Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומן שיפוץ - MGA Roadster 1958

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכל החברים על הפירגון.

התכנית שלי היתה למסור את המנוע עם הגיר למכונאי שמתקרב ליכולת ולאיכות של בני ל. (מה שהבנתי זה שאין כמוהו :mm_wink:) רק היתי רוצה שיהיה מאזור הצפון ליד נהריה, על מנת שאוכל מדי פעם לקפוץ, לראות וללמוד מעט על המנוע.

האם מישהו יכול להמליץ על מכונאי טוב ?

או שפשוט צריך לשכפל את בני ל. ולשכן אותו בצפון?

תודה,

ישראל

שלום.

מיכיון שמר nitch מתחבא באיזה מדינה מוסלמית שמסתתרת תחת הדגל האמריקקי הוא שוכח שהוא בידים שלי!!!

הדג לוכוס שלו מיועד לפרוק כי אין מה למכור לברזלים [כול האוטו בנוי מאוכל של גמלים וכפי שידוע גמלים לא משלמים על האוכל] אז יש מנוע וגיר חדשים למכירה לפי מישקל [אגב הם מברזל].

אין שום סיבה שבעולם שלא תביא אלי את המנוע והגיר לשיפוץ ואתה תמיד יכול להגיעה להתרשם. " שלא יעבדו עלך".

השיטה פשוטה אתה מביא את המנוע והגיר אני מפרק אותם בקלות [אגב לפרק לו בעיה כול ילד בן 10 יכול לפרק כולל

nitch ] אחרי הפרוק אתה מגיע לביקור נימוסין וברור מביא אוכל, שתיה, ופיצוחים, אגב אני אחרי ארוחה טובה יושן כמו תינוק אז צריך סבלנות . אחרי הגרפס מחלטים מה צריך ואני מתחיל לטפל בקנית כול מה שצריך יש הרבה דברים שיש בארץ ומה שאין קונים בחו"ל וזה לו בעיה .

אז קדימה תעמיס ותגיע.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה לכל החברים על הפירגון.

התכנית שלי היתה למסור את המנוע עם הגיר למכונאי שמתקרב ליכולת ולאיכות של בני ל. (מה שהבנתי זה שאין כמוהו :mm_wink:) רק היתי רוצה שיהיה מאזור הצפון ליד נהריה, על מנת שאוכל מדי פעם לקפוץ, לראות וללמוד מעט על המנוע.

האם מישהו יכול להמליץ על מכונאי טוב ?

או שפשוט צריך לשכפל את בני ל. ולשכן אותו בצפון?

תודה,

ישראל

תנסה את יוני - מוסך יונתן במצובה - הוא זה שהחזיר את עליזה לחיים ותמסור לו ד"ש ממני .

אני ממש מתגעגע לעליזה , היא אצלו עוד מעט חודש ....:|

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

סוף סוף הגיע עוד יום שישי,

המטרה להיום היתה לפרק את הכנפיים, טמבונים, דלתות, שטיחים ועוד דברים קטנים בדרך.

את הכנף האחורית בצד הנוסע כבר פרקתי לפני כשלושה חודשים והיו כמה ברגים שפשוט לא רצו לזוז, קדחתי אותם.

היום התחלתי עם הכנף האחורית, וגם כאן (כמו שהיה בפרוק הכנף הקודמת) היה צורך לשחרר ברגי פח שלא רצו לזוז,

הפעם לא בזבזתי זמן וקדחתי אותם מייד. הברגים הגדולים יחסית UNF 1/4 יצאו בקלות. אבל את רוב היום בזבזתי בנסיון

לשחרר שני ברגים שהסתובבו על ריק. הברגים מחברים כנפון נוסף שנמצא בין הכנף לבודי, בגלל שהפח של הכנפון דק האנגלים

ייצרו מין מסגרת קטנה מפח דק, ריתכו בשלוש נקודות ושמו בפנים את האום כך שהמסגרת הדקה משמשת כקונטרה להידוק הבורג.

