Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב יש לי יודנאי סונטה שנת 2002 מנוע 2.7

אני צריך לעשות טיפול גדול (90,000) שאמרו לי במוסך לפני שראו את האוטו כי יתכן וצריך להחליף גם רצועה וגם עוד 3 מותחנים כאשר עלות המותחנים היא סדר גודל של 1300 ש"ח השאלה שלי היא האם ידוע לכם האם זה חובה להחליף מותחנים או שבודקים אותם ורק אחרי זה מחליטים האם להחליף אותם כי עלות החלפת הרצועה בלבד היא 1000 ש"ח כולל עבודה ומע"מ ויחד עם המותחנים זה 2500 ש"ח משמע הבדל של 1000 ש"ח כאשר על כל הטיפול כולל הכל הם רוצים 4500 ש"ח

אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הרכב הנ"ל או בכלל לגבי החלפת מותחנים

פורסם

4500 ? אני פשוט בהלם- המחיר הזוי לגמרי.

אם מחליפים טיימינג כדאי להחליף מותחנים,מחזירי שמן ומיסב /ים מותחים כיוון שהתפרקות מותחן אחד או יותר או תקלה בקפיץ המותחן בהמשך יגרמו לנזק כבד לרצועת הטיימינג ומשם הדרך לנזק לראש המנוע קצר.

שמתי לב שאתה מחולון ואולי כדאי שתיגש לאורן שירותי רכב מחברי הפורום לקבלת הצעת מחיר שפוייה הרבה יותר.

הוא מקצוען ברמה וגם המחיר יהיה להערכתי נמוך ממחיר החברה ועוד ישאר לך כסף לאיזה ארוחה טובה במסעדה ללפחות 4 אנשים....

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצטער לנצל את הפניה שלך ולשאול מהי צריכת הדלק שלך?

יש לי הצעת רכב כזו ועניין הדלק ,כאן, קריטי. תודה מראש!

פורסם

טיפול 90K יקר למדי בכל דגמי יונדאי שמצויידים במנוע V6 בשל הצורך בהחלפת מצתי פלטיניום שהינם יקרים למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

* המצתים אכן יקרים עלות של 150 ש"ח למצת

* צריכת הדלק של הרכב בתוך העיר היא סדר גודל של 1:7 מחוץ לעיר 1:10 לערך אבל זה שווה את זה אם אתה קונה רכב עם מנוע כזה אל תצפה לצריכה של מנוע 1.6 בסה"כ כאחד שנסע על אופל אומגה והתרגל לצריכת דלק של 1:5.5 בתוך העיר אני לא מתלונן. לרכב יש תאוצה נהדרת ואחיזה לא רעה בסה"כ תרומה לא רעה להשקעה.

* השאלה שלי היא עדיין לגבי המותחנים

• תוכן חדש...