Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת כדאיות: מקיף ל - 106 ראלי דור שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונאלדיניו
פורסם

מחירון הרכב לפי ה - "שמאי" לוי יצחק הוא בערך 20,000. היסטוריה תעבורתית נקיה, נהג יחיד, מעל 24, 8 שנות ותק בכביש.

מקיף: 1774.

צד ג': 820.

להסתפק בצד ג' בלבד או להגדיל למקיף?

פורסם

לדעתי עם מחיר כזה הייתי בוחרת במקיף, אבל זה שיקול כלכלי שלך בלבד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מחירון הרכב לפי ה - "שמאי" לוי יצחק הוא בערך 20,000. היסטוריה תעבורתית נקיה, נהג יחיד, מעל 24, 8 שנות ותק בכביש.

אם אתה מעונין לקחת את הסיכון שמא יקרה משהו לרכבך (וחס וחלילה -כל תאונה קטנה בראלי זה טוטאל לוס לצערינו) אז אל תעשה מקיף..

Not the sound of silence -ABARTH

Guest רונאלדיניו
פורסם

נכון, מחיר המקיף ממש זול, אבל:

1) הרכב מאד מושקע (מאד לא סטנדרטי...) ובמקרה של טוטאל או גניבה אני לא אזכה לפיצוי הולם.

2) המחירון עושה לה עוול. גם אילו היא היתה סטנדרטית, הרכב הזה נסחר ביותר מהמחיר הנקוב במחירון. שוב, לא אזכה לפיצוי הולם ברגע האמת.

עדיין לא יודע מה לעשות. אין איזו נוסחה עם קלט ופלט "מקיף/רק צד ג'"? :-)

* ובבקשה בואו לא נפתח את הדיון לכיוון "הראלי לא מתומחרת נכון". היו על זה מספיק דיונים. לצורך הענין נתייחס כאן לביטוח מקיף לרכב שמחירו במחירון 20,000 אבל שווה קצת יותר. האם כדאי מקיף או להסתפק בצד ג'?

פורסם

לדעתי, בשביל 80 ש"ח לחודש שווה לרכוש שקט נפשי שיש בביטוח מקיף.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תחשוב שמספיק ותיצטרך 2 גרירות בשנה או גיררה ושבר שמשות זה כבר ישתלם.

בכל אופן גם עם מקיך תוכל לבלב שקט לתת את הרכב לבני משפחה / חברים אם אתה אוהב אותם יותר מהרכב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
Guest רונאלדיניו
פורסם
תחשוב שמספיק ותיצטרך 2 גרירות בשנה או גיררה ושבר שמשות זה כבר ישתלם.

אני מעדיף להימנע מהפעלת הביטוח במקרים כאלה. נדמה לי שבשנים העוקבות הפרמיה עולה.

פורסם

גרירה ושמשות לא קשורות לביטוח עצמו ואותם אתה מקבל גם בצד ג .הפרמיה לא עולה גם אם תגרור 10 פעם.

במחיר כזה אין בכלל מה לחשוב אלה לעשות מקיף. אני מדבר על אם חס וחלילה יגנב או שיהיה מעורב בתאונה קשה שלא ניתן יהיה לשקם אחריה תמיד עדיף שמישהו ישלם על זה.

Guest רונאלדיניו
פורסם

טוב, נעשה מקיף :-)

תודה לכולם על העזרה.

• תוכן חדש...