הפטנט הזה כנראה יעיל כאשר הרכב חדש! מעט חלודה והאום מסתובב יחד עם הבורג בתוך המסגרת, אין קונטרה וגם אין גישה

להכניס מפתח. לקח זמן אבל בסוף הצלחתי, ניגשתי לפרק את הכנפיים הקדמיות ובשביל להגיע לברגים שנמצאים בצד הקדמי צריך

לפרק קודם את הטמבון הקדמי, גם ברגי הטמבון מאוד חלודים ומסתובבים על ריק ואין אפשרות לתפוס קונטרה בגלל מבנה ראש הבורג. ניסיתי לפתוח ארבעה אומים שמחברים את תושבת הטמבון לשילדה אומים די גדולים 3/8 וגם הם פשוט לא זזים.

החלטתי להשאיר את זה לשבוע הבא ולהמשיך לפרק את יתר הדברים, דלתות, שטיחים, גריל, חלון, מראות ועוד.

עד כאן להיום, צירפתי כמה תמונות.

ישראל

IMG_0838.jpg

IMG_0841.jpg

IMG_0848.jpg

IMG_0850.jpg

IMG_0851.jpg

IMG_0852.jpg

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
סוף סוף הגיע עוד יום שישי,

כבר פרקתי... קדחתי... התחלתי ... היה צורך לשחרר ...הפעם לא בזבזתי זמן וקדחתי ...נסיון לשחרר שני ברגים... בסוף הצלחתי... ניגשתי לפרק את הכנפיים הקדמיות ...לפרק קודם את הטמבון הקדמי... ניסיתי לפתוח ארבעה אומים ...החלטתי להמשיך לפרק את יתר הדברים, דלתות, שטיחים, גריל, חלון, מראות ועוד.

עד כאן להיום, צירפתי כמה תמונות.

ישראל

היי ישראל

"עד כאן להיום" ?

זה נראה כמות עצומה של הספק (כולל את כוסות הקפה ומענה לטלפונים של החברים תוך כדי וכו' וכו').

מוריד בפניך את הכובע.

אבי.

DSCN4418.JPG

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי תודה,

האמת שסיימתי את יום שישי עם תחושה שלא מיציתי, רציתי להספיק יותר,

יש לי רק את ימי שישי לשיפוץ והתעכבתי הרבה זמן עם הברגים החלודים, ויש עוד הרבה כאלו.

ישראל

פורסם
אבי תודה,

האמת שסיימתי את יום שישי עם תחושה שלא מיציתי, רציתי להספיק יותר,

יש לי רק את ימי שישי לשיפוץ והתעכבתי הרבה זמן עם הברגים החלודים, ויש עוד הרבה כאלו.

ישראל

היי ישראל

אומנם קל לייעץ לאחרים.

אבל דע לך שלפעמים תמצא את עצמך מתקשקש עם אום סרבן במשך שעה שעתיים,

תרגיש שביזבזת את היום לגמרי (למשל אם נתקלת ב4-5 כאלה),

ומאידך, לפעמים תראה שהכל זורם, אתה מתקדם נפלא, הצלחת להרכיב כמה מכלולים באותו היום,

ועדיין סיימת מוקדם !!!

ככה זה בחיים

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

עוד יום שישי בא עלינו לטובה ואני מדגיש לטובה!

במשך כל השבוע עשיתי לעצמי הכנה נפשית, לקראת הקרב שעומד להתחולל ביום שישי עם כל הברגים הסרבנים.

ואכן היום היה קרב עקוב מנוזל חודר (לשחרור ברגים), הדבר הראשון שעשיתי הבוקר זה התזת המון נוזל חודר

על כל הברגים שסירבו להיפתח, על הרבה ברגים שמיועדים להיפתח היום וגם על כל האומים והברגים שהצלחתי לראות.

צריך לתת לנוזל קצת זמן להיספג ולחדור, הנוזל ממש עשה פלאים! פתחתי היום יותר ממאה ברגים גדולים וקטנים,

רק שמונה ברגים שהיו ממש רקובים התפרקו עם הפח הרקוב, חצי מהברגים נפתחו ממש בקלות.

אפשר לומר שהיום הספקתי הרבה מעבר למה שתכננתי.

