Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי את המאזדה 2 שבוע שעבר, אוטו מצויין - אך עקב קריאת ספר הרכב של האוטו (שאני רק בחצי שלו עכשיו) אני חייב לציין שדי התבאסתי לגלות שיש המון פיצ'רים ממש מגניבים שאין לנו אותם! ולי יש את הגרסא המאובזרת של הרכב (dynamic) למה לעזאזל הם מפרטים את זה בספר הרכב (הם מוספים את זה תחת * בחלק מהדגמים)

שימו לב מה דאגו להסיר מהגרסא הישראלית:

1. מערכת בקרת משיכה CTS - דאגו להשאיר רק את הDSC (מערכת בקרת יציבות דינאמית)

2. מערכת Cruise Control לשליטה במהירות קבועה מההגה - יכול לתרום לי בטירוף עקב נסיעות ממושכות בכבישים ריקים בלילה (ללא רמזורים)

3. כפתור שסוגר את המראות הצידיים אוטומטית ופותח אותם - ס'עמק זה יכול להיות ממש מגניב לכל חניה! אתה לוחץ והמראות סגורות אף אחד לא נתקע לך בהם! מגיע לאותו לוחץ והמראות נפתחות!

4. ידית הילוכים מעוצבת מעור, עם תאורה לתוויות!

ואני רק בחצי הספר - הם בכל מקרה מוכרים לי אוטו חדש אז למה לא דאגו להשאיר את התוכנות האלו! מילא לא הייתי יודע שהם קיימות בחו"ל אבל טרחו להסביר לי איך הם עובדות וכמה הם תורמות בספר, קיבינימט!

אחרי הכל - הרכב ממש ממש טוב, הנסיעה גן עדן אבל ממש לא בא לי להמשיך לגלות מה חסר לי לפי טענותיו של ספר הרכב...

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין כי הגירסה ששווקה בארץ היא ללא התוספות הללו?

או שאין כי אתם בחרתם שלא להוסיף את התוספות הללו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין מה לעשות,כל הפיצ'רים החביבים הללו עולים כסף נוסף,ולו המכונית היתה כוללת אותם,מחירה היה עולה ב 3-4 K ומיתקרב מידי למחיר המזדה 3.

בקרת שיוט היא אביזר די מיותר בתנאי הנהיגה בארץ,כך שאין מה להצטער שהמכונית אינה מצויידת בו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הרכב בא בשתי גרסאות - Dynamic וActive,

הדינאמיק היא הגרסא המאובזרת ביותר בארץ עם כסאות אורטופדיים, 6 כריות אויר ותוספות שונות לרכב.

אין את האופציה להוסיף את הפיצ'רים האלו גם אם הייתי רוצה - זה פשוט מוסר משני גרסאות הרכב ששווקו בישראל, העבודה שזה מתואר בספר הרכב פשוט מעצבנת,

זה כמו שמישהו ימכור לך מחשב נייד ללא אופציה להחזיר אותו ואחרי שתשלם לו הוא אומר לך שיש כבר בחו"ל מחשב נייד יותר טוב באותו המחיר עם תוספות ממש טובות שאתר ממש צריך אבל ואי אפשר לקנות אותו בארץ !

פורסם
היי,

רכשתי את המאזדה 2 שבוע שעבר, אוטו מצויין - אך עקב קריאת ספר הרכב של האוטו (שאני רק בחצי שלו עכשיו) אני חייב לציין שדי התבאסתי לגלות שיש המון פיצ'רים ממש מגניבים שאין לנו אותם! ולי יש את הגרסא המאובזרת של הרכב (dynamic) למה לעזאזל הם מפרטים את זה בספר הרכב (הם מוספים את זה תחת * בחלק מהדגמים)

שימו לב מה דאגו להסיר מהגרסא הישראלית:

1. מערכת בקרת משיכה CTS - דאגו להשאיר רק את הDSC (מערכת בקרת יציבות דינאמית)

2. מערכת Cruise Control לשליטה במהירות קבועה מההגה - יכול לתרום לי בטירוף עקב נסיעות ממושכות בכבישים ריקים בלילה (ללא רמזורים)

3. כפתור שסוגר את המראות הצידיים אוטומטית ופותח אותם - ס'עמק זה יכול להיות ממש מגניב לכל חניה! אתה לוחץ והמראות סגורות אף אחד לא נתקע לך בהם! מגיע לאותו לוחץ והמראות נפתחות!

4. ידית הילוכים מעוצבת מעור, עם תאורה לתוויות!

