Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מחשב סלרון חביב אך ישן קצת במתנה.

פירמטתי מחדש, התקנתי XP עם SP2 והכל נראה טוב עד כה. רק שאני לא מצליח למצוא דרייברים לכרטיס מסך On Board שמגיע עליו, או בכלל אזכור רלוונטי כלשהוא ללוח אם הזה.

על המעגל עצמו לא כתוב כלום, לא שם חברה או מספר יצרן. בהפעלת המחשב, במסך הBIOS מופיע הדגם SB200-6A664PR8C-00 ואחרי קצת חפירה בגוגל מצאתי שהמספר הזה שייך לאיזו חברה עלומה שנסגרה. הבנתי גם שהכרטיס מסך הזה הוא ATI Radeon 9100 מסוג כזה או אחר אבל גם לזה אני לא ממש מוצא דרייבר רלוונטי.

אגב, גם העדכונים האוטומטיים של XP לא מוצאים דרייבר מתאים. הורדתי את כל עדכוני החומרה שהיו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קיבלתי מחשב סלרון חביב אך ישן קצת במתנה.

פירמטתי מחדש, התקנתי XP עם SP2 והכל נראה טוב עד כה. רק שאני לא מצליח למצוא דרייברים לכרטיס מסך On Board שמגיע עליו, או בכלל אזכור רלוונטי כלשהוא ללוח אם הזה.

על המעגל עצמו לא כתוב כלום, לא שם חברה או מספר יצרן. בהפעלת המחשב, במסך הBIOS מופיע הדגם SB200-6A664PR8C-00 ואחרי קצת חפירה בגוגל מצאתי שהמספר הזה שייך לאיזו חברה עלומה שנסגרה. הבנתי גם שהכרטיס מסך הזה הוא ATI Radeon 9100 מסוג כזה או אחר אבל גם לזה אני לא ממש מוצא דרייבר רלוונטי.

אגב, גם העדכונים האוטומטיים של XP לא מוצאים דרייבר מתאים. הורדתי את כל עדכוני החומרה שהיו.

http://ati.amd.com/support/driver.html

תמונות של לוח האם יכולות לעזור

ארז רונן

פורסם

ביקרתי באתר של ATI, אבל אין שם דרייבר ל9100. כן מצאתי כתבה בה ATI מספרים לכל העולם שמעכשיו אפשר לקנות את הצ'יפסט הזה בחנויות מובחרות. אבל דרייבר - אין.

פורסם
ביקרתי באתר של ATI, אבל אין שם דרייבר ל9100. כן מצאתי כתבה בה ATI מספרים לכל העולם שמעכשיו אפשר לקנות את הצ'יפסט הזה בחנויות מובחרות. אבל דרייבר - אין.

אני מאמין שדרייוור ל 9000 או ל 9200 יעשה את העבודה.

ארז רונן

פורסם

הלוח כנראה של חברה בשם Supergrace. הדגם שלו - sb200-6a664pr8c-00.

ממה שקראתי, החברה הזאת התאחדה עם חברה בשם PcPartner ומספרי הדגם החדשים לא תואמים את הישנים.

פורסם
הלוח כנראה של חברה בשם Supergrace. הדגם שלו - sb200-6a664pr8c-00.

ממה שקראתי, החברה הזאת התאחדה עם חברה בשם PcPartner ומספרי הדגם החדשים לא תואמים את הישנים.

תנסה את זה:

http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-axion-9100.html

ATI's new chipset named Radeon 9100 IGP. ATI says that its integrated graphics core is based on the Radeon 9200, which stands on the level of the GeForce4 MX in nForce2. Let's see if it's a really good solution.

ארז רונן

פורסם

ידעתי שזה פורום של תותחים.

הדרייבר של כרטיס המסך כבר ירד ועובד מעולה, עכשיו אני מוריד דרייבר לכרטיס קול.

תודה למשתמש Platinum ולכל מי שניסה לעזור.

שלום צביקה,

אין לי גישה לכתיבה בסקטור האוף טופיק.. ולכן איני יכול לענות לך באופן המקובל.

לגבי הבעיה שלך:

אתה רודף אחרי הפתרון הלא נכון.. אתה מחפש דרייברים לצ'יפסט של ATI אבל בשם הלא נכון.

הפתרון שלך נמצא כאן:

http://www.pcpartner.com/download.ph...0113940-295715

הצ'יפסט שציינת שימש את PCPARTNER בשני שמות:

1. ATI RC300L

2. ATI A4

עצתי היא שתוריד את הדרייברים עבור שני הצ'יפסטים.. אחד מהם יתאים לך.

• תוכן חדש...