Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו זה לא שאני מתבאס מהאוטו,

זה פשוט ככה, אני יושב וקורא את הספר רכב בכל מיני מקומות כשאני מחוץ לרכב ואז אני מת להגיע לרכב לנסות את כל הפונקציות המדליקות שאני קורא עליהם, כמובן שאני לא ברכב בזמן הזה - אני רץ לאוטו ומגלה שאין את הכפתור המדובר ואז אומר "שיט!" ואז אני חוזר הביתה ממשיך לקרוא, מגלה משהו חדש ואז עוד פעם חוזר לאוטו ואומר "קיבינימט!" כשאני מגלה שאין את זה.

זה כיאילו מישהו אומר לך שמחלקים משהו בחינם מחוץ לבית שלך, אתה יורד למטה ומגלה שעבדו עליך! ואז אתה עולה חזרה לדירה והוא אומר לך עוד פעם שמחלקים משהו חינם ואז אתה יורד כמו מנייק עוד פעם ומגלה שעבדו עליך וחוזר חלילה,

שלא תבינו אותי לא נכון אני ממש אוהב את הרכב אבל זה כאילו הספר רכב פשוט רוצה לעצבן אותך בכוח, בעיקר עקב העובדה שאתה לא באמת מכיר את כל הפיצרים שיש באוטו - אתה קורא עליהם מחוץ לאוטו וכשאתה מגיע לאותו לבדוק אותם - הם לא קיימים וזה אחרי שהתלהבת מהם - זה פשוט ASS!

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא עדיף לקרוא את הספר בתוך הרכב ולא לעלות ולרדת כל רגע?

אתה יכול לקבל צינון רציני מכל הסיפור הזה.

מה גם שאתה בבאסה ברגע שאתה מגלה שאין לך את האביזר, וכתוצאה מזה המערכת החיסונית שלך נחלשת וזה מתכון בדוק לשפעת.

בקיצור, אני מציע שנתארגן לתביעה ייצוגית נגד מאזדה, מי בעד? :wave:

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

אני דווקא כן מבין את הכעס של פותח השרשור.

אני לא אומר שזה חובה שכל המכוניות שהיבואן מביא תגענה ברמת האבזור המקסימלי, אולם אני חושב שהיה נחמד מצדו של היבואן להציע את התוספות תמורת תוספת מחיר.

אני זוכר שכשאבא שלי רכש את הבורה, לאחר קריאה בספר הרכב ראיתי את כמות התוספות שיש לרכב ושאין אצלנו, והתחלתי להחליף צבעים.

לאחר התייעצות עם אבא החלטנו שאנחנו רוצים להתקין בקרת שיוט (בניגוד לחן, אני דווקא חושב שמדובר בתוספת חשובה מאוד). לאחר בירורים גילינו שכדי להתקין את זה, יש לערוך שינויים רבים בצמות החשמל של הרכב, ולכן ויתרנו על העניין.

אני מניח שאם מראש היינו יודעים שניתן להזמין את הרכב עם התוספת הזאת, היינו הולכים על זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש עוד דברים שחסרים לרכב, כמו חימום כיסאות הנהג והנוסע :-) (גם אני קראתי את ספר הרכב, וגם אני התבאסתי, אבל ידעתי שלא מגיע לי את כל התוספות האלו, משום שלא קראתי על התוספות האלו בשום מקום בארץ, כלומר ידעתי מלכתחילה שמה שיש זה מה שרשום בקטלוג של מאזדה הארצי). בכל מקרה, האוטו היה הרבה יותר נעים ומפנק, לו היו לו את כל התוספות האלו (ועוד יותר התבאסתי שאין בארץ את גרסת ה"ספורט" שכוללת בתוכה את חבילת ה-SAP שזה:ספויילר, חצאיות צד, צמיגים רחבים וגדולים יותר, חישוקים קלים, טמבון קדמי עצבני יותר), וכמובן שאין גרסא ידנית :roll: (וכן, יש כאלה שהיו משקיעים עוד כמה אלפים על התוספות האלו, ואני אחד מהם).

אגב, יצאה מאזדה 2 3 דלתות כבר 8)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בפעם הבאה תקנה סיטרואן c3 יש בה את כל מה שאתה מחפש במחיר זול יותר ובאיכות טובה יותר.

אבל מה לעשות העדר קובע.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

סתם בשביל ההתרשמות, איזה אתר בחו"ל עשה בדיקה באיזה מכונית אפשר להוסיף הכי הרבה אביזרים על מנת להגיע למחיר גבוה יותר מהעלות הבסיסית של הרכב.

