Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן, חסכוני, אוטומטי, אמין ב-40000

Esty
שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני בפני רכישת הרכב הראשון שלי, די אין לי שמץ של מושג במכוניות ולכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי.

אני מחפשת רכב קטן, חסכוני (כמובן), (חייב להיות!!!) אוטומטי וסולד ממוסכים.

אני מתכוונת לנסוע עם האוטו בעיקר בדרכים בינעירוניות ופחות בעיר, ההערכה שלי לפחות 60 ק"מ ליום.

התקציב כרגע הוא פחות או יותר 40K כאשר השאיפה היא לאוטו משנת 98 ואילך (קשה לי פסיכולוגית לקנות רכב בן למעלה מעשור).

הדבר היחידי שאבא שלי הצליח ללמד אותי בנוגע למכוניות זה-יפני זה אמין ואירופאי זה חרא :-o אבל מפנק בנהיגה (ובדר"כ גם יותר יפה). כמובן שאני אעדיף מכונית אמינה מאשר מפנקת ולכן אני לא נוטה לכיוון האירופאיות.

אבל בכ"ז, ואחרי שעלעלתי במחירון לוי יצחק אלו האופציות שלי:

איגניס ( עד כמה היא לא נוחה??)

סיריון הישנה (אם אגדיל מעט את התקציב שלי)

שרייד (1300, אבל לא מוצאת בלוח רכב...)

סטארלט (אין לי תקציב ליאריס לצערי, אבל לסטארלט כן, למרות שזה מדאיג אותי שהמחירון שלה יורד כ"כ מהר)

פיאסטה (רק הישנות בתקציב)

פולו (לא הכי מתלהבת ממנו, שמעתי הרבה ביקורות רעות למרות שיש לי חברה שמאוד מרוצה ממנו)

ויש גם את אופל קורסה, 306 או קליאו B. אני פחות נוטה אליהן- חלקן הצטיירו בעיניי כלא אמינות וחלקן אני כלל לא מכירה:roll:

חשוב לי לציין שלא רק שזה האוטו הראשון שלי, אלא שזה גם יהיה האוטו הראשון שעליו אנהג לבד, לכן סביר להניח שהוא יעבור הרבה תלאות... בגלל זה קצת חבל לי להשקיע הרבה כסף.

בכל אופן, אשמח לעזרה מכל מי שיודע/מבין

תודה תודה,

אסתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טויוטה סטארלט או דייטסו שרייד- רעיון טוב אם חייבים גיר אוטומטי.

שניהם אמינים אבל במיקרה הזה אביך צודק-לא נוחים ולא מפנקים.

לא ראית שרייד 1300 בלוח רכב כי זה רכב מבוקש מאוד אם הוא במצב טוב.

שווה להמתין בסבלנות לאקזמפלר במצב טוב (לא משנה דייהטסו או טויוטה).

רכב בן 10 לא יירד הרבה במחיר בשנים הבאות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל שאינך מכוונת לכיוון רכבים אירופאים.

בתקציב שלך תוכלי לרכוש פונטו ספייס (דגם ELX כמובן) שנת 2002 (אם בקיאותי במחירון אינה מטעה אותי) שתהיה מאוד חסכונית בדלק וטיפולים וגם מרווחת וזריזה.

!AWDSOME

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לממליצים על הפונטו האוט'.

אחרי סופ"ש עם פולו 07 1.4 אוט' - אני מבין עד כמה אני מעריך תיבה ידנית,

ואני מבין עד כמה השילוב מנוע/גיר הזה מביא לעצלנות מעיקה - נקודה שבה הפונטו טובה יותר. היא זריזה יותר משמעותית, ויש גם אופציה להעברת הילוכים ידנית (טיפטרוניק).

Abarth 595 Turismo BiColor 2017 :twisted:

Seat Ateca XCELLENCE 2017 :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחפשת רכב קטן, חסכוני (כמובן), (חייב להיות!!!) אוטומטי וסולד ממוסכים.

אני מתכוונת לנסוע עם האוטו בעיקר בדרכים בינעירוניות ופחות בעיר, ההערכה שלי לפחות 60 ק"מ ליום.

גיר אוטומטי שאינו יפני לרוב מתקלקל או בעל אורך חיים קצר. יש רכבים אירופאים עם גיר אוטומטי יפני אבל לא פשוט לזהות אותם ( למשל פוקוס, רכבי אופל בד"כ)

עדיף לחפש רכב עם גיר ידני , גם חסכוני וגם תימנע אפשרות למכה כספית - תיקון גיר אוטומטי.

בהצלחה

יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן,

תודה על העצות :)

אני מופתעת לשמוע על ההמלצות על פונטו ספייס, הרכב מאז מעולם הצטייר בפני כלא אמין וכאחד שאוהב מוסכים (האמת שגם משיטוט קצר בפורום קיבלתי את הרושם הזה).

אבדוק את הרכב אם כך במחירון.

אני גם יודעת שגיר ידני הוא יותר טוב (ויותר חסכוני) אבל כל פעם שאני חושבת על פקקים בידני ועל זינוק בעלייה אני נתקפת זיעה קרה... בגלל זה ההתעקשות על אוטומט :)

קורסה וקליאו B הן טובות כשהן לא באוטומט (או חצי אוטומט) ולכן הן ירדו מהפרק.

(תקנו אותי אם אני טועה)

שאלתי הבאה- האם כדאי ושווה לקנות סיריון עם נפח 1000 סמק? האם הוא עגלתי מדיי ואיך הוא בעליות? איך בהשוואה לאיגניס? והאם בכלל עדיף סיריון 1300?

תודה תודה,

אסתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי הייתה טויוטה סטרלט שנת 97 למשך ארבע שנים, ואם השם שלה עלה, אני יכול להמליץ עליה בחום.

לא נהגתי ברכבים אחרים לא מבין גדול ברכב אבל על הסטרלט שלי הייתי מבסוט עד הגג.

לא ראתה מוסך חוץ מטיפלוים שיגרתיים, צריכת דלק טובה (1:12 אם אני לא טועה), סחבה כמו חייה גם שהעברתי איתה דירה כמה פעמים. סטרלט בתמצות- בלי פוזה אבל עושה את העבודה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...