Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטעמי מימון ברצוני לרכוש בליסינג שברולט אופטרה מור חדשה באופן כזה שהרכב לא יהיה בבעלותי בסוף התקופה כך שאין משמעות לירידת הערך.

ברצוני לציין שהרכב הזה זול בכ-200 ש"ח לפחות לחודש מרכבים אחרים מאותה קבוצה ויש לציין שהליסינג כולל את כל הטיפולים והתיקונים שלו.

לפי נתונים אלו האם משתלם לקחת רכב זה?

תודה מראש

פורסם

אחד הרכבים הגרועים ביותר בקטגוריה.

רק אציין שמבחינה בטיחותית , הוא בטיחותי כמו רכבים מלפני 20 שנה (כוכב וחצי במבחני ריסוק!)

ולאחר המידע הנ"ל , העובדה שמדובר בפחנוע זול ונחות מאיכות ירודה , אפילו לא משחקת תפקיד.

תוסיף 200 שקל , ותיקח רכב אמיתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לכול דבר יש סיבה , לעניות דעתי לרכב נחות כמו האופטרה גם 500 ש"ח בחודש לא מספיק על מנת לחפות על רכב כל כך מיושן , לא בטיחותי וצרכן דלק לא קטן .

בקיצור, עדיף לשלם עוד 200 ש"ח בחודש על מנת לקבל רכב מודרני בטיחותי וחסכוני.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תיקון קטן, הייתי בטוח ששאלת על שברולט אוויאו.

כל מה שרשמתי עדיין רלוונטי למעט העובדה שאני לא בטוח לגבי הציון במבחן ריסוק. לדעתי לא נבדקה.

זכור לי שאופטרה מור נבחנה במבחני ריסוק באוסטרליה והשיגה ציון טוב אבל אני לא מצליח להיזכר. בכל מקרה מדובר במכונית טובה. היא שונה לגמרי מאוויאו...התעלמת מרמת האיבזור שלה. חווית הנהיגה די נעימה. 200 שח תוספת לחודש עבור מה ? איזה רכב אחר ? לדעתי, שווה לקחת אותה.

פורסם
חווית הנהיגה די נעימה

אם אפילו הרזידנט סוכן-דייהו שלנו בפורום חושב שחוויית הנהיגה שלה רק "די" נעימה, באמת מדובר בגרוטאה.

200 ש"ח לחודש, לעניות דעתי, הם הפרש זעום לעומת מכוניות מודרניות. האופטרה רק נראית חדשה. רד מזה, קח מאזדה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה פשוט מאוד: אם יש לך אפשרות להוסיף את אותם 200 ש"ח בחודש אז תוסיף.

אם לא ויש לך אפשרות לקחת רכב קטן יותר אך איכותי יותר באותו מחיר אז תיקח.

אם אתה חייב רכב בגודל של האופטרה, אך אין לך איך לשלם יותר לרכב אחר, אז קח אותה.

אופטרה לא לקוחים כי רוצים, אלא כי חייבים.

כמה רוצים על הסוזוקי SX4?

פורסם

ובנוסף:

אחד הרכבים הכי פחות נוחים (ה- 200 ש"ח ילכו מהר מאוד לכירופרקט).

הרכב לא מאיץ או מטפס הרים בשמחה (ה- 200 ש"ח ילכו מהר מאוד לדלק).

חבר טוב שלי עבר (בליסינג) מאופסטרה ל- C4, ולדעתו זה שיפור עצום, כולל בתאוצה (וה- C4 לא זריזה כ"כ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בתור מישהו שנהג בעבר במאזדה 3 במסגרת העבודה וכיום נוהג באופטרה ואני חייב לציין שמבחינת איכות נסיעה אין הבדל גדול -האופטרה מעט יותר נוחה ומפנקת ומעניקה תחושה מגוננת יותר. מידת האבזור הפנימי של שניהן די זהה.

בעניין צריכת הדלק האופטרה עמדה בממוצע על 11.5 ק"מ לליטר לעומת 12.5 במאזדה (ע"פ הדלקן) לנפחי ה1.6.

מבחינה בטיחותית אני לא יודע לומר בוודאות וצריך לבדוק מבחנים אמינים (ולא כאלו שממומנים ע"י היצרן).

באופן כללי אם מדובר ברכישת רכב יד שנייה הייתי הולך על האופטרה מהסיבה הפשוטה שהיא עולה הרבה פחות מהמאזדה ונותת לא פחות. אלא אם כן מתכננים לסוע עם הרכב מעל ל 25,000 ק"מ בשנה (הערכה גסה) ואז ההוצאה על הדלק עלולה ליצור הבדל.

מקווה שעזרתי

אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

פורסם

מקווה שעזרתי

רוני,

הקפצת הודעה מתחילת 2008.

במה בדיוק עזרת?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...