ואני רק בחצי הספר - הם בכל מקרה מוכרים לי אוטו חדש אז למה לא דאגו להשאיר את התוכנות האלו! מילא לא הייתי יודע שהם קיימות בחו"ל אבל טרחו להסביר לי איך הם עובדות וכמה הם תורמות בספר, קיבינימט!

אחרי הכל - הרכב ממש ממש טוב, הנסיעה גן עדן אבל ממש לא בא לי להמשיך לגלות מה חסר לי לפי טענותיו של ספר הרכב...

אם היית יודע איזה גירסאות איבזור יש בחו"ל לכל המכוניות שמוכרים בישראל, הייתי מתעלף. ואני לא מתחיל בכלל לדבר על מגוון המנועים והגרסאות לכל דגם ודגם.

כל דבר עולה כסף וכדי לתמחר את ה-2 במחיר תחרותי צריך לוותר על כמה דברים.

• רצית בקרת משיכה? יש לך בקרת יציבות, זה הרבה יותר חשוב! בשביל 102 כ"ס לא חייבים בקרת משיכה.
  • רוצה בקרת שיוט? מאזדה 2 היא מכוניות עירונית וככזאת היא אמורה לבלות את רוב זמנה בתוך העיר או בנסיעות בין עירוניות קצרות, בשבל זה לא צריך בקרת שיוט.
  • כפתור לקיפול מראות? זה עד כדי כך מדיר שינה מעיניך?
  • ציפוי עור לידית ההילוכים אתה יכול לעשות בעצמך בהרבה פחות כסף ממה שהיבואן היה לוקח ממך במידה והוא היה נותן את האופציה הזאת.

יש לך אחלה אוטו, תהנה מהאוטו וזהו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

למיטב ידיעתי מע' בקרת ייציבות כוללת בתוכה גם מע' בקרת משיכה. אני מכיר על מקרים הפוכים (מע' בקרת משיכה קיימת ומע' בקרת ייציבות אינה קיימת) אבל מעולם לא ניקלתי שייצרן טוען שניתן להזמין מע' בקרת ייציבות ללא משיכה.

אני מאמין שיש לך במאזדה 2 את שני המערכות.

אגב, נראה לי שעוד לא נסעת הרבה על המאזדה שלך, מכיוון שעוד לא מצאת באמת עד לאן הגיעו מאזדה בחיסכון שלהם עם המאזדה2.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

עוד לא קראת את הספר של המגאן 2.

התפלאתי כמה דברים חסרים. ודברים מאוד שימושיים כמו בקרת לחץ אוויר בגלגלים.

:-) just smile
פורסם

זה לא חדש שיבואנים מורידים אביזרים כדי להוריד את מחיר הרכב כדי לתמחר אותו בקבוצת רישוי נמוכה יותר.

אם תיקח לדוגמא את המאזדה 3.. היבואן הוריד לא סתם אביזרים... אלא את כריות האויר בדגם הלא מאובזר, כלומר יש רק 2 כריות אוויר לעומת 6, וכמו כן גם את מערכת בקרת החלקה ESP. וזה למה? כדי שהרכב יהיה זול יותר ויהיה בקבוצת רישוי 3 כדי שכל הליסינגים למיניהם ירכשו את הרכב. (למי אכפת מבטיחות? העיקר שיהיו מליון מאזדות על הכביש).

בקיצור, אם באמת היית רוצה את כל האבזרים שהזכרת, היית צריך להוסיף כמה אלפים טובים.

אבל, אתה יכול להוסיף את האביזרים בעצמך בהרבה הרבה פחות (חוץ מהבקרת משיכה).

לדוגמא, בהזמנה מאי.ביי:

ציפוי כרום עם מנורת LED למראות, במחיר של 40 דולר כולל משלוח, נראה יפה מאוד

אם זה היה כלול ברכב בזמן הקנייה זה בטח היה עולה עוד איזה 1000 שקל.

ציפוי קרבון לידית בלם למאזדה 2

בכל אופן... הרכב עדיין חדש ומגוון האביזרים קטן.. חכה חודש חודשיים.. השוק יוצף באביזרים נחמדים.

שאני מאמין ימכרו אותם גם באתר YAD2.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

ואו,

אכן תוספות מגניבות,

לצערי גיליתי שגם את המראות צד דאגו לשנות - במקור הן היו אמורות להיות מחולקות ל80%-20% כאשר ב20% מקבלים תמונה רחבה של מה שיש מאחורה, וב-80 רואים תמונה רגילה.

