Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להוסיף סאב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי JBL75.4 שמגביר סאב של פיוניר 306C

אני מעוניין להוסיף סאב זהה ומתלבט...

1. כמה זה יהיה אפקטיבי מבחינת עוצמה?

2. אפשר להגביר את הסאב החדש (מאותו דגם) עם מגבר אחר?

2.1 אפשר להניח את שני הסאבים כשהם מוגברים עם מגברים שונים בתיבה משותפת? או עדיף נפרדות?

3.איזה מגבר מתאים להגביר שני סאבים כאלה?

פורסם

עדיף לך לקנות סאב אחד רציני ואיכותי ולמכור את השניים שיש לך

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מחירו של 306C נא בין 420ש"ח ל675 ש"ח (ע"פ אתרי השוואות מחירים)

אז מה שאומר שיש לך בסביבות ה1000 ש"ח פלוס / מינוס להשקיע

לגבי העוצמה ... כשסאב יהיה יותר איכותי ומדוייק אתה תהנה ממנו יותר כלומר סאב כמו פיוניר שנחשב "800 או 1000 וואט"

סאב אחר ברמה של 200 RMS יתן לך הנה מרובה יותר מחווית המערכת ברכב זה דבר ראשון

לגבי ההצעות שלי לסאב אחר זה תלוי באיזה מגבר אתה הולך להגביר אותו...

תעדכן באיזה מגבר אתה הולך להגביר את הסאב מונו או 4 יציאות ואך כמה הוא מספק ואז בשמחה ישמח להציע לך סאבים שייפנקו את רכבך בבאס איכותי!

:roll:

פורסם

עוד רעיון-

להוסיף עוד מגבר 75.4 ועוד זוג קומפ פולס מקדימה ועוד סאב 306C פיוניר כמו שקיים...

בבקשה תנו לי חוות דעת על ההוספה הנ''ל ולא על אלטרנטיבות.. אני אוהב כמות XD והאיכות שמע הנוכחית מספיקה לי.

ההוספה כוללת החלפה של הדיקט בדלתות הקדמיות למשהו עבה יציב ואטום ושיתוף של שני הסאבים הזהים באותה תיבה פתוחה וגדולה פי 2. הקומפוננט מלפנים ישתפו אותו חלל אויר.

או, במקום הקומפוננט לחבר סאב שלישי מאותו דגם.

עכשיו השאלה החשובה היא האם יש יחס ישר של הכפלת ווליום בהכפלת סאב (או שלושה)

אגב, למה יש כאלה שמכוונים את הסאבים לכיוונים שונים?(בד''כ אחד לשמיים ואחד לאחור)

תודה למגיבים

• תוכן חדש...