Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניר, גיברלטר היא הרבה יותר מארץ ההימורים.

מה גם שהעובדה שכל החופים המדהימים, עיירות הקיט (ובעיקרן "מרבאה") ושלל התענוגות של דרום ספרד - הכל פרוס לרגליך - נותנת ערך מוסף למיקום.

הלוואי עלי :(

תהנה!! (I'm sure you will..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני רואה שזו מגמה עולה, חברים יקרים (אחרי שטרחתי להתלונן בפניכם) גם לי הוצע סוף סוף הרילוקישן :D

והתנאים מעולים ! , יצא לי לחסוך קצת יותר מ 2500 דולר בחודש בצד, והרעיון של דירה משלי וכו' הוא מגניב לחלוטין

אני אישית נוסע כרגע לשנתיים, עם אופציה להארכה.

אז החל מבעוד חודש, אני נציג הפורום בגיברלטר ;) (ארץ ההימורים ! :D )

תבלה.

מקלט המס מס' 1 באירופה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני רואה שזו מגמה עולה, חברים יקרים (אחרי שטרחתי להתלונן בפניכם) גם לי הוצע סוף סוף הרילוקישן :D

והתנאים מעולים ! , יצא לי לחסוך קצת יותר מ 2500 דולר בחודש בצד, והרעיון של דירה משלי וכו' הוא מגניב לחלוטין

אני אישית נוסע כרגע לשנתיים, עם אופציה להארכה.

אז החל מבעוד חודש, אני נציג הפורום בגיברלטר ;) (ארץ ההימורים ! :D )

ויקטור צ'נדלר? :-D

תעשה חיים ...

פורסם

ועוד עצה קטנה , אישית , לחבר edan82

אל תעבור לארצות הברית , אני עברתי מהונג קונג , ישירות לחוף המערבי , והתאכזבתי מאוד .

ארצות הברית שונה לחלוטין , מהמון בחינות , שאין לי כח עכשיו לכתוב ולפרט אותן .

המזרח מעניין ומהנה פי כמה וכמה .

אין להשוות בין החיים במזרח לאלו בארצות הברית , כל אחד וטעמו האישי , אני בכול אופן נהניתי במזרח הרבה יותר .

נ.ב - אחלה תמונה צילמת מהפיק .

תאמין לי שאני יודע על מה אתה מדבר.........הונג קונג פשוט מדהימה,ומאוד קשה לי לדמיין את עצמי חוזר לארץ, אבל...

בלוס אנג'לס יהיו לי תנאים אפילו עוד יותר טובים,מהסיבה שאם אני עובר לשם יש לי כבר דירה (וילה שהחברה שוכרת בבברלי הילס), רכב ליסינג ע"פ בחירתי במימון החברה (כרגע הבחור שנמצא שם שוכר איזו בהמה של שברולט במחיר צנוע של 1500$ לחודש),ובקיצור עבודה מאוד מאוד קשה,אבל חיים טוב.

אפילו עוזרת קבועה כבר יש ! (אני סתם צוחק.....את זה יש לי גם פה בהונג קונג :lol:).

אבל אני מסכים עם מה שכתבת,המזרח מדהים,ואני עוד יותר אוהב את המזרח ה"מודרני\מערבי" כמו הונג קונג,טוקיו,שנחאי וכדומה.

ואני גם מסכים איתך לגבי זה שפותח השרשור הולך לעבור חוויה מדהימה,היא בהחלט תשנה את צורת ההסתכלות שלו על החיים ובכלל,וכמוך אני גם אומר שהוא חייב חייב חייב לדאוג לכך שהוא מגיע למצב שהוא שם בכל חודש בצד לפחות 2000$, זה באמת המינימום.

נ.ב

נדיר לתפוס את הונג קונג ביום עם כזאת ראות כמו בתמונה..... (היה באותו יום ראות לטווח של איזה 20 ק"מ....בדר"כ הממוצע על משהו כמו 6 ק"מ...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני גם מוכן להצטרף ל"חילופי דירות", הדירה שלי תמורת דירה של מישהו אחר לחופשה בקיץ.

מי מרים את הכפפה ?......(זה דווקא רעיון לא רע....משהו בסגנון מועדוני ה-"SUPER CARS" שיש באנגליה, כל אחד "תורם" את הדירה שלו למאגר,קובעים תאריכים מראש ומחליפים דירות לחופשות.

פורסם
תבלה.

מקלט המס מס' 1 באירופה.

כבר לא.

ליכטנשטיין לוקחת אותו בהליכה.

אבל הוא בהחלט משמש כ"מדינת מקלט" לחברות ואתרי הימורים הפועלים בכל העולם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שאני יבין משהו, בני כמה אתם ובמה אתם עובדים ??

הרילוקיישן הזה מאוד מושך אותי מהסיבה הפשוטה שאני בעוד כשנה שוקל לעזוב את הארץ לתקופה של 3-5 שנים, ואם אפשרי לעשות את זה במסודר דרך עבודה בארץ כזאת או אחרת אז למה לא :wink:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

בלוס אנג'לס יהיו לי תנאים אפילו עוד יותר טובים,מהסיבה שאם אני עובר לשם יש לי כבר דירה (וילה שהחברה שוכרת בבברלי הילס), רכב ליסינג ע"פ בחירתי במימון החברה (כרגע הבחור שנמצא שם שוכר איזו בהמה של שברולט במחיר צנוע של 1500$ לחודש),ובקיצור עבודה מאוד מאוד קשה,אבל חיים טוב.

