Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעלים גאה של מאזדה 121. היום אחרי שלוש שנים של נהיגה ברכב אמין!!! אך בינוני בכל הנוגע לחווית נהיגה אני מחפש רכב בסביבות השלושים וחמש אלף ש"ח. חבר המליץ לי על יונדאי גטס ידנית שצריכת הדלק שלה והאמינות נושקות למאזדה. רציתי לדעת האם חברי הפורום ממליצים על הרכב הזה- מצאתי אחד כזה, יד שנייה, 80,000 קילומטר שנת 2004 מליסינג ב-37,000 ש"ח. האם שווה לקנות אותו והאם הליסינג לא קריטי...?

פורסם

בשביל לקבל חוות דעת של חברי פורום כדאי לערוך חיפוש בפורום על הרכב הזה .

דובר עליו הרבה מאוד לאחרונה.

דעתי - רכב כן אמין אבל מאוד לא חיסכוני ולא נוח.

גם חווית נהיגה לא תקבל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתור רכב שלא עונה על דרישות "אוהבי הרכב" דובר עליו באמת המון בפורום כולל ביקורת של מישהו שהחזיק בה כמה שנים + המון תגובות מאנשים רבים שנהגו ברכב זה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הגטס הוא לא רכב לחובבי נהיגה.

לא תקבל ממנו שום ריגוש מיוחד או כיף.

לעומת זאת הוא כן רכב מאד אמין,וחסכוני במידה ואתה מעוניין בגירסה הידנית.

גם בנושא עלויות מסביב כגון ביטוח או טיפולים שוטפים המחירים ממש מצחיקים.

אני לא חושב שבמסגרת התקציב שיש לך תוכל למצוא רכב בשנתון כזה,אמינות טובה,וסחירות טובה.

לאור הנתונים שהצגת בהחלט קניה אטרקטיבית.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

הקלומטרז' נראה מאוד חשוד.

רכב מסוג זה, הוא רכב של סוכני שטח לרוב, שעושה קלומטרג' מאוד גבוה, האם הוא היה אצל סוחר?

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

• תוכן חדש...