Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עומד להחליף ברכבי בולמז קדמיים, צמיגים ובלמים.

אז אני לא מעוניין לשים איזשהוא תחליף זול שיעלה בחיי אבל גם לא את הכי יקר.

אבל אני כן רוצה לשפר את האחיזת כביש שיש לי עכשיו- סה"כ הוא בסדר אבל הוא לא יושב מספיק חזק על הכביש.

אני רוצה שהאוטו יעשה פניות כמה שיותר טובות ושיחליק כמה שפחות.

למי שתוהה הסיבה היא מבחינת בטיחות ותו לא.

אין לי מסלול מירוצים פרטי שאני מעוניין לשפר את זמן ההקפה בו אבל אני כן רוצה לדעת שאם אני אצטרך לבלום אז האוטו יעצור מיד ואם לפנות אז אני אפנה ולא אחליק על הצד.

לגבי בלמים אני לא יודע אם אני צריך להחליף רק רפידות או גם צלחות אשמח לדעת מתי צריך להחליף צלחות בכלליות.

כרגע יש הצלחות טיפה חלודה.

יהיה לי קשה לעבור את ה 4000 כולל הכל (אם צריך להוסיף עוד קצת על עבודה אז בסדר)

אם אי אפשר לתקצב את זה ב 4K אז תנסו שזה יהיה כמה שיותר קרוב אבל עדיין עם הבקשות שרשמתי מעל.

אני לא מעוניין למצוא את עצמי מעבר לתהום באחד מן הימים.

תודה רבה לכולם

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומכיוון שאני לא יודע עדיין להגיד אם יש לי היגוי יתר או תת היגוי רציתי לדעת איך אמור להשפיע ברכב מוט מייצב עליון?

תודה. . .

VW GOLF V5 2001

פורסם

אם אתה לא יודע להבדיל בין סוגי החלקות שונים, אתה לא תדע גם איך להיחלץ מהן, במקרה הצורך.

הקשחה של הרכב אמנם תרחיק את המגבלות מעט, אבל תוביל להתנהגות קיצונית יותר וסלחנית פחות - על המגבלות.

הייתי ממליץ לך להקדיש חלק מהכסף לקורס או שניים של נהיגה מתקדמת, ואז תדע הרבה יותר טוב מה הכיוון של השיפורים שתרצה לרכוש.

מה גם, שתוכל להיוועץ במדריכים ע"מ לגבש תמונה כוללת יותר של כל שיפור ומשמעותו.

הכיוון שלך נכון ומבורך, אתה רק ממהר לרוץ לפני שלמדת ללכת. 8)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מודה לך על התגובה קונדסון אבל . . .

כל מה שרשום למעלה הולך לעבור החלפה בכל מקרה ואני לא מעוניין להחליף ואחר כך לגלות שמה ששמתי מעפן.

צמיגים כולם גמורים, בלימה ממש חלשה ובולם זעזועים 1 שלי אמור להיות פגום ואני הולך לבדוק בבדאות במוסך ואם התשובה חיובית אז אני רוצה להחליף לבולמים טובים ולא לאיזה שטות שסתם תהרוס את התנהגות הרכב שאמורה להיות במקור טובה +.

זאת גם אחת לסיבות שקניתי את הרכב הספציפי הזה.

בסה"כ התחושה היא בסדר לעומת אותו רכב בדיוק שנסעתי עליו ולא משופר בכלל פשוט מתוחזק לשלמות וההרגשה הייתה טובה יותר באלפי מונים.

בלימה קצרה מאוד הבולמז עובדים מציין וההגה יותר מרגיש מקושר לכביש.

VW GOLF V5 2001

פורסם

1. הם מתאימים לי בכלל? אני עם ג'אנט מקורי של V5. ומידות הצמיג הם 195/65/15.

2. זה כולל צלחות ורפידות? ל4 גלגלים?

3. מתי צריכים להחליף צלחת?

- אני לא רוצה לקנות עכשיו צלחת ובעוד שנה להחליף אותה

VW GOLF V5 2001

פורסם

ואם הא רוצה פחות סירוס אש יעבור ל 205/45/16

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא מעוניין להחליף את הגנטים שיש לי עכשיו.

