרט הזה בתור מה שמייצג אותנו בחול ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...