במראות המותקנות פשוט הסירו את החלק של ה20% שנותן תמונה רחבה אחורה, מעניין למה הסירו את זה - זה בטוח לא חוסך כלכך הרבה! שמישהו יקח את הספר הזה ממני - למכירה ספר רכב של מאזדה 2 (זהירות - מבאס!)

פורסם

לבנתיים, תשקיע בספויילר אחורי, נראה יפה מאוד ומוסיף המון המון לרכב ונותן מראה קרבי.

כמו כן הציפוי למראות גם יפות, ויחסית מאוד זולות. 40$X3.71 = 148.

בקיצור 148 שקל למראות.

הספויילר לא יודע כמה, אבל ראיתי על כמה מאזדות והוא יפה לאללה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

האמת קשה לי להבין אותך.

קנית את אחת ממכוניות המיני הטובות בארץ. ידעת בדיוק מה אתה מקבל ומה לא, ופתאום ממש מעצבן אותך שאין עוד תוספות.

כאילו מה?

עוד מעט תתעצבן שההמבורגרים בחו"ל טעימים יותר או שלמזדה יש גירסת 3 ידנית עם מנוע 2.3 (שלא לדבר על המזדהספיד)

קנית, אתה נהנה. סבבה. למה לחפש סיבות לקטר?

פורסם

מה אתה מתבאס, גם בחו"ל לא כולם מזמינים את כל אופציות, וניתן גם לקנות מכוניות ברמות איבזור נמוכות ממה שנמכר בארץ, למשל עם חלונות ידניים, ללא נעילה מרכזית, ללא מזגן וכו'.

הבעייה שבארץ היבואנים קובעים 2-3 רמות איבזור קבועות, ולא ניתן להוסיף או להסיר איבזור לפי בקשת הקונה, לפחות לא במכוניות העממיות.

אגב, אם הרכב היה מגיע עם כל הציוד האופציונאלי האפשרי, מחירו היה גבוה לא ב 3000-4000 ש"ח, אלא יותר בכיוון 10000-20000 ש"ח.

פורסם
זה לא חדש שיבואנים מורידים אביזרים כדי להוריד את מחיר הרכב כדי לתמחר אותו בקבוצת רישוי נמוכה יותר.

אם תיקח לדוגמא את המאזדה 3.. היבואן הוריד לא סתם אביזרים... אלא את כריות האויר בדגם הלא מאובזר, כלומר יש רק 2 כריות אוויר לעומת 6, וכמו כן גם את מערכת בקרת החלקה ESP. וזה למה? כדי שהרכב יהיה זול יותר ויהיה בקבוצת רישוי 3 כדי שכל הליסינגים למיניהם ירכשו את הרכב. (למי אכפת מבטיחות? העיקר שיהיו מליון מאזדות על הכביש).

1. המאזדה3 בגרסה הזולה היא בקבוצת רישוי 2, לא 3.

2. בכמה שנים האחרונות (אני חושב שמדגמי 2006 כולל) כל המאזדות3 באות עם 6 כריות אוויר. לפני זה אכן חסכו אבל כאמור - כבר לא.

3. בקרת יציבות ESP מגיעה אאל"ט רק מגרסת ה-2000 סמ"ק ולא באף גרסת 1600, גם לא ב-1600 המאובזרת יותר.

ולגבי הפרטים החסרים במאזדה2 - בחייאת. אפשר לחשוב. מה עוד חסר לך? מושבים מחוממים? יש כל מיני פיצ'פקעס שלא ממש רלוונטיים לישראל אז לא מביאים אותם. זה הכל.

ובנוסף יש את עניין המחיר, עם כמה תוספות המאזדה2 היתה מגיעה ל-110 אלף שקל וזה כבר מחיר של מאזדה3.

ראה לדוגמא את הרנו קליאו החדשה שעולה בערך 1000 שקל פחות ממגאן. זה לא בדיוק עוזר למכירות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הבעיה היא ביבואן שמעדיף להציע כמה שפחות דגמים. והפסיק ייבוא של רכב כמו הפיאסטה - בלי הצדקה.

אתה יכול להסתכל על צ'מפיון מוטורס , עם כמה שאוהבים לקטול אותם, ולראות שלכל דגם יש 1001 ואריאציות, וכמעט אין משהו שמגיע כאופציה בחו"ל ולא ניתן להזמין.

לדעתי אם הלקוח מוכן לשלם על התוספת, ולחכות זמן אספקה ארוך יותר - אין שום סיבה לא לספק לו את מה שהוא רוצה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...