Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

כאן תוכלו לשתף א כל הפורם במקרה הכי הזוי, או מקרים הכי הזויים, שקרו לכם.

כמצופה, אני אתחיל.

אני הולך בשכונה השקטה שלי, שפתאום אני מתקרב לבית עם כלב ענקי, במלוא מובן המילה. הכלב כרגיל, מתחיל לנבוח. אני הרגשתי סופרמן מאחורי הגדר, והתחלתי לצעוק לו: "שתוק! שקט! ששש!" ככה במשך כמה דקות.

לאחר איזה כמה דקות מגיחה מאזדה 6 שחורה, ונכנסת לחניה, בלי שאני שם לב בכלל. בינתיים אני ממשיך: "שתוק! יא כלב! שתוק!"...

פתאום קלטתי שאני צולמתי על ידי בעל הרכב, שהיה חבר שלי...:oops: אחרי איזה שבע שמונה דקות של התגרות, החבר שחרר את הכלב, ואני רצתי כמו משוגע הביתה (300/400 מטרים...). אחרי כמה ימים החבר בא אלי עם דיסק, והראה לי כמה מטומטם יצאתי...:oops:

מאז למדתי לא להתגרות בכלבים מאחורי גדרות...:lol:

עכשיו תורכם!!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

המקרה הכי הזוי בו נתקלתי הוא השרשור הזה.

המקרה השני הוא השימוש העודף במילה "הזוי" שנעשה בתקשורת בזמן האחרון וגם בפורום זה:

כשאתה נתקל בפיה באמצע היום, זה הזוי.

כשאתה רואה כריש שוחה באמצע מדבר יהודה, זה הזוי.

כשאדם לוקח סמי הזיה, הוא הוזה.

לעומת זאת, תריצו חיפוש קצר עם המילה "הזוי" בפורום והתוצאה שתקבלו בהחלט "הזויה"

למשל:

כששני רכבים משמעים צליל דומה, זה לא הזוי.

כשאדם מקבל דו"ח כי חנה על המדרכה, זה לא הזוי.

כשמוסכניק מבקש מכם לשלם עבור עבודה שביצע, זה לא הזוי.

עזרה בזיהוי שיר, זה לא הזוי.

שמירת סוללות במקרר, זה לא הזוי.

אדם שמחקה רעש של אופנוע, זה לא הזוי.

כשיורד ברד, זה לא הזוי.

נו... הבנתם את הקטע...

המאסתם את המילה, בעיקר תוך שימוש שלא בהקשרה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ואידך זיל גמור

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...