Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקלת (כן כן, הרהורי כפירה) למכור את הקליאו (ספורט, 2001) ולקנות מיאטה - כנראה שנת 2006 אולי 2007 אם אצליח לגרד תקציב.

ראיתי היום אחת שנראית שמורה ובמצב מדהים (כמו חדשה מבפנים, 20 אלף קילומטר על הכביש, בלי שריטה), אך הבחור אחר שהוחלפה לה דלת נהג אחרי תאונה (הוא עמד במקום ומישהו נכנס בו ו"עיקם אותה פנימה").

השאלה היא - בתור מישהי שמאוד פנאטית לגבי כלי הרכב שלה ומחפשת אוטו שמור ומלוקק, האם לוותר בגלל עניין הדלת? מדובר בהחלפה ולא תיקון עקב גילו הצעיר של הרכב.

מצד אחד - מרגיש לי "לא נכון" לקנת אוטו בן שנתיים עם כ"כ מעט קילומטראז' שכבר עבר חוויה כל כך טראומטית.

מצד שני - אולי זה שום דבר ואחרי ההחלפה היא "as good as new"

מה דעתכם?

תודה,

איירין

פורסם
השאלה היא - בתור מישהי שמאוד פנאטית לגבי כלי הרכב שלה ומחפשת אוטו שמור ומלוקק, האם לוותר בגלל עניין הדלת? מדובר בהחלפה ולא תיקון עקב גילו הצעיר של הרכב.

יכול לקרות לכל אחד, כך שאם מצב של הרכב משביע רצון לא הייתי פוסל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לא הייתי שולל מסיבה כזאת, בהרבה מאוד רכבים הוחלפו חלקי מרכב פריקים.

אני חושב שהחלפת דלת לא גורמת לירידת ערך וכן אין פגיעה מבחינה בטיחותית.

כל עוד לא נפגעה השילדה/קצה שילדה/חלקי מרכב בהלחמה, אפשר לשקול את העסקה באופן חיובי.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
מצד אחד - מרגיש לי "לא נכון" לקנת אוטו בן שנתיים עם כ"כ מעט קילומטראז' שכבר עבר חוויה כל כך טראומטית.

החלפת דלת היא ממש, אבל ממש לא חוויה טראומטית. אם היית מגלה פתאום שלחבר שלך נשברה פעם רגל והוא היה בגבס חודשיים היית מתאכזבת על "הקנייה"? :wink: זה שקול :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברכבים חדישים שעדיין בגדר אחריות הנטייה היא תמיד ללכת לכיוון של החלפה ולא תיקון.

בדר"כ תלוי לפי הביטוח בשנתיים הראשונות גם מחויבים בחלקים מקוריים חדשים ולא בתחליפי/משומש.

אין לך מה לחשוש מהחלפת דלת אם באמת המכה הייתה לא משמעותית.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

כבר ראיתי דבר כזה. SLK עמדה, הבעלים פתח את הדלת ומשום מקום ג'יפ פשוט נכנס בדלת ועיקם לה את הצורה.

מיותר לציין שהדלת הוחלפה ולא קרה כלום. האוטו נוסע בדיוק כמו שנסע קודם, אין נזק שילדה ויתרה מכך-אין דרך לראות

שהדלת הוחלפה. בכל מקרה, האוטו חדש, כל עוד שאר המכלולים במצב טוב אין שום סיבה לפחד (במיוחד אם הבעלים נראה

אמין).

Lexus CT200H

פורסם
כבר ראיתי דבר כזה. SLK עמדה, הבעלים פתח את הדלת ומשום מקום ג'יפ פשוט נכנס בדלת ועיקם לה את הצורה.

מיותר לציין שהדלת הוחלפה ולא קרה כלום. האוטו נוסע בדיוק כמו שנסע קודם, אין נזק שילדה ויתרה מכך-אין דרך לראות

שהדלת הוחלפה. בכל מקרה, האוטו חדש, כל עוד שאר המכלולים במצב טוב אין שום סיבה לפחד (במיוחד אם הבעלים נראה

אמין).

