Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אגיד את האמת, לא הבנתי מה הקטע שלהם.

לא הבנתי, מה אומר החוק ובמה הוא יעזור, מי שרוצה שיסביר לי.

רק אני יודע, שהממשלה והרשויות רק מחפשות מאיפה להוציא כסף מהאזרחים.

מה יעזור הכסף? עם כסף הם יסגרו את החור באוזון? עם הכסף לא יהיה זיהום אוויר?

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כסף, כסף שילך לפטרוני המדינה.

יהיה כאן הפרדה בין אלו שיש להם כסף (הפטרונים הגדולים)

ואילו שאין להם כסף (שיסעו באוטובומים)

נגיע למצב של צרפת לפני המהפיכה.

נכון, אני מתלהם.. אבל אם כל הכבישים יתחילו להיות כבישי אגרה (כמו שמתכננים לנו) ויהיה מיסי גודש, ויהיה מיסי מדרכות(חכו המוח היהודי ימציא לנו פטנטים).

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
מסתבר שהצעת חוק חדשה שתוגש בקרוב לאישור הכנסת תאפשר לרשויות המקומיות לגבות מבעלי הרכב אגרת גודש

יאשה בטוח ישלם יותר מכולם.

אין באמת טעם שעשרות אלפי נהגים יעשו את דרכם, איש איש לבד במכוניותו המזהמת, לעבודה ובחזרה בכל יום.

אני עובד ב- 2 עבודות, בשעות לא שגרתיות, ונוסע ברכב שיכול להכיל במקרה הטוב נהג ועוד נוסע צנום.

אז רק בגלל זה אני אצטרך לשלם אגרה ?

קשקוש בלבוש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני עובד ב- 2 עבודות, בשעות לא שגרתיות, ונוסע ברכב שיכול להכיל במקרה הטוב נהג ועוד נוסע צנום.

אז רק בגלל זה אני אצטרך לשלם אגרה ?

קשקוש בלבוש.

אם אתה שואל אותי, אז התשובה היא כן. לפחות בתוך מרכזים הערים הגדולות.

מצד שני, גם צריכה להיות תחבורה ציבורית טובה, יעילה, מהירה ונוחה מהבית שלך לעבודה וחזרה במשך 19 שעות ביממה. מ5 בבוקר ועד חצות הלילה. בשאר השעות אפשר לוותר על האגרה.

דמיין רכבת תחתית שעושה את הדרך מעזריאלי בת"א לראשל"צ מערב ב20 דקות, שמגיעה בשעות העומס בכל 5 דקות. כזה סוג של תחבורה.

חלום באספמיה? בלונדון זאת מציאות יום-יומית שדווקא עובדת לא רע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני דווקא שמח שתהיה אגרת גודש מהטעם הפשוט, סוף סוף לדו"ג יהיה יותר מקום בכבישי העיר הסואנת.

גבי תחבורה ציבורית - אכן כרגע יש בעיה, אבל בשביל לפתור אותה צריך קודם כל לדאוג שיהיה מקום לאוטובוסים לנסוע ולא לעמוד בפקקים. רחוב אלנבי בת"א הוא דוגמא טובה לרחוב של תחבורה ציבורית זורמת.

האלטרנטיבה לגרום לנהגים להשאיר את הרכב בחוץ היא לסגור עוד רחובות ולהפוך אותם רק לנת"צים ובכך לגרום לאנשים להבין שאין להם מה לחפש עם רכב בעיר.

.

כן, אבל האלטרנתיבה שאתה מציע תפגע גם בתושבי העיר.

