Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן קניתי את הרכב הזה ממישהו ורק היום שמתי לב שיש על כל האוטו נקודות חלודה מזעריות ומציקות

יכול להיות חלודה?

אם אני מקלף את הצבע אני רואה רק חום מתחת? (אוי ואבוי)

למרות שזה מעט לא הגיוני כי יש נקודות גם על הפגוש - פלסטיק

קודם כל - מה זה!?

שנית - איך לעזאזל מטפלים בזה בלי להרוס את הצבע ובלי לעשות צביעה מחדש??

פורסם

אם זה גם על הפגוש פלסטיק, ברור שזה לא חלודה.

כנראה הרכב חנה באיזור אתר בניה או מקום דומה, ומדובר ברסס צבע חום.

פורסם
אם זה גם על הפגוש פלסטיק, ברור שזה לא חלודה.

כנראה הרכב חנה באיזור אתר בניה או מקום דומה, ומדובר ברסס צבע חום.

זה לא נראה כמו צבע

מאוד דומה לחלודה

כמו בדיון הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=175619&highlight=%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA+%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%93%D7%94

בתמונות, אם תסתכל מסביב ל"פגיעות הקשות" בתמונות אלה, תוכל להשוות אותם לנקודות חלודה כמו שיש על הרכב שלנו.

אני מדבר על זה:

אבל בצפיפות הרבה יותר נמוכה

98402113kx4.jpg

פורסם

אם זה גם על הפגוש זה כנראה לא חלודה היה לי גם משהו ברכב שהיה נראה בול כמו חלודה מתחת לאחד הפנסים האחוריים התחלתי לנקות ולהפתעתי הכל ירד ומתחת לזה היה צבע שום חלודה שום כלום כך המראה יכול להטעות אולי תקח את האוטו לפוליש? המשך לעדכן

• ספונסר פורום
פורסם

מצטרף לשאלתו של ארנון,הבעלים הקודם מתגורר בצפון תל אביב סמוך לתחנת הכוח רידינג? או שהרכב היה חונה בסמוך לתחנת כוח?

פורסם

הרבה פגיעות בצבע עלול להגרם מזיהום אויר סביבתי, במיוחד החלקים העליונים של הרכב, אם לא מקפידים על ניקיון שוטף עלולות להתפתח חלודה, פגמים, ועוד שלל פגיעות בלכה או לצבע מתחתיו.

פורסם

בעל הרכב התגורר בגן יבנה

המקום המזהם הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו הם בתי הזיקוק וכל מיני מפעלים בצפון אשדוד..למרות שזה מעט רחוק

אני אעדכן לאחר שהרכב יעבור פוליש+ווקס

תודה לכל מי שעזר

• תוכן חדש...