Jump to content

בזוקה ג'ו

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי בזוקה ג'ו

  1. לא נכון , בבדיקה החוזרת , לאחר שעברתי את הטסט , שוב עמדתי בתור לקופה , על מנת לקבל חותמת כשירות . לא ניסו לחסוך ממני שום דבר . חומר למחשבה , נניח ואתה נוסע בכביש 6 , צפונה , היית מסכים לשלם מראש עבור הדרך חזרה ? ואם אתה לא רוצה לחזור דרך כביש 6 ? ואם בצפון הרכב נתקע וחוזר על גרר ? מדוע לגבות מראש . ? לו היית ניגש למוסך , וקובע טיפול ליום המחרת , והמוסכניק היה דורש כסף מראש , היית מסכים ? על מה ? שמע , בדבר אחד אתה צודק , לא שאלתי אם אפשר לא לשלם , שילמתי בלי לדבר , וזו בעיה שלי . אני מדבר על הקו שמנחה את מכון טסט ליין ,הקו הזה , הוא גביית כסף , עוד לפני קבלת השירות .
  2. לא יודע , שמח לשמוע דעות אחרות . דעתי שונה , מכון שמנסה להוציא ממך כסף בשיטת "מצליח" , ינסה גם להכשיל אותך בשיטת "מצליח" - הדג מסריח מהראש . הרי ההוראה לגבות כסף מלקוח מראש אם נכשל , היא לא החלטה של הפקידה , אלא הוראה של בעל הבית . מה הייתם עושים לו הייתם הולכים למכונאי עם בעיה של פנצ'ר בגלגל , והוא היה בשיטת מצליח , מנסה להחליף לכם סרן אחורי ? מבחינתי המקום פסול , ולו רק בגלל העובדה שהוא משתמש בשיטת מצליח !
  3. אין ברירה , אי אפשר לעבור למכון אחר . מכוני הרישוי מקושרים (!) בינהם , ואי אפשר לעבור ממכון למכון . הרכב עבר את הבדיקה , לגבי זיהום האויר , הוספתי גולד לייבל אחד , על רבע מיכל , וחיממתי היטב את הממיר . תראו , מה שהטריד אותי זו העובדה שמיד שאתה נכשל , לוקחים ממך תשלום עבור טסט נוסף ובדיקת עשן נוספת . גבר זה , מונע למעשה מהמכון להיות אובייקטיבי , כי כדאי לו להכשיל אותך , ככה הקופה דופקת יותר . מקווה שעזרתי לאחרים להזהר , במקום שבו אני נפלתי .
  4. בבקשה . אבל חשוב לציין שוב , כי אינני מתלונן שהכשילו אותי . הם הבוחנים , אני לא איש מקצוע . אני כן מתלונן על הסרחון שנודף מהעובדה שאתה משלם מראש עבור טסט חוזר , ובדיקת עשן חוזרת . כאשר הם גובים את הכסף מראש , יש להם אינטרס ברור להכשיל אותך . מחיר רישוי שנתי 86 שח מחיר רישוי שנתי חוזר 19 שח מחיר בדיקת זיהום אויר חוזרת 24 שח הכול נגבה ממני מיד כשנכשלתי . בלי לחכות לאחרי התיקונים . אם היום בלילה אני מת , הם כבר קיבלו את הכסף . שוחחתי עם מכון בדיקה אחר בשם מ.מ.מ - והם טענו שהם לא גובים 19 שח עבור בדיקה חוזרת , האם זה יתכן ? דרך אגב , יש דברים לא הגיוניים בבדיקת העשן . האם יכול להיות שהסל"ד סרק הוא 571 ? האם יכול להיות שחום מנוע הוא 102 ?
  5. אני לא מתלונן כי הבעלים של המכון , הוא יושב ראש איגוד מכוני הרישוי .... אז אני בעצם מתלונן אליו , עליו .. איזה אבסורד , במקום שהוא ייתן דוגמא לשאר בעלי המקצוע , הוא משמש דוגמא שלילית .
  6. אני מזהיר את כולם . שימו לב לקומבינה , מכון טסט ליין ירושלים גבעת שאול . פז'ו 106 , 98 1.4 נסעתי להעביר את הרכב שלי טסט , הבוחנים הכשילו אותי , על צינורות ברקס אחוריים , ועל זיהום אויר . עד כאן טוב ויפה , הם בעלי המקצוע , הם קובעים . אבל , כאשר ניגשתי למשרד , הסתבר לי שעלות הטסט היא 129 שח ! שאלתי למה , ענתה הפקידה : 1-טסט 2-טסט חוזר 3-בדיקת זיהום אויר . מה זה אומר ? שאם נכשלת , אז מראש גובים ממך תשלום עבור טסט חוזר , ובדיקת עשן חוזרת . עוד לפני התיקונים , עוד לפני שאתה מערער , קודם כול גובים תשלום עבור הטסט החוזר , ובדיקת העשן החוזרת . עכשיו , מה אם לאחר שנכשלתי בטסט , נגנב הרכב , או הושבת בתאונה , ? סתם שילמתי עבור טסט ובדיקת עשן עתידיים . חוץ מזה , אם לוקחים ממך תשלום עבור בדיקות עתידיות , הם חייבים להכשיל אותך בטסט , כדי שתגיע שוב ... הבנתם ? אם אתה נכשל , אתה משלם מיד , יותר . אז למה להעביר אותך ? לא חוצפה ? בפעם הבאה , רק מ.מ.מ , או דינמומטר .
×
×
  • תוכן חדש...