Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה סוג של מדבקה אתה צריך?

אם אתה צריך מדבקה לא גדולה במיוחד, בשחור על רקע לבן או כסף - אני יכול לנסות לעשות לך בחינם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני יודע איפה יש מדבקות בהזמנה אישית.

הן נמצאות כבר חודשיים אצלי בבית, מחכות לשווא לאותו אביר שיאסוף אותן לחיקו החם.

בקרוב ינחת מישהו אצלך ויקח אותם :)

אני מת לקחת אותם ממך כבר ...

אבל התזמון שלנו גרוע :cry:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אלעד אל תיתן לו !

הוא רוצה להדביק אותם על האוטו.

say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers

:bad-word::bad-word::bad-word:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אלעד אל תיתן לו !

הוא רוצה להדביק אותם על האוטו.

say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers say no to badges&stickers

:bad-word::bad-word::bad-word:

מי ישמע איזה מדבקות אני צריך לקחת מאלעד

רמז : רשום עליהם , ספארקו , נוס , BBS :)

וכן הם מיועדות להדבקה על הלנצ'יה

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ואם היתה לך פרארי היית מדביק עליה מדבקה של פרארי ?

יש לי רק דבר אחד לאמר לך בקצרה:

פורסם

אם היתה לך פרארי היית מדביק עליה מדבקה של איטליה ?

אנא הצטרפו להפגנה:

פורסם
אם היתה לך פרארי היית מדביק עליה מדבקה של איטליה ?

אנא הצטרפו להפגנה:

אם הייתה לי פרארי אזהייתה עליה בטח כבר מדבקה גדולה וצהובה על הכנף אז ככה שאין צורך.. :lol:

אבל בכל מקרה , למה לא לשים דגלון קטן של איטליה על האיטלקיה שלי ?

עדיף לשים דגל יפן ?:roll:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

דגל תשים שתהיה לך יאכטה

תשמע, אני גר בעיר של אלעד, מעבר לזה שאני מכיר אותו, אני הולך לקחת ממנו את המדבקות.

יאללה תחרות עד אלעד

פורסם
דגל תשים שתהיה לך יאכטה

תשמע, אני גר בעיר של אלעד, מעבר לזה שאני מכיר אותו, אני הולך לקחת ממנו את המדבקות.

יאללה תחרות עד אלעד

אין לך איטלקיה אז ככה שאתה לא ראוי למדבקות האלה !

זה דגלונים בגודל של 5*1 ס"מ , להדבקה על הכנף מעל פנס האיתות.

אם אתה גר לידו קודם כל אתה עבריין (עיר הפשע והרשע)

אז אולי אתה תוכל לעזור לי עם המדבקות בתנאי שאתה יותר נגיש ממנו, ככה שתיקח את המדבקות ותביא לי אותם :p

איזה אוטו יש'ך ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אפשר להתעלק על השרשור?

אני מעוניין בשכפול של פסים לאוטו. מדובר בפסים מקוריים שהגיעו מהחברה והם שווים הרבה.

הבעיה היא שהם באורך 5 מטר. היכן ניתן לשכפל אותה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...