Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעדכן אתכם בסוג של הארה :-P שהייתה לי. בדקתי באתר של בן גוריון את השנתונים של הפקולטות השונות, וקראתי והתעמקתי לגבי כל פקולטה, ומצאתי מקצוע שבהתחלה לא ממש חשבתי עליו, הנדסה ביורפואית.

ממה שבדקתי זה די מעניין אותי, מצד אחד זה תואר של מהנדס, אבל לומדים שם קצת מכל נושא, למשל תורת המעגלים החשמליים, תרמודינמיקה, מבוא לאלקטרוניקה. ומצד שני לומדים גם את נושא הביולוגיה והרפואה, למשל אנטומיה, פיסיולוגיה של האדם ועוד. יוצא שהלימודים משלבים קורסים של מקצועות ההנדסה השונים (בעיקר חשמל, אך גם מכונות) וגם של רפואה וביולוגיה.

השאלה היחידה שנותרה לי היא האם יש עיסוק למהנדסי ביורפואה עם תואר ראשון? כלומר אני לא מצפה שיהיה היצע משרות כמו למהנדסי חשמל, אך אני רוצה שיהיו מקומות עבודה מכובדים בתחום. מישהו שמע על המקצוע, אפשרויות התעסוקה או כל דבר אחר שיעזור?

תודה.

יחסית נדיר,

יש מסלולי בחירה - שתי חבר'ה שלקחו מסלול של ביומכניקה ולמדו איתנו כמה קורסים - עובדים באותם תנאים כמו מהנדסי מכונות בתור מהנדס תהליך. שכר זהה.

תלוי מאוד בן אדם ובמזל שלו. :idea:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כסטודנט להנדסת חשמל בב"ש (שנה שלישית) אני אוכל לומר לך שבשנה וחצי הראשונות למדו עם חבר'ה מביו-רפואה ודעתם בהתחלה הייתה דומה לדעתך אך אט אט הם הבינו שבעצם התואר שלהם נורא נחמד ואפילו מעניין אך לבסוף הם יצטרכו לעשות הסבה להנדסה אחרת (ע"ע הודעתו של הרמן) או להמשיך לתארים מתקדמים מכיון שתחום זה עדיין לא מפותח ונפוץ בארץ. מרב המשרות בתחום הינם משרות פיתוח ומחקר ואין הרבה חברות שעוסקות בתחום.

הנדסת חשמל אלקט' ומחשבים למדת כבר סמס' שלדעתי אינו משקף טיפה מהתואר אלא מקנה בסיס מתמטי לקורסי המשך ותחווה סמס' דומה בכל תחום ההנדסה איני רוצה לחטט ולשאול מדוע עזבת אחרי סמס' אך אם התשובה היא חוסר עניין אז אולי כל תחום ההנדסה לא יעניין אותך כי השנה הראשונה מיועדת בעיקר לקורסי בסיס.

לבסוף, נתנו לך כאן עצות טובות אמץ אותן.

בהצלחה

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...