Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר אתה רוצה לנקות משהו , אז עדיף שתנקה עם צינור גינה, תנתק את שתי הצינורות של הראדיאטור ותדחף את הצינור

לצינור אחד ותסתום עם היד את הצינור של העודפים (מע' קירור פתוחה לא?),

תפרק תרמוסטט ותדחף את הצינור גינה לצד אחד של צינור מים של המנוע ,צריך לפרק את הטרמוסטט

תפרק את צינורות החימום שנכנסים לתא הנוסעים, ותחבר את צינור המים גם לאחד מהם,

אבל חשוב מאוד מאוד, יתכן שיש ריקבונות ולחץ מים חזק מידי יפוצץ את ראדיאטור החימום , ראה הוזהרת!! יש להשתמש בלחץ עדין וקצת קצת להגביר , ותיתן א"כ למערכת להתייבש כמה דקות, ותשים רק נוזל קירור שווה ולא זבל, כדי למנוע קורוזיות בעתיד

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אוקי כנסו!

קודם כל היום שטפתי את כל הצינורות את כל החרא שהיה ברדיאטור שמתי נוזל קירור ירוק של פרסטון

אחרי נסיעה של כעשרים דק יצא לי עשן קל מאזור המכסה מנוע ושמעתי רעש של מים וזרימת אוויר

עקבתי אחרי הרעש ומצאתי 2 חורים קטנים עכשיו החורים האלה נמצאים במקום שאליו מתחבר הצינור העליון של הרדיאטור לגוף המנוע אני חושב איפה שנמצא היוניט חום בקיצור באטימה שם יש 2 חורים קטנים וכל המים הירוקים ששמתי (רובם)יצאו משם!!

כל האוטו שלי ירוק עכשיו!

מה עושים איך סותמים את החורים והאם יכול להיות שמצאתי את הבעיה לאיבוד המים ?

פורסם
אוקי כנסו!

קודם כל היום שטפתי את כל הצינורות את כל החרא שהיה ברדיאטור שמתי נוזל קירור ירוק של פרסטון

אחרי נסיעה של כעשרים דק יצא לי עשן קל מאזור המכסה מנוע ושמעתי רעש של מים וזרימת אוויר

עקבתי אחרי הרעש ומצאתי 2 חורים קטנים עכשיו החורים האלה נמצאים במקום שאליו מתחבר הצינור העליון של הרדיאטור לגוף המנוע אני חושב איפה שנמצא היוניט חום בקיצור באטימה שם יש 2 חורים קטנים וכל המים הירוקים ששמתי (רובם)יצאו משם!!

כל האוטו שלי ירוק עכשיו!

מה עושים איך סותמים את החורים והאם יכול להיות שמצאתי את הבעיה לאיבוד המים ?

אם באפשרותך, תעלה תמונה ברורה של המקום כדי שנוכל לראות בדיוק במה מדובר, אם רקבונות בפלנג' או במקום אחר,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כל הפלאנג היה מלא ברקבונות וחורים ומשם יצאו לי מים ואדים היום הלכתי קניתי פלאנג חדש וטרמוסטט 82 מעלות

גילינו חור קטן איפה שהפלאנג מתחבר בנתים סתמתי זמנית עם סיליקון

איך אתם ממליצים עם איזה חומר לסתום את החור שיהיה עמיד למים?

חוץ מזה גיליתי נזילה מהרדיאטור מלמטה...

וכל מה שעשיתי לא עזר לבעית ההתחממות כי היום אחרי ששהיתי עם האוטו פתוח למעלה מחצי שעה הבנתי את העניין

המאורר נפתח המד חום מגיע ל3\4 כמעט לקו האדום הוא מתחיל לפעול ושהמד מגיע קצת מעל החצי מפסיק לפעול וחוזר חלילה

בדרך כלל זה היה קורה שהמד היה על רבע או קצת לפני החצי!

זה הטרמוסטט אשר נמצא ברדיאטור לא?

ומה אפשר לעשות עם הרדיאטור?

פורסם

לפעמים אפשר לתקן נזילות מהרדיאטור בהלחמה.

אם הרדיאטור שלך נוזל גש למתקן רדיאטורים שילחים לך את הסדקים או ימכור לך רדיאטור חדש.

פיתרון חאפרי לבעיה - לנקות טוב טוב את האזור, להדביק עם פלסטלינה אפוקסית ולהתפלל (ע"ע החתימה שלי).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...