Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

לאחר שרכשתי את הג'אז המדוברת אני אצטרך לבקר במוסך לשם החלפת צלחות ודסקיות קדמיות כדרישת המוסך בטיפול האחרון שבוצע לרכב ב111,000 ק"מ, שבו סירב המוכר לבצע את ההחלפה מאחר שרצה למכור את הרכב (נאמר לו שניתן לנסוע עם הרכב עוד 3K על הצלחות והדסקיות הקיימות) נאמר לי שעלות החלפה זו יכולה להגיע ל1200 ש"ח, האם מחיר זה סביר למוסך מורשה? או שניתן לבצע זאת במוסך אחר שאני סומך עליו בעלות נמוכה יותר? והאם יש להעדיף חלקים מקוריים או שחלקים תחליפיים איכותיים יציעו את אותה רמה?

אשמח לעזרה וכיוון בנושא זה ובכלל לטיפולים עתידיים.

תודה.

פורסם

בהחלט ניתן להתפשר על חלקים חלופיים בחצי ואף שליש מחיר, רק צריך לקחת בחשבון שאולי תשלם בסופו של דבר כפליים, אם יהיו בעיות..... אם לא - הרווחת.

יכול להיות שיש פתרונות זולים אחרים, למשל לחרוט את הצלחות במקרה ועוד יש בשר ולהחליף דיסקיות לתחליפיות. במקרה כזה תוכל להגיע לחצי המחיר ממה שהציעו לך.

גש למוסך פרטי ותאר בדיוק מה שאתה רוצה לעשות, שיעשו בדיקה ויתנו לך הצעה.

בהצלחה

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני לא מתנגד להחליף את הדרוש החלפה רק אני שואל אם ניתן במחיר של חלפים מקוריים להשיג את אותה רמה שמציעים חלפים מקוריים ואם אפשר להמיר חלפים מקוריים שאמורים לשים במורשה בחלפים חליפיים אך איכותיים במוסך אחר?

אגב במה יכולות להתבטא אותן בעיות שאתה כתבת עליהן?

תודה.

פורסם
אגב במה יכולות להתבטא אותן בעיות שאתה כתבת עליהן?

תודה.

- התחממות יתר

- מרחק בלימה

- חריקות ורעשים

- אורך חיים

פורסם

אז כדי להמנע מכל זה עדיף ללכת למוסך מורשה ולהחליף שם את הדיסקיות והצלחות הקדמיות?

והמחיר שציינתי הוא סביר למוסך מורשה?

תודה.

פורסם
אז כדי להמנע מכל זה עדיף ללכת למוסך מורשה ולהחליף שם את הדיסקיות והצלחות הקדמיות?

אם הכסף אינו משחק בשבילך תפקיד, אז כן.

והמחיר שציינתי הוא סביר למוסך מורשה?

תודה.

מחירי החלפים נקבעים ע''י היבואן, כך שאפילו אם יגידו לך לשלם 10.000 ש'ח אין לך כל כך ברירה. ניתן להוזיל במקצת את העלות ע''י רכישת חלפים במוסך מורשה (עם מספר רישוי/דגם מדויק) ולעשות את העבודה במוסך אחר, אולי תחסוך 150 ש''ח.

פורסם

זאת כמובן הייתה כוונתי, תחליפיים אך באיכות טובה ואפילו אם אפשר לא נופלת מאיכות החלק של היצרן.

והאם שימוש בחלפים איכותיים כאמור יתן לי את אותה רמת ביצוע, קרי בלימה ברמה של המקורי או קרובה מאוד אליה.

תודה.

פורסם

תקנה תחליפי של חברת LUCAS הידועה.

לי בפאסט זה יצא 400 ש"ח+- רפיודת+צלחות קדמיות.

אתה יכול לקנות גם של "בוש" או "ברמבו" גם הם חברת מצויינות.

סביר להניח שאחת משלושת החברות האלה, מייצרות את הצלחות "המקוריות" להונדה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הצעת מחיר רשמית ממוסך של הונדה בחיפה, דיסקים 450 ש"ח ליחידה וצלחות באיזור ה380 ש"ח לזוג.

כל זה לא כולל עבודה משמע שיותר מ1200 ש"ח זה רק החלקים ועבודה זה בטח עוד כמה מאות שקלים.

ומתי שהתעניינתי בשם החברה שמייצרת את הדיסקים והצלחות נאמר לי שהונדה.

מה דעתכם?

פורסם

סביר להניח שהמוסכניכים עצמם אינם יודעים מי מייצר עבור הונדה את החלקים.

אני סובר שזה אחת משלושת החברות שרשמתי לך.

תנסה לברר אצל הפרסים את המחיר של החלקים מתוצרת LUCAS ותחזור לדווח. (תוריד בערך 10% מהמחיר שהוא אומר לך)

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

כמו שטוסטוס כתב - כנראה יש יצרן של צלחות חלופיות שתוכל להשיג שישתוו למקוריות אבל במחיר יותר נח.

ד"א - זה לא תמיד המצב (יספרו לך בעלי קליאו ספורט עם הצלחות האחוריות שלהם).

תיהיה בטוח למדי אבל שהונדה בעצמם לא מייצרים צלחות בלימה, ה95% שהם מדביקים את השם שלהם על מוצר של יצרן OEM.

בכ"א - בקשר לצלחות - תרים כמה טלפונים לחנויות חלפים , וכנ"ל לדיסקיות בלימה (רפידות), אולי תמצא יותר זול ולאו דווקא נופל מהאיכות של המקורי.

לא בטוח.

כמו שנאמר לך גם כן - צלחות - ניתן לפעמים לחרוט ובכך לחסוך את החלפתן (עבודה טובה תביא את הצלחת למצב של חדשה, אך לא תמיד ניתן לעשות זאת).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה רבה ליביו. כן אני מבין שהונדה כנראה לא מייצרת את הדיסקיות והצלחות זה דיי ברור.

אעדכן בהמשך! שוב תודה!

פורסם
תקנה תחליפי של חברת LUCAS הידועה.

לי בפאסט זה יצא 400 ש"ח+- רפיודת+צלחות קדמיות.

אתה יכול לקנות גם של "בוש" או "ברמבו" גם הם חברת מצויינות.

סביר להניח שאחת משלושת החברות האלה, מייצרות את הצלחות "המקוריות" להונדה.

איפה לקנות ?
  • תוכן חדש...