תבלו.. ;)

http://jalopnik.com/354900/the-ten-most-outrageous-car-msrps

(מיותר לציין ש5 הראשונות הן גרמניות, נכון?)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בפעם הבאה תקנה סיטרואן c3 יש בה את כל מה שאתה מחפש במחיר זול יותר ובאיכות טובה יותר.

אבל מה לעשות העדר קובע.

טוב שאנחנו לא משוחדים.

גם חובבי הסיטרואן המושבעים, לא מתלהבים מהיציאות האחרונות של היצרן, כולל ה C3.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
טוב שאנחנו לא משוחדים.

גם חובבי הסיטרואן המושבעים, לא מתלהבים מהיציאות האחרונות של היצרן, כולל ה C3.

אני חובב סיטרואן מושבע ולצערי אכן סיטרואן מתקשה לנצל את יכולתיה האמיתיות

כל מה שטענתי זה שה C3 טובה יותר מה2 אין קשר אם אני אוהב את סיטרואן או לא, זאת פשוט עובדה.

לעומת זאת אם תשווה בין הפולו לבין הC3 אני בוחר בפולו, כך שלמרות אהבתי ליצרן אני עדיין רציונלי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אתה יכול להסתכל על צ'מפיון מוטורס , עם כמה שאוהבים לקטול אותם, ולראות שלכל דגם יש 1001 ואריאציות, וכמעט אין משהו שמגיע כאופציה בחו"ל ולא ניתן להזמין.

כי צ'מפיון לא מוכרת לליסינג.

כל עניין גירסאות האבזור העני/קבוע הן תוצאה של עיוות השוק ע"י עיוות המס שיצר את "שוק הליסינג" וכל המשתמע מכך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצטער לאכזב, אבל זה כבר לא כלכך נכון.

פולקסווגן לא מסכימים להביא הכל. במיוחד מנועים/תיבות שלא מגיעות לארץ באופן סדיר. כנ"ל סקודה.

בסיאט אין בעיה כזאת, כי הם מביאים את כל ההיצע.

באודי אפשר לעשות הזמנה מיוחדת לכל רכב שתרצה (חוץ מR8 ), עם איזה תוספות שתרצה - ותוך 3-3.5 חודשים זה אצלך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אבל מה לעשות העדר קובע.

לפעמים העדר צודק. "כל מה שאתה מחפש" - תלוי מה אתה מחפש. מציע לך לספור למשל כמה כריות אוויר אתה מקבל ב-C3 (רמז: פחות מ-6), ולחפש אם יש ESP. אבל מה אני יודע, זה הרבה פחות יפה מציפוי ניקל למראות. ולגבי האיכות - אולי עדיף לא להגיב.

בסיאט אין בעיה כזאת, כי הם מביאים את כל ההיצע.

באודי אפשר לעשות הזמנה מיוחדת לכל רכב שתרצה (חוץ מR8 ), עם איזה תוספות שתרצה - ותוך 3-3.5 חודשים זה אצלך.

סיאט מייבאים את כל ההיצע חוץ מהאלתיאה והטולדו, אתה מתכוון...

ואודי ממילא מוכרים בכמויות מאד קטנות יחסית, כך שמבחינתם לייבא עוד גרסא או דגם זה לא כזה סיפור. הם נמצאים בקרב קשה מול ב.מ.וו ומרצדס ושווה להם להתאמץ קצת בשביל להשאיר לקוח אצלם.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
עוד לא קראת את הספר של המגאן 2.

התפלאתי כמה דברים חסרים. ודברים מאוד שימושיים כמו בקרת לחץ אוויר בגלגלים.

חוץ מבקרת לחץ אויר, מראה מתכהה אוטומטית וכרטיס חכם אלחוטי מה חסר במגאן שמגיעה לארץ (לא בגרסת הליסינג)?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפותח השרשור אתה מדבר על ספר הרכב שמגיע באנגלית או על זה שמתורגם לעברית?

כי אם מדובר על הספר בעברית אז לדעתי זה באמת מכעיס.

פורסם

על הספר שבעברית. בגלל זה כל הכעס (המוצדק). רשום ב-* למטה בחלק מהדגמים. איזה דגמים בדיוק? יש לי את הדגם הכי מאובזר, אז למה רושמים בכל מקרה "בחלק מהדגמים" ? בהחלט מכעיס. :?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...