Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שראיתי היום בעת ההתקנה של אמיר החומר כמעט זהה לאקסטריים ונבדל ממנו בעצם בנייר אלומיניום עבה יותר (על הדיינמאט)

התוצאה דומה באופן כמעט מוחלט לבידוד של האקסטרים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכמה מספיק הגליל הזה?

אני צריך לאטום רצפת תא מטען במלואה,האים הגליל הזה יספיק?או שאפילו ישאר?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני מאמין שישאר ללא ספק!אם אין לך איזה ואן. שטח הכיסוי הוא 3 מטר מרובע! כמעט כמו באלק.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תהליך האיטום.

החומר

mmu1yc2zyzzw.jpg

הסרת ה"האיטום" המקורי של הרכב:

mqdzj0zymy2t.jpg

ניקיון הדלת.

zmzntwjuyiil.jpg

התחלת איטום החלק החיצוני של הדלת.

zz4ldqmmwojl.jpg

tyjoq5hzy2gh.jpg

החלק החיצוני אטום!!

5dj4jykxmyym.jpg

טל (DIFORCE) עוזר לאטום את החלק הפנימי של הדלת( החלק הזה נאטם משני צדדיו).

y0w25nakvuty.jpg

הדלת בשלבי האיטום.

mfzjmjmmejzm.jpg

הדלת בסוף האיטום.

immmd5y2wgnu.jpg

החומר איטום הודבק גם על האלמנט עצמו כדי למנוע כל בריחה של אויר שיכולה להיות מההגבהה עצמה+חיזוק של ההגבהה.

gzovnhwcodtj.jpg

בבגאז מה שנעשה זה הוספת מאסה לדלת, לחלק העליון של הבגאז' והספת מאסה קצת לדפנות של התא מטען.

מה לפי דעתכם יביא לשיפור משמעותי בעוצמת הבאס?(יש לציין ששום דבר לא רועד ומציק יותר).

2tnlngknn4ja.jpg

להנאתכם,

אמיר

פורסם

'מה אתה... אלד?!'

עם כל כל הרבה חומר איטום וכל כך הרבה זמן פנוי וידיים עובדות ציפיתי למשהו מעט יותר.. 'אגרסיבי'..

תשקול אופציה של אטימה מלאה של דלת הבגאז', כל חור קטן שיש.. אל תחסוך, גם ככה אמרת שיש שאריות חומר, לא?

בדלתות נעשתה עבודה יפה, אם כי גם שם הייתי מוצא איפה לשים עוד חומר.

פרוייקט יפה - מקווה לשמוע תוצאות.

תומר.

פורסם

בדלתות נעשתה עבודה יפה, אם כי גם שם הייתי מוצא איפה לשים עוד חומר.

- אני בספק , דלתות של פוקוס זה דלתות שואה שממש קשה לעבוד איתם , הן לא נפתחות ולא כלום , מבחינת החלק החיצוני סה"כ אטמנו את החורים והוספנו משקל לחלקים שיש להם הכי הרבה Resonance כמו חלקים דקים וארוכים , להוסיף עוד שיהיה אסטטי יותר זה סתם ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

זמן פנוי? הרבה?

יש לי 3 ימים פעם בשבועיים... ככה שהרבה זמן פנוי אין לי.

השאלה בקשר לדלת של הבגאז' ( שכרגע בכלל לא רועדת או משמיעה רעשים), האם האטימה שלה תתן לי את השיפור בעוצמת הבאס.

יש תמיד עוד מקום לשים בדלתות, אבל אני לא חושב שזה היה כבר אפקטיבי. הדלתות לא משמיעות שום רעש בעת דפיקה עליהם, ורוב השטח מכוסה בחומר.

אמיר

פורסם

גם אני לא שמתי לב לכל שיפור בעוצמת הבאס כמו שדיינמאט טורחים לציין בכל החומר הפירסומי שלהם. נו שויין :roll:

מה שכן, אני בטוח שהשיפור בדלת רציני ביותר, וזה לא שהמידים נעלמו לך, אלא פשוט הבאס הפך להיות יותר דומיננטי ומחפה על המיד שהיה חזק.

בכל מקרה, עכשיו לאחר ההתקנה אני בטוח שעשית קנייה מוצלחת מאוד. תתחדש!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מבחינתי אם כבר פתחתי את הדלת, יש לי את החומרים, אני כבר עובר על הכל בצורה הכי מקיפה שיש.

אני מעדיף לעשות 'אובר קיל' רק בכדי להיות בטוח שאני לא אצטרך לגשת לדלת שוב.

ואני לא יודע מה השתבש אצלך איתמר, אבל ברכבים בעלי "תחת" בולט, שלא כמו בסטארלט שלך, ההבדל הוא גדול מאוד, מנסיון.

ייתכן והעובדה שחלל הרכב חולק שטח עם חלל הנוסעים גורמת לשינוי להיות מועט עד לא מורגש.

אני מאמין שבפוקוס, השינוי יהיה גדול.

פורסם

אז מה אתה מציע כדי לקבל את מקסימום תוספת הבאס?

ובולי יש מצב שבגלל שהאטימה אצלך נעשתה באקסנט, השיפור הוא יותר גבוה? מכיוון שהאטימה המקורית היא לא משהו?

האיטום בפוקוס בדלתות למשל היה דיי טוב.

זכור לי שפתחתי פעם דלת של בלאנו למשל, המצב היה מחריד. איטום אפסי אם בכלל.

אמיר

פורסם
זמן פנוי? הרבה?

יש לי 3 ימים פעם בשבועיים... ככה שהרבה זמן פנוי אין לי.

זה ממש הרבה זמן, יש לי כול שבועה 12 שעות גג.

חוץ מזה מרגישים שיפור?

• תוכן חדש...