Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מנוע ושמן מנוע

bennnn
שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.יש לי גולף כ 4 חודשים,מאז שקניתי אותה לא הוספתי שמן.

בדקתי שמן לפני שבועיים והוא היה מלא עד הסוף בסימון.היום בדקתי שמן ואני רואה שיש עד לרבע הסימון,קצת יותר.

השאלה אם לא נגרם נזק בלתי הפיך למנוע או משהו?(כמובן שמילאתי שמן ויחסית שמתי הרבה כדי להגיע שוב לסימון.

עשיתי עם הרכב כ 2000 קמ מאז שנקנה.

האם הכל תקין ואין מה לדאוג?

עוד שאלה. אם נניח נדלקת נורת ביקורת של שמן(לא קרה לי) זה אומר שנגרם נזק בלתי הפיך למנוע?

תודה על התגובות מראש.

נ.ב מנוע 1800 שנת 99.אוטומט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההפרש בין סימון המינימום למקסימום הוא כליטר, מה כוונתך כשאתה אומר שמתי הרבה שמן כדי להגיע לסימון? האם באותו הזמן שמילאת בדקת ומילאת עד שהגיע למקסימום? או שבדקת למחרת בבוקר לאחר שהאוטו היה קר ועמד במקום ישר? האם מדדת וראית חוסר לאחר שהרכב עמד והתקרר או מיד לאחר כיבוי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי חישוב זריז, אתה עושה כ 100 ק"מ בשבוע.

אם לאחר 200 ק"מ נעלם לך כמעט ליטר שמן, זה בפירוש לא תקין ויש מה לדאוג.

נורית מפלס שמן אמורה להידלק לפני שנגרם נזק למנוע, וגם אם מפלס השמן מבדיד הוא מעל הסימן התחתון, לא אמור להיגרם נזק.

במקרה שלך יש שתי אפשרויות - או שיש נזילת שמן חזקה, או שאתה לא מבצע את הבדיקה כמו שצריך, למשל אתה בודק ברכב חם מייד אחרי כיבוי מנוע, או הרכב לא עומד במישור.

תמשיך לעקוב אחרי מפלס שמן כל יום, ותבדוק את תחתית המנוע, והאם יש כתמי שמן במקום החניה שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד שאלה. אם נניח נדלקת נורת ביקורת של שמן(לא קרה לי) זה אומר שנגרם נזק בלתי הפיך למנוע?

לא, זה אומר שיש לחץ שמן נמוך במנוע, מה שיכול להיות ממספר סיבות. ממש לא מדובר על "נזק" ובוודאי שלא על "נזק בלתי הפיך".

לגבי מפלס השמן - תנסה למדוד יותר טוב ולדווח, בכל מקרה על תתפלא אם במנוע קיימת צריכת שמן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נוסע בשבוע 150 קמ בערך.

והיום בדקתי לפני שנסעתי לעבודה כשהאוטו היה קר.הוספתי ובדקתי וחוזר חלילה.

פשוט לא שמתי שמן 4 חודשים ברכב.אם אתם אומרים שלא נגרם נזק ואין מה לדאוג אני רגוע.

כי בדקתי בתחנת דלק לפני מס' שבועות והכל היה בסדר.אנ יאעקוב אחרי זה.ואעדכן תודה רבה.

מתי כן נגרם נזק?שאין בכלל שמן ונוסעים מספר נסיעות איך זה הולך.

?סליחה על כל השאלות אני פשוט לא ככ מבין בזה.

אה,ועוד משהו בודקים שמן כשהמנוע קר?או אחריי נסיעה?ממה שאני זוכר בודקים כשהמנוע קר לא.?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתי כן נגרם נזק?שאין בכלל שמן ונוסעים מספר נסיעות איך זה הולך.

?סליחה על כל השאלות אני פשוט לא ככ מבין בזה.

פשוט שים לב למפלס השמן, שיהיה בתחום המותר.

אה,ועוד משהו בודקים שמן כשהמנוע קר?או אחריי נסיעה?ממה שאני זוכר בודקים כשהמנוע קר לא.?

תבדוק כאשר מנוע לא חם במיוחד, אחרי נסיעה רגילה כמה דקות לאחר דימום המנוע

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...