Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

citreon zx 1.4

eliran-m
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנלהן חברה אני כבר הרבה זמן מחפש רכב סביר למחיר עד 10K, ולא ממש מוצא (עקב אני בצבא ואין לי זמן) .

מצאתי סיטרואן zx 1.4 93 קרבורטור דגם רפלקס שמורה כמו חדשה ניראת,

דשבורד כמו חדש ממש ניראה טוב ועשה ראש מנוע והאוטו עומד על 118 אלף קילומטר

ולאחר ויכוחים הבחור רוצה למכור לי אותו ב5 K כי צריך גם להחליף ציריה אחת

כמו כן אני מתכוון לעשות לה גם בדיקת מנוע סך הכל זה עולה 200 שקל.

השאלה עם כדאי לי לרכוש אותה בסך הכל שמורה, ממש ניראת טוב מרוסי מבוגר שזה ידוע שהם שומרים על הרכבים שלהם

אני בסך הכל צריך רכב פעם לשבועיים שאני חוזר מהבסיס ועם יש הצעות אחרות שכדאי יותר אני אשמח מאוד תודה מראש אלירן

פורסם

הנה הצעה אחרת - סימני פיסוק.

ב5K אין לך ממש מה להפסיד. החלפת צירייה תעלה משהו כמו 500 ש"ח לכל היותר, אחר כך תקבל בתקווה רכב תקין ונוסע.

אבל בדוק היטב שאתה לא קונה חתול בשק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מאיזה כיוון שלא תסתכל על זה, המנועים האלו "עושים ראש" בערך בקילומטראז' הזה.

למה? ככה, TU.

בעצם, עם תחזוקה נכונה הם יכולים להחזיק יותר.

אבל תחזוקה נכונה = נוזל קירור מקורי של PSA שמוחלף כל שנה ו364 יום, שמן של ESSO חצי סינטטי ופילטר שמן מקורי עם הסמל של פיג'ו עליו, נסיעה בסל"ד שלא עובר את ה2979 RPM, וקצת תפילות לפני כל הנעה. תראה לי חמישה אנשים שבאמת עושים את זה בסיטרואן ששווה 5K ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה חברה על העזרה. יש לי עוד שאלה ? האם כדאי לבדוק גם פורד פיאסטה,

איך היא מבחינת אמינות לעומת הzx האם ההבדל זניח אז אני ילך על הzx חשוב לי הדעה שלכם.

פורסם

לי אישית היתה ZX עד לפני שנה (ועד היום אני נזכר בה בגעגועים ובצער שמכרתי אותה).

הדגם שלי היה ZX 1.4 רפלקס שנת 97, לדעתי אם הרכב טופל היטב,נראה טוב ואין לך סבלנות לחכות לך על זה, אבל הייתי ממליץ לך לחכות קצת ולחפש ZX 1.4 רפלקס שנתון קצת יותר גבוהה, הסיבה היא ששנתון 95-96 ניתן למצוא ב-8 אלף ושנתון 97 ניתן למצוא ב-10 אלף, גם אם יש מישהוא שרוצה 12 אלף תמיד תוכל ללכת ולהוריד את המחיר.

בסה"כ רכב מעולה ובתור רכב ראשון הוא מעולה (באמת רכב מעולה) ובנוסף לכל, חלקיו זולים והוא אמין מאוד (ואני כותב מתוך ניסיון).

• תוכן חדש...