Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשתי פעם במגע דלת של באלנו.. פחית זו לא מילה..

אבל הדלתות שלי דווקא היו אטומות לא רע בכלל. מסכים איתך שבטח הפוקוס כבר אטומה הרבה יותר, אבל שווה לנסות, החומרים כבר אצלך.

אני דאגתי גם לחזק את מנעוליי הבגאז' ולהחליף את כל הגומיות לחדשות לפני ביצוע האטימה, מנועי דלתות וח"ח. אל תשכח גם שהרכב שלי הוא 3 דלתות, כך שכבר חסכתי 2 פתחי אויר גדולים מאחור.

אבל 'תמיד יש לאן לשפר'.

זה משפט שלומדים בכל תחום בחיים. השאלה היא לא כמה זה משמעותי לאחרים, אלא כמה זה חשוב, מורגש ומשמעותי לך.

אני הרגשתי הבדל דיי גדול לאחר האטימה של הבגאז'. אני מסכים איתך שאין צורך לשים מעבר לאטימה שתמנע את הרעידות הטבעיות של דלת תא המטען והפח, אבל כמו שכבר אמרתי - אם כבר אז כבר, עושים אובר קיל.

ראה ערך "בידוד למטורפים (או איך מבודדים רכב)"

לא אמרתי להשתגע כמוהו, אבל הנקודה הובהרה.. :)

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב אני אשאל,

האם אתה אומר שדלת תא המטען היא הבעיה המשמעותית בתא המטען?

רצפת תא המטען עבה מאוד! רעידות בה לא נמצא ואין שום טעם לבודד אותה.

דלת תא המטען אני אבודד עוד.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

דלת בעיקר, אך אל תזניח את שאר דפנות התא וכן, גם את רצפת תא המטען.

אם תשאל אותי איך ההייתי עושה זאת:

קודם דלת במלואה, אח"כ דפנות ובסוף את הרצפה.

משתי סיבות, הראשונה כמו שאמרת - מהרוטט יותר, אל הפחות. הדלת היא עיקר הרעש וההחזרים.

והשניה היא, אם תחליט להביא עוד חומר איטום, לרצפת התא הכי קל ונוח להגיע יחסית לשאר. כך שאם כבר פירקת את הדלת, המשך לדיפוני תא המטען והשאר את הרצפה כקינוח :)

אל תשכח שרצפת תא המטען תורמת אף היא חלק לא קטן ברעשי הכביש. איפלו איתמר כתב בפרוייקט על הטויוטה שהשינו הורגש מבידוד תא המטען יותר מאשר קיר האש שלו.

תחליט מה טוב לך וגש לעבודה.

פורסם

מה לגבי רכישה קבוצתית? אם תהיה הענות נראה לך שהיבואן יהיה גמיש?

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

אם כל אחד יציין כמה הוא רוצה, ומי רוצה יכולה להיות אפשרות של התגמשות אבל צריך לראות את ההיענות.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני צריך לאיטום אחד וסופי הכולל .

4 דלתות , פאגאז', ותיקרה .

לא יודע אם צריך יותר, למישהו יש עצות על זה ?

עזרה קטנה על הדרך ? ואני גם מצטרף לקניה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
החומר יחסית דק.

עשית השוואה מול חומרים אחרים

אלי קיים בשוק איזה חומר שלא נגעת בו כבר:-)

נו איך מיתקדם הפרוייקט שלך

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תכלס הכי חכם זה לחכות קצת לראות עוד תגובות של אנשים.. חוץ מאמיר.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

• תוכן חדש...