Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה כמו בכותרת, חוזרת ונעלמת, לפעמים המנוע מטפס לטורים ולפעמים כבה לחתולין.

כשהנוע מחובר לגלגלים יש לפעמים "מכות" בלימה כשאני מוריד את הרגל מהגז ו"מכות" תאוצה כשאני נוגע ממש קלות בדוושה.

את מנוע הצעדים ניקיתי ביסודיות בספריי קרבורטורים.

מה עוד יכול לגרות לאריה שלי להתנהג כמו סכיזופרן?

מתחדשת*

פורסם

אולי כדאי להחליף חוטי הצתה, מפלג הצתה, לנקות קרבורטות. כמו כן זו יכולה להיות משאבת דלק...

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב עבר טיפול לפני אולי שבועיים, מאמין שהיו אומרים לי לגבי חוטי הצתה.

מה זה קרבורטות? הרכב בעל הזרקה.

משאבת דלק לא הגיוני, משום שהטורים גם מטפסים, לא רק נופלים.

עוד מישהו?

מתחדשת*

פורסם

משהו שנזכרתי: אחרי שהוצאתי את הרכב מהטיפול שמתי לב שהמנוע צעדים מנותק והכל היה תקין. לאחר שחיברתי אותו חזרו הבעיות. הגיוני?

מתחדשת*

פורסם

אם מנוע הצעדים היה מנותק, אז הכל היה לא בסדר, אלא בסדר לכאורה (בכאילו).

לא ציינת נפח מנוע, דגם מנוע,

יש לגשת למוסך שיחבר חזרה (אם ניתקת) ויבדוק מה הבעיה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם חיברתה אותו אחריי הטיפול, תבצע איפוס של המחשב. תדליק סוויטצ' עד סיבוב אחד לפניי ההתנעה, נתק את המצבר ל רבע שעה, תחזיר את המצבר לפעולה (בזמן שהסוויטצ' באותו מצב) סגור את הסוויטצ', שוב תדליק עד סיבוב אחד לפני התנעה חכה חצי דקה, כבה שוב, ותתניע.

פורסם

היום בבוקר בדרך למכללה הכל היה כרגיל (כמובן שחיברתי את מנוע הצעדים ברגע שראיתי שהוא מנותק)

זו בעיה שמופיעה לסירוגין, לכן אני לא יודע מאין לתקוף אותה.

מתחדשת*

פורסם
מה זה קרבורטות?

קבל התנצלות שלי, הכוונה הייתה לקרבורטור. יכול להיות שזה מפלג הצתה או כבלים. בפסק אם היו עולים הל הבעייה בטיפול. החלפת כבלים מסתכמת בכמה מאות שקלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
קבל התנצלות שלי, הכוונה הייתה לקרבורטור. יכול להיות שזה מפלג הצתה או כבלים. בפסק אם היו עולים הל הבעייה בטיפול. החלפת כבלים מסתכמת בכמה מאות שקלים.

באוטו הזה אין קרבורטור.

החלפת כבלי הצתה לא מגיעים לכמה מאות שקלים.

מהיכן הנתונים שאתה מוסר כאן?

אנא ממך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...