אהם..... אהם....... נתקע לי משהו בגרון...... WOW

ארץ ? איפה זה...

פורסם
שאני יבין משהו, בני כמה אתם ובמה אתם עובדים ??

אני בן 25 וחצי,כשהגעתי להונג קונג הייתי בן 24 וכמה חודשים.

אהם..... אהם....... נתקע לי משהו בגרון...... WOW

ארץ ? איפה זה...

חלק מהעניין של לתת לעובד רילוקיישן זה גם לתמרץ אותו לעבוד קשה כדי "להרוויח את קיומו\קיום החברה" שם בגלות.

הדרך הכי טובה לתמרץ עובד,היא פשוט לתת לו תנאים מאוד מאוד גבוהים,הן מבחינת מגורים,הן מבחינת תחבורה,והן מבחינת הכנסה.

גם פה בהונג קונג הבוס שלי כבר הציע לקנות לי רכב,אבל רק מתוך זה שיש לי "לב טוב" סירבתי להצעה ואמרתי לו שאין לי פה צורך ברכב לצרכי עבודה.

הבוס שלי שיודע שאני חולה רכב,ושיודע שבהונג קונג אפשר להביא מרצדס SLK בפחות מ-100,000 שקל סיכם את השיחה במשפט:

"לא משנה אם לעבודה או לא,כשתרצה רכב תגיד,נארגן לך "מלגה".....".

כשאתה עובד בתור מנהל משרד\מנהל שוק,ואתה שווה הרבה כסף לחברה שלך,לרוב יידאגו לצ'פר אותך ולתת לך הרגשה שיש לך גב חזק מבחינה כלכלית.

אני אמנם סירבתי (בינתיים) להצעה לקנות לי רכב בשביל הפאן של סופי שבוע,אבל עצם ההרגשה שאני יודע שאני יכול מחר להתקשר לבוס שלי ולהגיד לו שהתחרטתי ואני רוצה לקנות רכב,ואחרי שעתיים כבר להיות עם מרצדס חדשה בחנייה,זה דוחף אותי ומאוד מדרבן אותי בעבודה.

פורסם

יצאת גבר לפני הבוס, וגם השארתה לעצמך אופציה, בסוף ישתלם לך יותר מהאוטו. :-D

לא יודע איך זה בHK אבל וילה בבורלי נשמע כתמריץ מעולה, גם כי זה וילה וגם כי זה אחלה מקום לחיות בו.

בקשר לרכב, למה בהמה אמריקקית אם בכסף הזה אפשר להתגלגל על A6 או משהו בסגנון..

פורסם

תאמין לי לגבי הרכב שהבחור שם לקח אני מסכים איתך לגמרי,אבל הוא לקח איזה ג'יפ\SUV (לא הבנתי בדיוק,הוא לקח אותו ממש עכשיו,לפני כן היה לו X5 של BMW),זה יותר נוח לו כי הוא לא איזה חובב נהיגה ספורטיבית ויש לו 3 ילדים,אז יותר נוח לו לקחת איזו מכונית גדולה שיהיה לילדים מספיק מקום לשחק סטנגה במושב האחורי....

אם זה היה תלוי בי,אני "די בטוח" שאפשר לארגן משהו הרבה יותר ספורטיבי ומעניין ב-1500$ לחודש....

מבחינת המקום עצמו,מסכים איתך שלא רע בכלל לגור בבברלי הילס בוילה מפוארת,אבל למען האמת ממש לא רע לי פה ב-HK, אנשים יותר רגועים,אם תתקל פה במישהו במועדון בטעות,זה ייגמר בזה שהוא יזמין אותך לדרינק,בארה"ב (כמו גם בארצנו הקטנטונת...) זה יכול להגמר הרבה יותר רע......

כך שלכל מקום יש היתרונות והחסרונות,וגם פה אני גר ברמת חיים לא רעה בכלל,אפילו מעולה,לא חסר לי כלום,להיפך,יש לי דברים שבחיים לא תכננתי שיהיו לי כבר בגיל 25,כך שאני מרוצה גם פה.....

ובסוף אני עוד אנצל את ההצעה של הבוס.

רוצה לשמוע משהו מצחיק ?

את ההצעה לקנות לי אוטו הוא העלה תו"כ נסיעה שלנו פה במונית בהונג קונג,במקרה עברנו ליד הסוכנות של AUDI והיתה מוצגת שם ה-R8 והבוס שלי,שיודע שאני חולה מכוניות,ישר אמר לי "יום אחד תיהיה לך אחת כזאת",אז אני גיכחתי (ובלב אמרתי "אמן"), ואז קולגה שלי שנסע איתנו במונית סיפר לו שבדיוק אתמול הלכתי "להתחרמן" בקניון של המכוניות,ובדקתי כל מיני פורשות ומרצדסים,ואז הבוס התחיל לתקוף עם "אתה מרגיש שאתה צריך פה רכב ? אתה רוצה רכב ?",אז סיפרתי לו שאין לי צורך ברכב לעבודה,אבל אני מתכנן בעתיד לקנות רכב לסופי שבוע,כי זו המחלה שלי והאהבה שלי,ופה זה המקום להגשים איזו פנטזיה מוטורית, ואז קיבלתי הצעה ל"מילגה"...... :wink:

• תוכן חדש...