אם אני גר בת"א, משלם לה ארנונה, סובל מהרעש, מהצפיפות, מהזיהום, מהאין חניה, ותושבי ערים אחרות רוצים להיכנס לעיר, אז כן - שישלמו. חלק מהתמורה תתבזבז בעיריה, אבל חלק אולי גם תלך לשיוץ מדרכות והקמת חניונים. נכון, העשירים ימשיכו לשלם. אבל הלא-כל-כך עשירים אולי יחשבו פעמיים לפני שייכנסו עם הליסינגומטית שלהם ויחנו איפהשבאלהם כי ממילא זהלארכבשלהם. וכך, יהיו גם בעיר פחות זיהום, פחות צפיפות ויותר חניה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אז קודם כל, בלי להעליב, מזל שאני לא שואל אותך. :D

כי אם הייתי צריך לשלם אגרה כל פעם כשאני נכנס לאיזושהי עיר... (אין לי המשך מיוחד מספיק למשפט, אבל הבנת את התמונה).

מכיר את לונדון דווקא די טוב, חייתי שם לבד.

אני עדיין זוכר שביום הראשון באתי לעלות לרכבת, פספסתי אותה, קיללתי את כל העולם ואחותו,

רק כדי לגלות שיש שלט שמודיע לי שהרכבת הבאה... מגיעה עוד 2 וחצי דקות :lol:

עדיין, הישראלי הממוצע (וגם הישראלי הלא ממוצע, ואפילו אני) מחובר רגשית לרכב שלו,

ולא יוותר עליו בשביל לנסוע דחוס כמו קרפיון בתוך רכבת / אוטובוס / חללית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אז המדינה יעשן עלי הרבה כס - בגלל שאני גר במושב כדיי לכהנס לעיר (מה שאני עושה בערך 3 פעמים ביום ולפעמים 4) אני יצתרך לשלם, לא ישאר לי כסף לאוכל.

פורסם

לדעתי זו הגזמה.

זכותי ליסוע לאן שאני רוצה, עם כמות הנוסעים שאני רוצה(כמובן עד למקס' לפי החוק), ובאיזה רכב שאני רוצה.

לשלם אגרה בהתאם למרחק הנסיעה או כמות הנוסעים ברכב זה אבסורד לדעתי.

פורסם

אם הם רוצים להוריד זיהום אוויר, שיעלו את המחירים של הדלק עוד קצת...:roll:

גם ככה אתה משלם על כל מטר שאתה עושה, מכל כך הרבה כיוונים שונים... מחיר הרכב, ביטוח, תחזוקה, תיקונים, דלק ואני בטוח שיש עוד. מתוך חמישה ששלפתי ברגע, שלושה עולים ככל שהקילומטראז' עולה. הם לא רואים את זה בתור אחלה דרך לצמצם זיהום? שיחשבו שניה איך דברים היו נראים אם הכל היה חינם... :lol:

מה הלאה? אנשים ישלמו לפי מספר השערות שיש להם על הראש כי זה מעלה את החיכוך עם האוויר ולא נותן לאנשים להנות מהרוח?

(מצטער, השתפכתי קצת)

יום טוב, שפוי ומוצלח.

ושנה טובהה! :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

עמותת "אדם טבע ודין" שיזמה את החוק יצאה נגדו מכיוון שבאמת החוק כולל רק את ה"קנסות" וה"אגרות" ולא את הצד השני של החוק המתוכנן (תחבורה ציבורית נגישה ונוחה עם חניונים מסודרים ומוזלים בפאתי הערים)

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1217191

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ואתה מופתע ? הרי למדנו כבר שמיישמים את ההצעות שכוללות גזילת כסף ולא הצעות שמטרתן להקל על חיי האזרח ולשפר אותם.

Veni Vidi Vici

פורסם

מופתע? בכלל לא

אני מוצא את עצמי כל הזמן מתווכח עם אנשים שבטוחים ש"אור ירוק" תגרום לירידה של עשרות אחוזים בנפגעי תאונות הדרכים וש"מהירות הורגת"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמו השיר של שלום חנוך :

"...דצמבר המר

זעקו כותרות בעיתון

ושר האוצר נתן במבט ראיון

הציבור מטומטם

ולכן הציבור משלם