Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקנייה : AUDI A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו יפה.

תהיה קצת יותר ספציפי בבקשה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

ממליץ לך בחום לרדת מה 1600 מהסיבה שהיא "עגלה עם סוסה", יש לחבר שלי כזות והיא פשוט לא זזה. צריכת הדלק ב 1600 גם נוראה גבוהה.

אלון

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

פורסם

מנוע ה1.8 טורבו משרת את כל רכבי הקונצרן- איביזה, גולף , פאסט, אאודי וכו'.

למנוע הנ"ל יש גמישות של מתעמלת קרקע מזרח אירופאית בימים הטובים והוא פוטנציאל מצויין לשיפורים ונחשב לאמין מאוד אם טופל כיאות. אני אישית לא מוצא אותו חסכוני ביותר ומי שלוחץ בכביש מרגיש יפה בכיס.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מתוך נסיון ה 1600 היא באמת די עגלה עם סוסה! אפילו סוסת פוני :)

ועכשיו ברצינות... האוטו לא זריז בכלל, המנוע חלש על הבודי הכבד שלו, המומנט שלו על הפרצוף (היית ב80 לדוגמא והורדת את הרגל מהגז?! שתלחץ שוב תצטרך להסתכל על הרגל שלך אם היא לוחצת בכלל:)) אם בכל זאת אתה רוצה אני מוכר.

עכשיו לדברים הטובים... קודם כל הוא מדהים ביופיו לדעתי, יש עליו הרבה פוזה, הוא נוח, שקט, מפנק, ודי מרווח.

אני יענה על שאלות נוספות אם תרצה...

פורסם

כבעלים קודמים של A3 1.6 שנת 2000, וכבעליו הנוכחיים של A3 1.8 , טורבו, ה 180 כ"ס שנת 2001. אני מאוד ממליץ על הרכב הזה. הוא רכב מאוד אמין , אני כארבע שנים עם A3 ואין לי תלונות. ה 1.6 זריזה לעומת 1.6 אחרות , ה 1.8 טורבו , עולם אחר. צריכת הדלק של הטורבו היא לא מהכי טובות אבל הכל כמובן תלוי בך , או יותר נכון ברגל הימנית שלך , בחודש הראשון שקניתי אותו שילמתי יותר מ 4000 ש"ח דלק , אבל עכשיו שנרגעתי (קצת) הוא מדהים אותי , בנסיעה במהירות 100 בכביש בינעירוני הרכב עושה ממוצע של 14 ק"מ לליטר . בתוך העיר הוא עושה סביבות ה 9 . מיכל הדלק 55 ליטר עושה בסיביבות ה 500 ק"מ ככה שיש לו ממוצע של 1-10. (כמובן התייחסותי היא ל 180 כ"ס) ה 1.6 הוא יותר חסכוני אבל לא בהרבה , כי הוא צריך להתאמץ הרבה , ובכלל עם מזגן הוא לא זז. אבל בכל זאת רכב נחמד מאוד , המלצה שלי , תנסה למצוא רכב בשנתון 2001 ומעלה ( הדגם המחודש) הוא בהרבה יותר מפואר משנת 2000 ומטה והרבה יותר מפנק. כי בשנת 2001 שינו את החזית של הרכב , את הפנסים האחוריים , הוסיפו פנסי ערפל , בקרת אקלים , ASR , ג'נטים ועוד הרבה , וההפרש במחיר הוא לא משמעותי.

מחלות הרכב : לא הרבה , הריפוד של הגג נופל כמעט בכול ה A3 , תיקון בעלות של 300-500 ש"ח

ב 1.6 קלאץ' חלש, כמעט כל 60,000 צריך לחליף , עלות 2000 ש"ח בחברה

התאי אחסון בדלתות , אחרי כמה שנים הם פשוט נשארים פתוחים(אפשר לתקן )

בטורבו , צריך לשמור על האוטו מאוד , כי הטיפולים והתיקונים שלו מאוד יקרים , המליצו לי לעשות החלפת שמנים כל 7,000 ק"מ ולא כל 15,000 כמו שהיצרן ממליץ, החלפת קלאץ' בטורבו עולה כמעם 6,000 ש"ח , אבל הוא מחזיק כמעט 150,000 ק"מ או יותר , תלוי בנהג.

ממליץ לך , אם אתה רוצה מטוס , קח את ה 180 כ"ס , אם אתה רוצה רכב מהנה , קח את ה 1.8 אטמוספרי , ואם אתה רוצה באמת להנות מהאוטו , תחפש אחת ידנית .

ד"א , שתי המכוניות שהיו לי , היו ידניות.

מברוק.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

דווקא A3 1.6 אוטומטית שנת 98 עם 180K קילומטר אבל מטופלת בפדנטיות הייתה מהירה ממזדה 3 2005, מיצובישי לאנסר 2004 ואימפרזה 2006או 2007 (לא זוכר) בכל מצב (עמידה,80 עד 120 וצפונה)

*כל הרכבים היו אוטומטים*

ככה שלא צריך לזלזל בה...

פורסם
דווקא A3 1.6 אוטומטית שנת 98 עם 180K קילומטר אבל מטופלת בפדנטיות הייתה מהירה ממזדה 3 2005, מיצובישי לאנסר 2004 ואימפרזה 2006או 2007 (לא זוכר) בכל מצב (עמידה,80 עד 120 וצפונה)

*כל הרכבים היו אוטומטים*

ככה שלא צריך לזלזל בה...

הבעיה היא לא ההאצות שלה, הבעיה שלה היא הכוח הזמין שאין לה כמעט אף פעם.

אם תלחץ פול גז יכול להיות שהיא לוקחת את הרכבים הנ"ל (לא יודע לא בדקתי) אבל אין לה כוח זמין וזה חיסרון ענק לטעמי.

פורסם

כדי לך לירן, כל חלק ברכב כבר חדש :wink:

אני אישית לא הרגשתי שלאודי חסר כח זמין יותר מלמזדה 3 ואחיותיה.

• תוכן חדש...