Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מזהיר את כולם .

שימו לב לקומבינה , מכון טסט ליין ירושלים גבעת שאול .

פז'ו 106 , 98 1.4

נסעתי להעביר את הרכב שלי טסט , הבוחנים הכשילו אותי , על צינורות ברקס אחוריים , ועל זיהום אויר .

עד כאן טוב ויפה , הם בעלי המקצוע , הם קובעים .

אבל , כאשר ניגשתי למשרד , הסתבר לי שעלות הטסט היא 129 שח !

שאלתי למה , ענתה הפקידה :

1-טסט

2-טסט חוזר

3-בדיקת זיהום אויר .

מה זה אומר ? שאם נכשלת , אז מראש גובים ממך תשלום עבור טסט חוזר , ובדיקת עשן חוזרת .

עוד לפני התיקונים , עוד לפני שאתה מערער , קודם כול גובים תשלום עבור הטסט החוזר , ובדיקת העשן החוזרת .

עכשיו , מה אם לאחר שנכשלתי בטסט , נגנב הרכב , או הושבת בתאונה , ? סתם שילמתי עבור טסט ובדיקת עשן עתידיים .

חוץ מזה , אם לוקחים ממך תשלום עבור בדיקות עתידיות , הם חייבים להכשיל אותך בטסט , כדי שתגיע שוב ...

הבנתם ? אם אתה נכשל , אתה משלם מיד , יותר . אז למה להעביר אותך ?

לא חוצפה ? בפעם הבאה , רק מ.מ.מ , או דינמומטר .

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מדועא אתה לא מתלונן, במקום להחליף מיד מכון ?.

דוד.

אני לא מתלונן כי הבעלים של המכון , הוא יושב ראש איגוד מכוני הרישוי .... אז אני בעצם מתלונן אליו , עליו ..

איזה אבסורד , במקום שהוא ייתן דוגמא לשאר בעלי המקצוע , הוא משמש דוגמא שלילית .

פורסם
תסרוק את הטופס ורשיון הרכב ותעלה לפורום בכדי שנוכל לראות את הסעיפים שבגללם נכשלת.

בבקשה .

אבל חשוב לציין שוב , כי אינני מתלונן שהכשילו אותי . הם הבוחנים , אני לא איש מקצוע .

אני כן מתלונן על הסרחון שנודף מהעובדה שאתה משלם מראש עבור טסט חוזר , ובדיקת עשן חוזרת .

כאשר הם גובים את הכסף מראש , יש להם אינטרס ברור להכשיל אותך .

מחיר רישוי שנתי 86 שח

מחיר רישוי שנתי חוזר 19 שח

מחיר בדיקת זיהום אויר חוזרת 24 שח

הכול נגבה ממני מיד כשנכשלתי . בלי לחכות לאחרי התיקונים . אם היום בלילה אני מת , הם כבר קיבלו את הכסף .

שוחחתי עם מכון בדיקה אחר בשם מ.מ.מ - והם טענו שהם לא גובים 19 שח עבור בדיקה חוזרת , האם זה יתכן ?

דרך אגב , יש דברים לא הגיוניים בבדיקת העשן .

האם יכול להיות שהסל"ד סרק הוא 571 ?

האם יכול להיות שחום מנוע הוא 102 ?

Picture1.jpg

Picture12.jpg

Picture13.jpg

פורסם

אני לא מבין בכלל, למה אתה צריך לשלם שוב על בדיקת זיהום אויר?

נכשלת? אתה צריך לשלם רק על טסט חוזר (19 שקלים). כל הבדיקות החוזרות אמורות להיות כלולות במחיר הזה.

יש תקנות חדשות שנועדו להוציא מאיתנו עוד כסף?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני לא מבין, על מה המהומה?

אף אחד לא מכריח אותך לשלם מראש על טסט חוזר ואולי חבל שהפקידה לא הדגישה את זה,

סה"כ חסכה לך ולה קצת זמן ,

אתה לא היחיד בעולם שמשלם על טסט חוזר !