הדבר הטוב ביותר שקרה לי היום, זה שהבן הקטן שלי ( בן 7 ) ביקש לבוא לעזור בשיפוץ ומרצונו.

ואכן עזר לי קצת עם הגשת כלים, החזיק לי את הפנס והכי חשוב הראה התעניינות ושאל הרבה שאלות.

כרגע הוא מחכה כבר ליום שישי הבא. זה שווה את הכל.

מצורפות כמה תמונות

ישראל

IMG_0897.jpg

IMG_0898.jpg

IMG_0913.jpg

IMG_0914.jpg

IMG_0916.jpg

IMG_0918.jpg

פורסם

בהתיעצות עם המנוע והגיר הוחלט פה אחד על מכונאי מומלץ שיבצע את השיפוץ, פרטים בהמשך.

קבלתי את המלצתו של קובי ושל חברים נוספים ששיפצו ומשפצים MGA מעבר לים, לבצע את הפחחות על הבודי

לפני הורדתו מהשילדה.

חלקי פח שהזמנתי לשיפוץ הבודי, יגיעו בעוד כשבועיים.

האם מישהו מכיר פחח טוב, שיודע לעבוד עם CO, שכיר (צ"ל מומלץ) מאזור הצפון שיהיה מוכן לעבוד אצלי וביחד איתי על הרכב?

תודה,

ישראל

פורסם

כל הכבוד. המשך בעבודה הטובה. אני מציע לך לכסות בנילון "בועות" ועליו נילון נצמד, את לוח -השעונים, הריפודים, ההגה ,וכל חלק שנשאר חשוף עד שתפרק אותו או תחזור להשתמש בו. זה יגן על החלק ויחסוך לך עבודת ניקוי רבה. אבק נכנס לכל מקום וכמה שתגן יותר כך ישמר יותר. גם חלקים הנמצאים בסביבת הרכב רצוי לארוז כדי להגן עליהם ממכות, נפילות, לכלוך ורטיבות וכיו"ב

שלמה דן גדרון

פורסם
הדבר הטוב ביותר שקרה לי היום, זה שהבן הקטן שלי ( בן 7 ) ביקש לבוא לעזור בשיפוץ ומרצונו.

ואכן עזר לי קצת עם הגשת כלים, החזיק לי את הפנס והכי חשוב הראה התעניינות ושאל הרבה שאלות.

כרגע הוא מחכה כבר ליום שישי הבא. זה שווה את הכל.

10 שנים נראות כמו הרבה זמן, אבל יום אחד הוא יהיה בן 17. סמוך עליו שהוא כבר יזכיר לך את העבודה הקשה שהשקיע ברכב כאשר יבוא לדרוש את המפתחות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ההספק של ישראל הוא בלי טלפונים,קפה ועוגות,,,באתי לבקר ואפילו לא היה מים במקום

הגיע הזמן ישראל שתעשה פינה לאורחים

משה

פורסם
ההספק של ישראל הוא בלי טלפונים,קפה ועוגות,,,באתי לבקר ואפילו לא היה מים במקום

הגיע הזמן ישראל שתעשה פינה לאורחים

משה

די! לא צריך להגזזזזזים וכולם מוזמנים.

יש מים וגם סבון, רק לא לשכוח לבוא עם בגדי עבודה כי אצלי יש רק פינה אחת (ביום שישי) מסביב ל MGA.

ישראל

פורסם
כל הכבוד. המשך בעבודה הטובה. אני מציע לך לכסות בנילון "בועות" ועליו נילון נצמד, את לוח -השעונים, הריפודים, ההגה ,וכל חלק שנשאר חשוף עד שתפרק אותו או תחזור להשתמש בו. זה יגן על החלק ויחסוך לך עבודת ניקוי רבה. אבק נכנס לכל מקום וכמה שתגן יותר כך ישמר יותר. גם חלקים הנמצאים בסביבת הרכב רצוי לארוז כדי להגן עליהם ממכות, נפילות, לכלוך ורטיבות וכיו"ב

תודה,

אין טעם לכסות, אין ברכב חלק אחד שלא יעבור חידוש יסודי או יוחלף בחדש.

ישראל

• תוכן חדש...