Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתן, הוא נוסע על אליאנס, זה צמיג שקונים בשביל לא להחליף יותר צמיגים אף פעם, לא בשביל אחיזה.

בוא נגיד שמאפייני האחיזה שלו קרובים יותר ליציקת בטון מלצמיג.

אם אין לך את הכסף להגדלת מידה, שקול קניית צמיגים איכותיים במידה שלך, קשה למצוא - אבל אני בטוח שיש משהו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אליאנס באמת לא אוחזים, צמיגי פלסטיק,עמידות גבוהה וכו' וכו'

אבל עדיין ברכבים שנהגתי עליהם, אלה היו הצמיגים והם שרדו נסיעות כיף מהירות ברמה"ג (גם בגשם!) ללא ציוץ. פשוט צריך לדעת את המגבלות.

אם הצמיגים טריים ולחץ האוויר תקין, האחיזה אמורה להיות סבירה לרכב הזה. אל תשכח שזהו רכב חלש ולא צריך בשבילו סמי-סליקס.. מה שכן, אני הייתי הולך על ג'אנט 15 קל וצמיג דביק, אם התקציב לא מאפשר ג'אנטים חדשים

הייתי נשאר עם האליאנס ומחליף למשהו טוב יותר רק מתי שהם יגמרו.

פורסם

הבעיה במידה של ה185/55/15 שאין מספיק רכבים על הכביש עם מידת צמיג כזאת יש את ה HGT ואת ה206 XS ואת הרובר ולכן המחיר של המידה הזאת גבוה יחסית לצמיגים אחרים. עכשיו כשלמזדה 2 יש גם צמיגים כאלו אני מאמין שהמחירים יירדו כי יהיו יותר רכבים עם צמיגים כאלו והוא יהפוך לסטנדרט.

אני את ה DUNLUP LE MENS שלי השגתי במחיר טוב וגם בקומבינה רצינית ביותר אבל מרגישים את ההבדל בין הצמיג הזה לצמיגים הפשוטים שהיו עליו לפני.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...