Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 שאלות על מכירת רכב יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. איזה אתרים מומלצים לפרסום מודעה (שהרי רכב ישן לא כ"כ כדאי למכור בעיתון - העלות יכולה להיות גדולה יחסית לשווי רכב, ולא משנה כרגע מהו).

2. מה נהוג בבדיקת רכב? אם מישהו מבקש לבדוק את הרכב שלי - האם נהוג להתלוות אליו? או אולי לתת לו את הרכב ושיחזיר לי אח"כ? ובמידה ונותן לו, האם צריך להחתים אותו על משהו? הרי לא יעלה על הדעת שאני אתחיל ללוות כל אחד שרוצה לבדוק את הרכב שלי, למכון? יפטרו אותי מהעבודה...

חוצמזה, מה התהליך שהרכב עובר במכון הבדיקה מבחינה מכאנית? האם "קורעים" אותו כך שמשהו עלול להנזק?

פורסם

תפרסם ב YAD 2.CO.IL מודעה רגילה ללא תשלום, מאגר רכבים למכירה הכי גדול.

אם האוטו שלך שווה כמו מחיר מודעה בעיתון-אין אחד שירצה לקחת אותו לבדיקה ממוחשבת ולשלם 450 ש"ח.

מקסימום ירצו לבדוק במוסך של הקונה. במקרה כזה אתה נוסע עם הקונה ונשאר ליד הרכב בזמן הבדיקה.

ירימו את האוטו במעלית, יקשיבו למנוע , אולי יעשו סיבוב עליו מסביב למוסך ויגידו לך האם קונים או לא קונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תפרסם ב YAD 2.CO.IL מודעה רגילה ללא תשלום, מאגר רכבים למכירה הכי גדול.

אם האוטו שלך שווה כמו מחיר מודעה בעיתון-אין אחד שירצה לקחת אותו לבדיקה ממוחשבת ולשלם 450 ש"ח.

מקסימום ירצו לבדוק במוסך של הקונה. במקרה כזה אתה נוסע עם הקונה ונשאר ליד הרכב בזמן הבדיקה.

ירימו את האוטו במעלית, יקשיבו למנוע , אולי יעשו סיבוב עליו מסביב למוסך ויגידו לך האם קונים או לא קונים.

שווה כ - 10,000 ש"ח.

פורסם

רכב ששווה 10000 ש"ח אף אחד לא יקח למכון,בדרך כלל גם לא במוסך.יציעו לך להיפגש כדי לראות את האוטו,לעשות עליו סיבוב ולקנות.

ברור שאם הקונה ירצה ללכת לבדיקה,אתה חייב להתלוות אליו,כי מי משאיר רכב לאדם זר?

פרסם את הרכב באתר כמו יד 2 או WINWIN,צפה להצעות כמו 4-5 אלף ש"ח,ותמכור לראשון שיהיה רציני ויבוא לקנות במחיר הוגן.

בהצלחה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לא מזמן מכרתי רכב שמכירו לא היה גבוהה במיוחד. פרסמתי ביד 2 ולמרות שקיבלתי טלפונים רובם היו מאנשים לא רציניים.

המלצה שלי:

1: תשטוף טוב טוב את הרכב

2: שים טסות יפות בעלות עד 100 ש"ח

3: תפנק את הרכב בפנים ( ספריי,תחליב STP )

4: תשטוף באזור המנוע ביד בלי שטיפות בתשלום , קצת תשפשף לא יקרא מזה כלום ( רק תזהר שלא יחדור מים למקומות לא רצויים).

5: אם יש רדיו דיסק מצויין אם לא לא נורא.

6: שים את הרכב ברחוב ראשי בעירך עם שלט למכירה.

אנשים אוהבים לראות רכב מטופל ויפה בדיוק כמו שאתה אוהב לראות בחורה מטופחת למרות שאתה יודע שהיא התאפרה בבית.

תהיה רגוע ומראש תעלה את המחיר מעט מעל מה שאתה רוצה לקבל בסוף. יגיע הבחור/ה תתפשר קצת ושיהיה במזל טוב.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

רכב שהמחירון שלו 21 אלף, שמתי מודעת מכירה בYAD2, רציתי בערך 15 אלף, שמתי מודעה על 17 אלף.

הגיע קונה וסיכמתי איתו על 15 אלף (שזה בערך כמה שרציתי מלכתחילה).

או אז הבחור החליט לקחת את הרכב לבדיקה. רק בן 12 שנה, יד ראשונה, 130 אלף קילומטר.

בלי תאונות, בלי מכות, רק שריטה אחת קטנה על הבאגז'.

בבדיקה היו, מן הסתם, כל מיני ריג'קטים. כיסויי תחת למיניהם. דברים שבמכון בדיקה פשוט המציאו!

הקונה רב איתי על כ3000 שקל. אחרי שבוע מכרתי ב16 אלף לקונה אחר.

בא, ראה, נסענו לדואר - כסף מזומן ביד. נסגר הסיפור.

מסקנה? אל תרוץ לקונה הראשון שבא. ובטח אל תתפשר סתם במחיר ותוריד אלפיות על ימין ועל שמאל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מסכים איתך ב100 אחוז

אל תתפשר על כמה אלפים היה לי רכב מזמן היה שווה 42 אלף מכרתי אותו ב36 והוא היה במצב טוב

פשוט הבאתי מקדמה כבר על רכב אחר שחיפשתי 9 חודשים ככה שהייתי חייב להתפשר כי רכב במצב שמצאתי אני לא אמצא יותר בחיים ויש לי כמה חברים שמחפשים את אותו אחד גם בחיים לא ימצאו.

אבל זה כבר משהו אחר ובאמת תשטוף אותו תנקה אותו שיראה טוב כי זה ברור שבנאדם יקבל רושם טוב יותר מרכב נקי מאשר רכב מלוכלך שנראה כאילו עבר מלחמה עם הזמן תמכור אתה תראה.

• תוכן חדש...