Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הבעיה עם החיבור בגישור ולמה חבל על ההייבריד?

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא ממש נראה בגישור. אולי חות קצרה כן.

חוץ מזה גם אם היה גישור, המגברים שלהם לא איכותיים, מגברים אלו לא מיואדים לקומפוננטים ברמה הזות.

לדעתי זה בזבוז כסף.

10.JPG

פורסם

מזל טוב תתחדש ותהנה

נראה טוב רמקולים מצויינים

המגבר באיכות טובה אבל אני ההיתי חוסך עוד קצת ומביא משהו ברמה קצת יותר גובהה

התקנה נראת מאוד טוב

אם אפשר לדעת איפה הרכבת את הקרוסים?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

ההתקננה נחמדה מאוד לא משהו מיוחד(התקנה לכול דבר).

אבל איפה התמונה הסופית הרי לא השארת את המגבר על ריצפת הרכב עם כול החוטים בחוץ:wink:.

ואם כבר התקנות הינה אחת שעשיתי בידיוק היום

DSC08145.jpg

DSC08149.jpg

פורסם

כן הכל נשאר ככה.

אני ממשיך מפה את הבניה בעצמי כפי שרשמתי באחת ההודעות זאת הולכת להיות תיבה כשהמגבר בתוכה והיא הולכת להתרומם כדי שאני אוכל להוציא את הגלגל

VW GOLF V5 2001

פורסם

תתחדש!

גם אני עשיתי אצלהם את ההתקנה

ואדי...אחלה התקנה:mm_yeah: ממש יפה, אהבתי!

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם
ההתקנה הייתה ב FULLDESIGN שבצומת קריית אתא.

מבסוט על ההתקנה ועל האנשים- נחמדים מאוד, יחס אדיב, יש ידע, תמחור הוגן, ידיים טובות ובינתיים מספיק להתחנף.

הרכב כמו בחתימה. ומתחילים מ 0.

HU: אני מאוד אוהב את הצליל של אלפיין ומפאת תקציב הוחלט על ה 9873E. פשוט, צליל טוב, משתלב יפה עם הרכב גם מבחינת תאורה בחושך ולא יקר.

מגבר: של CRUNCH דגםPZI 175.4 המלצות טובות, RMS בסדר גמור, איכות טובה +, נראה נחמד, נשמע מדהים.

רמקולים: מורל הייבריד אוביישן 6.5, אוהב את הצליל שלו, היכרות מאוד טובה עם הרמקול, תמורה טובה למחיר.

סאב: CRAG של אטון שיש לי כבר.

חיווט: של סטינגר ואין לי יותר מה להגיד.

ההתקנה: הכל במקומות הסטנדרטים של הרכב- אני לא אוהב שרואים בניות והדבר היחיד שאולי אשנה זה את המיקום של הטויטרים שאולי יזוזו לדש בורד והוופרים אני מתכוון לתת להם זוית של 30 מעלות לכיוון מעלה ואחורה כדי שיהיו יותר ON AXLE.

מאחורה המגבר יושב על סתם פלטה שהיא הרצפה בעצם שעליה הולכת להיבנות תיבה עם זכוכית או פרספקס שיראו את המגבר והסאב ישב לו בשקט בפינה.

המטרה היא לגרום לרצפה/ תיבה לעלות ולרדת על זוג משהו שדומה לבולמ"ז בדיוק ברח לי השם, כדי שאוכל להחליף גלגל בקלות בלי לפרק יותר מדי דברים.

את שארית התיבה אני עושה לבד יהיה לי עכשיו הרבה זמן על הידיים.

איטום יבוא חודש הבא גם בגלל תקציב וגם בגלל הסיבוך של לפרק את המנגנון של המרים שמשות.

איך שומעים אתם שואלים?

אז נהדר! סתם . . . שומעים טוב מאוד, באמת. הצליל מאוד נקי ויש הפרדה טובה מאוד. לדעתי הבמה קצת מקדימה מדי אבל נחכה עוד איזה שבועיים שלוש כדי שהרמקול יתרכך קצת לפני שאני מתחיל לסדר את זה לרצוני למרות שלדעת רומן ואלכס זה בסדר גמור.

בינתיים אני מאוד מורשם מהיכולות של המערכת בלי איטום בכלל אבל יש מקום לשיפור אם רוצים להגיע לשלמות.

טוב תמונות - - -

ערב טוב ידידי

קודם כול מזל טוב על ההתקנה לפי מה שאתה אומר שומעים מצוין

רואים שפולדיזין יודעים לעבוד במיוחד בכול הפינישים שלהם הם אלופים

(אני מדבר בתור אחד שגם התקין אצלהם את כול המערכת שלי)

מחכים לעוד תמונות של המערכת שלך כמו שהפתחתה לנו ..

אני יראה לכם גם טעימה קטנה מהשידרוג החדש שלי במערכת שפולדיזין עשו לי

ורק לידע כללי כול המערכת שלי היא על המגברים של קראנץ והם עושים את העבודה מצוין

עובדה בזכות שני הקרנצים שמפעילים את הסב החמוד שלי אני זכיתי במקום הראשון בתחרות של הSPL

ועד עכשיו הם עובדים מצוין וטוב מאוד ומי שמכיר אותי יודע טוב איך הם עובדים

תקנו אותי עם אני טועה

שלכם BATZ

jpg.gifתמונה 065.jpg (214.6 KB)jpg.gifתמונה 066.jpg (118.6 KB)jpg.gifתמונה 085.jpg (44.0 KB

תמונה 065.jpg

תמונה 066.jpg

תמונה 085.jpg

פורסם

טוב ,

אז מזל טוב לפותח הת'רד על ההתקנה , אני חושב שבתור התחלה זו יופי של מערכת - אין צורך ביותר , כשתרגיש צורך -> תחליף.

אדי - יופי של התקנה , כרגיל.

בץ - מה יהיה תגיד לי ? בסוף תחבר לרכב נגרר עם תחנת כוח. תתחדש.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

BATZ

סוף סוף זה נראה כמו שצריך!8)(רק למה הגריל המעפן הזה על הסאב הזה? הסראונד של הסאב לא נוגע בגריל?)

תהנה

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

כן הכל נשאר ככה.

אני ממשיך מפה את הבניה בעצמי כפי שרשמתי באחת ההודעות זאת הולכת להיות תיבה כשהמגבר בתוכה והיא הולכת להתרומם כדי שאני אוכל להוציא את הגלגל

זה עבודה שלי, זה נקרה "רצפה כפולה".

P1010066.jpg

P1010078.jpg

P1010075.jpg

פורסם

קראנצ'י מאנצ'י:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ל XXXAGXXX זה מה שאני מנסה לעשות עכשיו ותאמין לי שזה סיפור מהתחת תוודא שכל המדידות שלך נכונות לפני שאתה מתחיל לעשות משהו כי אחרת זה לבלות שעות בלנסות להבין מה לא בסדר

ותודה לכולם על התגובות

VW GOLF V5 2001

• תוכן חדש...