Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אז למי שלא יודע החלפתי את הA3 שהיתה לי בHGT.

מה שקורה זה שראיתי שהמושב האחורי רטוב ואחרי חיפושים רבים ראיתי שגם הגג עצמו (הריפוד שלו) רטוב.

מה שאומר שנכנס מים דרך הגג לאוטו.

אני יודע שיש פתחי ניקוז במקומות שונים וברכבים שונים, מישהו יודע איפה הם נמצאים ברכב הזה?

יש אפשרות אחרת חוץ מפתחי ניקוז סתומים, לחדירה של מים? בגג אין חורים.

פורסם
בגג יש חורים.

כנראה מדובר בחדירת מים מהאנטנה שעל הגג.

החדירה היא מאחורה וההאנטנה מקדימה. זה לא נשמע לי הגיוני.

יש סאן רוף?

שחרון

אותו דבר עם הסאנרוף, רק הגג מעל המושב האחורי רטוב.

פורסם
חלודה למתקדמים ?

יש 2 נקודות חלודה קטנות מאוד ולא נראה לי שמשם ייכנס כלכך הרבה מים אם בכלל.

זה לא חלודה מתקדמת בכלל.

פורסם

יתכן מצב שלאוטו הייתה תאונה מאחורה ומכסה הבאגז' לא הוחזר כראוי למקומו,כתוצאה מכך אין אטימות בין המכסה באגז' לגוף הרכב וחודרים מיים. תיגש למוסך פחחות וצבע ותבקש שיבדקו לך האם מכסה הבאגז' יושב כראוי ובמקומו,במידה ולא שיעשו לך כיוון.

בהצלחה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...