גם כי אני אוהב אותם וגם מבחינת תקציב אין לי כסף לזה בכלל

VW GOLF V5 2001

פורסם

חברה,

קצת תרגיעו את ההתלהבות.

הוא רוצה צמיגים יותר טובים וממליצים על מעבר ל 17 אינצ?

הוא צריך להחליף רפידות וממליצים לעבור למערכת בלימה מלאה של TT?

אולי כשירצה קצת שיפור מנוע נייעץ לו להשתיל מנוע B-TURBO?

לפותח השרשור,

-צמיגים טובים ואיכותיים (ללא שום החלפת ג'אנט) תעלה לך כ 1500-2000ש"ח.

-החלפת בולמים +קפיצים תעלה לך עוד איזה 2500 ש"ח. בדוק את האופציה של קוני ואייבך או של H&R, אין לך מספיק תקציב לסט קויל-אובר אבל גם אין לך ממש צורך בהם. חשוב לזכור שככל שאתה משפר אחיזה אתה בעצם מקשיח את הרכב ומוריד את "רכות הנסיעה".

-בקשר לבלמים, כנס לכל מוסך טוב ורציני (והכי חשוב, אמין) שאתה מכיר ובדוק את מערכת הבלמים שלך. תקן מה שצריך וסע לשלום. הייתי ממליץ על איזה רפידות טובות כדוגמאת FERODO אבל אם תשים לב, נגמר לך כבר התקציב. :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לבגירה- על איזה כיוון של צמיגים אתה ממליץ?

לגבי בולמ"ז אנ ילא מחליף קפיצים רק בולמים. ואם אני מחליף 2 קדמיים ומשאיר מקוריים מאחורה אז מהיקרה להתנהגות הרכב?

לגבי בלמים אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מתי צריך להחליף צלחות בלימה כדי שלא סתם יעבדו עליי במוסך.

ואני לא מכיר שום מוסך אמין.

כל הניסיון שלי עם מוסכים (לא כזה גדול כמו שאולי נשמע) נגמר בעוד תקלות וחוסר מקצועיות מדהים.

אז אשמח אם תוכלו גם להפנות אותי למישהו בצפון שיודע על מה הוא מדבר ומה הוא עושה . . .

VW GOLF V5 2001

פורסם

אני הייתי עובר ל-205/55/16 (המידה של ה-GTI), שם תוכל למצוא צמיגים דביקים יותר מאשר המידה הנוכחית שלך (שהיא מידה משפחתית לגמרי) :-)

הוא כבר הבהיר פעמיים שאין לו כסף לג'אנטים אחרים אז למה לחפור?

בגירה

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפי דעתי תשדרג כל פעם עוד משהו עד שתגיע לרמה שאתה מחפש לי יש

אם הצמיגים שלך במצב רע אז תחליף בהקדם (תאמין לי שתרגיש בהבדל)

תבדוק גם את הבלמים (רפידות+צלחות) אפילו שלא נראה לי שהצלחות כבר גמורות (תלוי בקילומטראז) במקרה ואחד מהנ"ל במצב לא תקין תחליף גם אותם.

יכול להיות שהבעיה שלך תגמר כאן ואם לא אז תחפש מה לשדרג

כמובן תבדוק גם את הבולמים אפילו שאי לא מאמין שהם כבר עשו את שלהם

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תשמע אני אגיד לך תכלס אם אני אעשה את זה פרוייקט בהמשכים אז אני לא אסיים עם זה לעולם.

אני לא פוסל אבל בכלל את מה שאתה אומר.

פשוט כמו שרשמתי קודם אני לא מחליף את זה כי משעמם לחי ואין לי מה לעשות בחיים וגם אין ממש תקציב.

אני צריך להחליף כי הם במצב לא טוב ואם כבר להחליף אז למשהו טוב.

מחר אני הולך להחליף צמיגים ואני אחליט כבר במקום.

הבחור יעשה לי מחיר סבבה כי הוא חבר של חבר ומחר אני אשב איתו על מה יהיה הכי מתאים לי מבחינת מחיר-ביצועים.

השלב הבא יהיה בולמ"ז ואז בלמים.

VW GOLF V5 2001

פורסם

אני משכים שאם כבר להחליף אז לשדרג על הדרך אבל כל שינוי שתעשה יהיה מורגש ואז אולי באמצע כבר תגיע למה שרצית

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...