Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתקנה הייתה ב FULLDESIGN שבצומת קריית אתא.

מבסוט על ההתקנה ועל האנשים- נחמדים מאוד, יחס אדיב, יש ידע, תמחור הוגן, ידיים טובות ובינתיים מספיק להתחנף.

הרכב כמו בחתימה. ומתחילים מ 0.

HU: אני מאוד אוהב את הצליל של אלפיין ומפאת תקציב הוחלט על ה 9873E. פשוט, צליל טוב, משתלב יפה עם הרכב גם מבחינת תאורה בחושך ולא יקר.

מגבר: של CRUNCH דגםPZI 175.4 המלצות טובות, RMS בסדר גמור, איכות טובה +, נראה נחמד, נשמע מדהים.

רמקולים: מורל הייבריד אוביישן 6.5, אוהב את הצליל שלו, היכרות מאוד טובה עם הרמקול, תמורה טובה למחיר.

סאב: CRAG של אטון שיש לי כבר.

חיווט: של סטינגר ואין לי יותר מה להגיד.

ההתקנה: הכל במקומות הסטנדרטים של הרכב- אני לא אוהב שרואים בניות והדבר היחיד שאולי אשנה זה את המיקום של הטויטרים שאולי יזוזו לדש בורד והוופרים אני מתכוון לתת להם זוית של 30 מעלות לכיוון מעלה ואחורה כדי שיהיו יותר ON AXLE.

מאחורה המגבר יושב על סתם פלטה שהיא הרצפה בעצם שעליה הולכת להיבנות תיבה עם זכוכית או פרספקס שיראו את המגבר והסאב ישב לו בשקט בפינה.

המטרה היא לגרום לרצפה/ תיבה לעלות ולרדת על זוג משהו שדומה לבולמ"ז בדיוק ברח לי השם, כדי שאוכל להחליף גלגל בקלות בלי לפרק יותר מדי דברים.

את שארית התיבה אני עושה לבד יהיה לי עכשיו הרבה זמן על הידיים.

איטום יבוא חודש הבא גם בגלל תקציב וגם בגלל הסיבוך של לפרק את המנגנון של המרים שמשות.

איך שומעים אתם שואלים?

אז נהדר! סתם . . . שומעים טוב מאוד, באמת. הצליל מאוד נקי ויש הפרדה טובה מאוד. לדעתי הבמה קצת מקדימה מדי אבל נחכה עוד איזה שבועיים שלוש כדי שהרמקול יתרכך קצת לפני שאני מתחיל לסדר את זה לרצוני למרות שלדעת רומן ואלכס זה בסדר גמור.

בינתיים אני מאוד מורשם מהיכולות של המערכת בלי איטום בכלל אבל יש מקום לשיפור אם רוצים להגיע לשלמות.

טוב תמונות - - -

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל תתחדש ותהנה - זה הכי חשוב.

בחירה של סט קדמי, נהדר לטעמי האישי.

המגברים של קראנצ' - יש הרבה חברה שיחלקו כאן על דעתך, עד כמה שאני יודע בשילוב אם מוראל הם נותנים תוצאה יפה למחיר שלהם - לא שיצא לי לשמוע עדיין.

לגבי הסאב - לא יודע, לא מכיר.

סה"כ עשו עבודה נקיה ויפה רק עם הערה אחת - יכלו לקצר בהרבה את החיווט בדרך למגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חיווט בכוונה כזה ארוך כדי שאני אוכל לעשות את הבניה שלי וכשאסיים אקצר את כל החוטים. זה לא זרוק ככה סתם.

VW GOLF V5 2001

פורסם

בינתיים אין עוד תמונות אבל מחר אני מתחיל לעבוד על התיבה ויהיו עוד.

ההתקנה התחילה בערך ב 11:30 ונגמרה בסביבות 16:30 עבודה בסבבה לגמרי בלי לחץ והיה לנו את כל השקט שבעולם והרבה צחוקים.

VW GOLF V5 2001

פורסם

תתחדש!

בחרתה מקום מצויין להתקנה.

חברה עם ידיים מצויינות, ידע, וכמובן אוזניים.

נ"ב

אתה חייב איטום וכמובן עדיף לבנות תיבות לוופרים.

פורסם

חיווט מלא של מערכת מגבר רמקולים חיבור למצבר פיקוד העברת הכבלים בכל הספים התקנה על הפלטה התקנה של הרמקולים בדלתות לגבי המחיר היה כמה מאות אם תרצה לדעת כמה עולה סדר גודל של התקנה בכללי תצטרך לשאול אותם אני לא מפרסם את מחירון העבודות של FULLDESIGN. אם אתה רוצה לדעת לגופי שלך הודעה לפרטי

VW GOLF V5 2001

פורסם

עזבו איטום , החלפת מגבר , לא רק שמגברי CRUNCH לא עומדים בהצהרות שלהם , הם גם לא מדוייקים בשיט בכל מה שנוגע לחיבור סאב בגישור , באמת חבל עוד על הייבריד .

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...