Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין כרגע בבניית דאון-פייפ 2.5-3 ברכב שלי (FR), מהו לדעתכם מחיר סביר לעבודה שכזו ?

אני צריך לקבל עוד שלושה-ארבעה ימים ממיר קטליטי ספורטיבי (קרמיקה) עם כניסה ויציאה של 3 אינטש, אני רוצה לבנות דאונפייפ שיתחבר לממיר וזהו. אני לא רוצה להחליף דוד ולא את שאר הצנרת (ראש שקט...)

העבודה יחסית פשוטה ולא ממושכת, כמה לדעתכם היא צריכה לעלות ואיפה ?

תודה מראש,

נימי

...CASKA for life

פורסם

הם עשו עשרות ממירים ספורטיביים ?

מישהו יודע אם הם באמת עוברים טסט ? (ולא זרקתי את כספי לשווא)

נימי

...CASKA for life

פורסם

מירב הסיכויים שתעבור טסט, עם כל הכבוד לבוחני א"י, אין שם יותר מידי הבנה, ואלא אם יבנו לך משהו שנראה כאילו נוצר משאריות מתכת ופחיות קולה, אין סיבה שזה לא יעבור טסט.

מה שכן - תכנון סעפות פליטה כרוך בטיפה יותר מ"לחבר צינורות כמו שראיתי באינטרנט" ככה שלא תמיד מעבר לקונפיגורציה שנשמעת "סקסית" כמו 4-2-1 ייתן ביצועים טובים יותר מסעפת שתוכננה בעזרת חישובים וניסויים של זרימת גזים וכו'.

בקיצור, ומבלי לזלזל לשניה בחבר'ה שבונים סעפות בעצמם, מכיוון שיש לך רכב ששוק השיפורים שלו לא קטן, אני חושב שיהיה חכם יותר ללכת על סעפת מין-המוכן של אחת הסדנאות, כזו שתדע לספק לך איזה גרף \ טבלת שיפור, שתוכל להבין ולדעת מה ההשפעות של מה שאתה הולך לעשות לאוטו.

רון.

-אופציה אחרת היא להתחיל לקרוא ולבנות לבד, כיף גדול, הרבה שכל וסיפוק ,רק שכל התהליך גוזל זמן ומשאבים-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

התכוונתי עשרות דאונפייפים לא ממירים.

ולנסיך מה הקשר לסעפות פליטה?? תכנון ,בנייה???

לאיפה הלכת, הבן אדם כולה רוצה דאונפייפ..

S2K-T...R.I.P

פורסם
התכוונתי עשרות דאונפייפים לא ממירים.

ולנסיך מה הקשר לסעפות פליטה?? תכנון ,בנייה???

לאיפה הלכת, הבן אדם כולה רוצה דאונפייפ..

האר את עיני בנוגע להבדל...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מצטרף להמלצה על G-DUB ויש גם את E&A שמנסיון עושים עבודה טובה.

נימי- אני מתכוון בקרוב להחליף את כל הצנרת והדוד האחורי אבל מעוניין גם בדאונפייפ- דבר איתי אם יש חדש, אולי נלך ביחד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
האר את עיני בנוגע להבדל...

רון.

ההבדל הוא שדאונפייפ זה צינור בודד שיורד מהטורבו ומתחבר לצנרת הפליטה והלאה מאוד פשוט לתכנון ולבנייה.

וסעפת פליטה זה כבר תכנון של כמה צינורות שצריכים להיות שווי אורכים עם הרבה עיקולים ובקטרים מסוימים(תלוי עם התכנון הוא לאטמוספרי או מוגדש) וזו כבר עבודה הרבה יותר מסובכת שדורש הרבה יותר תכנון והרבה יותר זמן ומן הסתם עולה פי 3.

אם עדיין לא הבנת אני יעלה גם תמונות.

S2K-T...R.I.P

פורסם
ההבדל הוא שדאונפייפ זה צינור בודד שיורד מהטורבו ומתחבר לצנרת הפליטה והלאה מאוד פשוט לתכנון ולבנייה.

וסעפת פליטה זה כבר תכנון של כמה צינורות שצריכים להיות שווי אורכים עם הרבה עיקולים ובקטרים מסוימים(תלוי עם התכנון הוא לאטמוספרי או מוגדש) וזו כבר עבודה הרבה יותר מסובכת שדורש הרבה יותר תכנון והרבה יותר זמן ומן הסתם עולה פי 3.

אם עדיין לא הבנת אני יעלה גם תמונות.

בתנאי שאני מתכנן, כמה צריך לעלות רק ריתוך? אני מביא צנרת חתוכה. יש סדר גודל?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
בתנאי שאני מתכנן, כמה צריך לעלות רק ריתוך? אני מביא צנרת חתוכה. יש סדר גודל?

אף אחד לא ייקח לך פר ריתוך. רק על עבודה כוללת,

קו---------------------------------------

פורסם
אף אחד לא ייקח לך פר ריתוך. רק על עבודה כוללת,

כולם מקצוענים בלתכנן סעפות פליטה:?:

האמת, באסה בשבילי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
כולם מקצוענים בלתכנן סעפות פליטה:?:

זה לא סעפת פליטה, זה דאון פייפ.

ורק לרתך זה כמו שתבא למסעדה עם המצרכים תאמר להם לארגן מזה ארוחה.

בגלל זה אף אחד לא רק ירתך כי זה גם לא רק ריתוך, זה עדיין יהיה עם התאמות ותיקונים כי עד שזה לא מרותך ומורכב זה לא יצא בול.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רתך יכול לרתך לך צנרת מתוכננת , הרי זאת העבודה שלו.

אם יש לך גישה לתיב"מ רציני - הייתי חושב על זה - ואילו רק בשביל הספורט.

• תוכן חדש...