Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה קניתי רכב חדש AUDI A6

והפנסים הקדמיים שלו נראים דיי דהויים....מן שכבה צהובה או לא יודע איזה צבע....של לכלוך...

השאלה, איך לנקות??

האם עם חומר או שאיך שהפרסי המליץ לי עם נייר שיוף ומים (נייר מיוחד מתחת ל0) ואחרי הנקיון עם הנייר

הוא אמר לי לשים לכה...

מה דעתכם?

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

תודה...אבל השאלה היא אם אני יכול לעשות את זה לבד עם נייר זכוכית (דק במיוחד) וציפוי לכה? או שזה פשוט מכוער ועדיף לקרוא לבחור מבאר שבע???

בתודה מראש,

דימה

פורסם

ממליץ על אבנר, הוא ביקר אתמול בבוקר אצל אחי בראש העין ועשה עבודה יפה על המגאן (הצבאית לשעבר) שלו.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תודה לכולם...

מצטרף להמלצות החמות על אבנר!

היום ביקר אצלי, ועשה עבודה מהממת.....פשוט לא יאמן!!

הפנסים נראים חדשים לגמרי.

צירפתי תמונות לפני ואחרי...לא שטפתי את הרכב/פנסים...והתמונה לא יצאה מבריקה מספיק..:) אבל הפנס מבריק ב100%!

DSC00008.jpg

DSC00009.jpg

פורסם

אתמול ראיתי ב- ACE ערכה (מיוצרת בחול, לא אילתור ישראלי) לפוליש של פנסי פלסטיק.

הם רוצים על זה 99 ש"ח - אז אולי שווה לנסות. אצלי מצב הפנסים סביר ולכן ויתרתי על הניסוי להפעם.

בכל מקרה, לא נראה לי שמדובר ב"עבודה" קשה במיוחד. כל עוד הפוליש מתאים לפלסטיק, יהיה שיפור דיי משמעותי, לפחות על פנסים כדוגמת אלו שצולמו לא פעם בפורום לצורכי השוואה.

נ.ב.

אם אייס מביאים דבר כזה, סביר להניח שאפשר למצוא דברים דומים בטמבוריות למיניהן. אני אנסה לברר השבוע, ואעדכן אם אמצא משהו זול יותר.

פורסם

אני דווקא תוהה אם אפשר אולי לקחת פוליש גס ולעשות על הפנס ואז אחרי כמה ימים לחזור על הפעולה שוב,נראה לי שזה יכול לפחות קצת להועיל אם המצב של הפנס לא גרוע מדי

פורסם

אפשר לדעת אולי מה בדיוק עושה האבנר הזה?

יש לי חבר שעשה ניקוי אצל בעל מקצוע לפני 5 חודשים ויצא נהדר אבל עכשיו הפנסים שוב כפי שהיו. הבנתי שזה משהו שאופייני לפנסים שלא עשויים זכוכית.

פורסם

פוליש גס יגרום לשריטות עמוקות ונראות לעין על העדשות.

אולי מי שאבנר עשה אצלו את העבודה יוכל לתאר את התהליך שהוא ראה.

אני יודע שהתהליך קצת שונה לפי עוצמת העכירות של העדשות וגם לפי יצרני הרכבים והפנסים השונים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

דיי פשוט,

אני אתאר את עבודתו של אבנר...

1. הוא מנקה את הפנס עם מים וסבון, ומשאיר אותו רטוב...

2. עם נייר שיוף גס מאוד...1000/2000 משייף את הפנס

3. מורח פוליש שנראה כמו מיונז:) מבקבוק של מיונז של נקניקיות מהדוכנים. ואח"כ מורח עם היד על כל הפנס.

4. מוריד את הפוליש עם מכונת פוליש עם ראש צמר שמחוברת לחשמל ברכבו.

את הפעולות הנ"ל הוא עושה על כל פנס כ5-6 פעמים...תלוי בלכלוך....

לבסוף, יוצא פשוט חדש! מדהים ממש...

ברצוני לציין שהוא מקצוען אמיתי...עושה את העבודה ביסודיות !

ולדעתי זה לקח לו כ40-50 דקות ל2 הפנסים...ועוד הגיע אליי עד הבית...לדעתי שווה את המחיר.

הוא גם אמר שזה יחזיק שנה ואפילו שנתיים בכיף...הרכב גם חונה בחניון מקורה לרוב..ולכן אני מבסוט מהתוצאה, מהעבודה ומאבנר שמתגלה כמקצוען אמיתי.

• תוכן חדש...