Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם ,

כל בוקר בעת הפעלת הסוויץ (לפני ההתנעה ) נדלקות לי נורית הABS ונורית הבלמים הצהובה (צורה של עיגול וסימן קריאה בתוך),

ותוך כדי ישנם 3 ,4 צפצופי אזהרה.

בדקתי נוזל בלמים שהראה לי max (מלא),לקחתי את הרכב לצ'מפיון באשדוד, שם נאמר לי שכנראה בגלל הטמפ' הנמוכה בבוקר החיישן רגיש וגורם לנורות להידלק.

מה אתם אומרים ? מה נראית לכם הבעיה?

יש לציין שהנורות והצפצופים דולקים למספר שניות תוך כדי ההנעה ונעלמות לגמרי,כמו כן שמתי רפידות ובולמים באותו מוסך בצ'מפיון לפני כ חודשיים,אולי יש קשר?

אנא ייעצו לי, אני אובד עצות. :brickwall:

הונדה מציתה את הדמיון.:onfire:

פורסם

התשובה שקיבלת היא קשקוש בגרוש והתופעה שציינת מצביעה על בעיה במערכת הבלמים אין להמשיך לנוסע במצב זה !!

פנה/י למוסך המתמחה במכוניות קונצרן VAG גולף/אודי/סיאט "מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א,

טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה. אתרו הנו www.rongarage.co.il

אני בטוח שתקבל איבחון חינם אין כסף גם אם לא תבצע תיקון לרכב שלך אצל רון.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...