תודה על התגובה. למען האמת חשבתי שהדעות בפורום יהיו מעורבות - לכאן ולכאן - כשחלק אומרים שעדיף להמשיך לחפש כי אפשר בגיל הזה למצוא אחת שלא נגעו בה בכלל. לעומת זאת הדעה היא מאוד אחידה, ולכן כנראה אם היא תצא טוב בבדיקה אקח אותה...

פורסם

צריך לבדוק בבדיקה (ורצוי לכוון את הבוחן לכך) שהמכה לא כוללת את המפתן עצמו, כי זה כבר משנה את התמונה.

אני אישית לא הייתי רץ לקנות את הרכב הזה בהמון אלפים מעל המחירון כפי שבטח מבקשים עליו,

עם זאת, בהנחה שמדובר על קניה של מעל 100K הייתי לוקח את הרכב לפחח מומחה שאת סומכת עליו כדי לקבל חוות דעת מקצועית.

בעברי יצא לי לקחת לבדיקה רכב שנטען שהוחלפה בו רק דלת.

הבדיקה לא גילתה כלום, הליכה לפחח גילתה שהכל הוחלף /תוקן באוטו חוץ מהדלת :)

אייל, שפוסל רכבים על פגושים מגורדים... (אל תלמדי ממני :))

נ.ב. יש בפורום למכירה את המיאטה של תום, אני לא יודע מה המחירון אבל אני מניח שהוא רוצה המון מעל. עם זאת - כדאי לבדוק כי הסיכוי לאי ודאות ועבודה בעיניים קטן הרבה יותר כאשר מדובר במישהו ידוע בפורום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
צריך לבדוק בבדיקה (ורצוי לכוון את הבוחן לכך) שהמכה לא כוללת את המפתן עצמו, כי זה כבר משנה את התמונה.

אני אישית לא הייתי רץ לקנות את הרכב הזה בהמון אלפים מעל המחירון כפי שבטח מבקשים עליו,

עם זאת, בהנחה שמדובר על קניה של מעל 100K הייתי לוקח את הרכב לפחח מומחה שאת סומכת עליו כדי לקבל חוות דעת מקצועית.

בעברי יצא לי לקחת לבדיקה רכב שנטען שהוחלפה בו רק דלת.

הבדיקה לא גילתה כלום, הליכה לפחח גילתה שהכל הוחלף /תוקן באוטו חוץ מהדלת :)

אייל, שפוסל רכבים על פגושים מגורדים... (אל תלמדי ממני :))

נ.ב. יש בפורום למכירה את המיאטה של תום, אני לא יודע מה המחירון אבל אני מניח שהוא רוצה המון מעל. עם זאת - כדאי לבדוק כי הסיכוי לאי ודאות ועבודה בעיניים קטן הרבה יותר כאשר מדובר במישהו ידוע בפורום.

למזלי אין אף פחח שאין לי איתו מערכת יחסים ארוכת טווח. יש המלצות?

לגבי המיאטה של תום - הקילומטראז' שלה גבוה מדי לצרכים שלי (אני עושה 25 אלף בשנה, אני צריכה אוטו שמגיע מראש עם קילומטראז' נמוך לשנתון כדי שאני אוכל לאזן אותו). וגם מבוגרת מדי, אני מחפשת שנת 2006-2007. אבל תודה.

פורסם

איירין, יש את אבי בר - בראשון. פחח מצויין והגון :-)

בצמוד לאבי בר יש גם את מרום טל, גם הוא פחח מצויין.

בהצלחה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בסובארו שלי החלפתי דלת אחורית עקב כך שרכשתי את הרכב עם דלת שנראת כאקורדיון.:). הפחח אמר ששום תיקון לא יחזיק מעמד ואין מנוס מהחלפת הדלת. בקיצר החלפת דלת לרכב לא מראה בהכרח, על הזנחה או תאונה רצינית.

נ.ב.

אל תשכחי לעדכן אותנו בתוצאות הבדיקה של המיאטה.:-P

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...