אם הרכב שלך מזהם כדאי שתתקן אותו , כשתחזור לטסט אל תשכח לומר לבוחן תודה ,

על שגילה את צינורות הברקס הלקויים.

בהצלחה.

אליה.

פורסם

ואם הוא לא רוצה לחזור לשם שוב?

הוא רוצה ללכת לבצע טסט במקום אחר! הוא לא יכול כ חייבו אותו כבר במקום הזה על הטסט החוזר שהוא אפילו עוד לא עשה.

הם בעצם גבו כסף בלי לתת תמורה וזה גניבה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לא חוצפה ? בפעם הבאה ' date=' רק מ.מ.מ , או דינמומטר .[/quote']

אם זה לא היה כל כך עצוב, הייתי צוחק.

בעל החשמליה שנמצאת 50 מטר ממ.מ.מ. הוא זה שעשה לי בטסט את הבחינה של מה שקשור לחשמל. נחש לאן הוא הפנה אותי כדי לסדר את התקלות? וכמה כסף הוא רצה על שתי נורות ושני מגבים? (150 ש"ח!!!) וכמה פעמים הוא הכשיל אותי כשקיבלתי את הסעיף והחלטתי לתקן את "הליקויים" במקום אחר? (3)

פורסם

אם הוא נכשל במכון המדובר, הוא לא יכול לעשות טסט במקום אחר.

חייב לחכות חודש ולהוציא כפל רשיון, מה יעשה יסע חודש בלי טסט ?. לכן הם מנצלים את זה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כבר כמה שנים שאני לא מתקרב למכון הזה - גם בגלל מה שתיארת

וגם בגלל החלפה שנתית של מדבקות (מחזירי אור) תקינות לגמרי.

לעומת זאת, אם אתה רוצה להיות בטוח שיגלו משהו בטסט

או בבדיקה, זה דווקא מקום לא רע.

בינתיים, המכון הכי נסבל בירושלים הוא דינמומטר, לפחות מבחינתי.

התור ארוך ואיטי, אבל זה מה שיש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דווקא טסט-ליין נחשב בעבר למכון יחסית אמין וטוב שלא היה מכשיל על שטויות כמו מכונים אחרים.

גם לי היה שם סיפור בעבר - כשביקשו ממני אישור מוסך (מורשה משרד התחבורה וכו') על תיקון נזילה. כשהבאתי כזה אחרי תיקון הכשילו את הרכב שוב כי טענו שהמנוע לא נקי ולא רואים אם הנזילה תוקנה או לא - למרות הקבלה סימני תיקון ברורים ואישור המוסך...לא עזר כלום נדרשה שטיפת מנוע, ביזבוז כסף וזמן וסיבוב נוסף במכון.

למיטב ידיעתי בכל מקרה חייבים לחזור לאותו המכון לבדיקה החוזרת, ואז בכל מקרה צריך לשלם על הבדיקה החוזרת.

אם הרכב ייגנב באמצע - אז הלך הרכב + 20 שקל :cry:.

חוץ מזה - בטסט האחרון שלי, באחד מהמכונים הירושלמים (עדיף לא לחשוף...) דיברתי קצת עם הבוחן- שהיה במצב רוח טוב (תופעה נדירה וחריגה...) והוא סיפר לי שיש תקופות שבהם מכשילים יותר בכוונה לצורך הגדלת ההכנסות במכון - שאלתי אם הוא רציני - "מה אתה חושב - אין בעיה למצא משהו..."

(לא יודע אם -:x,:cry: או :lol:)

פורסם

דווקא אני יצאתי משם (טסט ליין) בדרך כלל די מרוצה - לא הכשילו על שטויות (3 רכבים שונים) ומחיר החלפת נורה וכדומה סביר ביותר (בזמנו 10 ש"ח לנורה).

אפילו באונו שעברתי שם שלוש פעמים לא הכשילו אותי על דברים סתם ולא החלפתי מחזירי אור (טפו טפו טפו)

...Carpe Diem

פורסם

אני לא מבין - אתם לא יודעים להחליף נורות?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...