Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן ,בחוט הצתה שהקפת בעיגול לא הופיע ניצוץ בזמן התקלה בודאות.שיחקתי קצת עם התקע שבו מספר חוטים דקים שנכנס למודול ולאחר עוד כ10 נסיונות הנעה עם דוושה מלאה הרכב הניע ולא כבה לאחר מכן.מה שברור שהיה מוצף כי יצא עשן לבן בשני הנסיונות האחרונים לפני ההנעה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחר שבוע שקט, חזרו בעיות ההנעה.

הפעם נדרשו רק כ- 5 ניסיונות, היה לי קצת מזל. הייתי לבדי אז לא יכולתי לבדוק ניצוץ.

מה ששמתי לב הוא שהרכב החל לקרטע (אולי 2 קרטועים בקושי) וגם היה כיבוי מנוע אחד בעת שהמתנתי ברמזור, המנוע היה חם, כמעט על החצי. בבת אחת הטורים ירדו והמנוע כבה אבל הניע מיד לאחר מכן. בנוסף, המנוע ממשיך לעבוד קצת לאחר שאני סוגר את הסוויץ, מה זה צריך להיות? :shock: קרה לי כמה פעמים היום.

האם הקרבורטור התחיל לעשות בעיות לאחר שנתיים וחצי של שקט מוחלט או שיש קשר לבעיות הנעה המסתוריות?

ביום שישי אני נוסע למוסך. מכיוון שברור שאני יגיע לשם התקלה תיעלם כלא היתה- מה לומר להם לבדוק כדי שלא יחליפו חלקים סתם?

צביקה, החוטי הצתה שמותקנים הם יחסית חדשים, שנה וקצת. לא חבל להחליף אותם?

תודה מראש לכולם.

פורסם
לאחר שבוע שקט, חזרו בעיות ההנעה.

הפעם נדרשו רק כ- 5 ניסיונות, היה לי קצת מזל. הייתי לבדי אז לא יכולתי לבדוק ניצוץ.

מה ששמתי לב הוא שהרכב החל לקרטע (אולי 2 קרטועים בקושי) וגם היה כיבוי מנוע אחד בעת שהמתנתי ברמזור, המנוע היה חם, כמעט על החצי. בבת אחת הטורים ירדו והמנוע כבה אבל הניע מיד לאחר מכן. בנוסף, המנוע ממשיך לעבוד קצת לאחר שאני סוגר את הסוויץ, מה זה צריך להיות? :shock: קרה לי כמה פעמים היום.

האם הקרבורטור התחיל לעשות בעיות לאחר שנתיים וחצי של שקט מוחלט או שיש קשר לבעיות הנעה המסתוריות?

ביום שישי אני נוסע למוסך. מכיוון שברור שאני יגיע לשם התקלה תיעלם כלא היתה- מה לומר להם לבדוק כדי שלא יחליפו חלקים סתם?

צביקה, החוטי הצתה שמותקנים הם יחסית חדשים, שנה וקצת. לא חבל להחליף אותם? (האם אתה מעדיף להתענות מאשר להחליף חוטי הצתה חדשים אך פגומים?), בדוק התנגדות של חוטי ההצתה במוסך.

תודה מראש לכולם.

גיא האם ידוע לך, מיהו יצרן חוטי ההצתה, האם לא BS במקרה, בדוק

אם על חוטי ההצתה רשום 7 מ"מ נתח גבוה, תוצרת USA, איכותם מפוקפת, ויש להחליפם בבירו, ולא מה משנה מתי הרכבת אותם!

בעייתך לא קשורה למערכת הדלק כלל, רק למערכת ההצתה( חוטי הצתה סליל הצתה , מחשב דיגיפלקס).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה צביקה, אני ייגש למוסך בשישי ויבקש שיבדקו את כל מערכת ההצתה.

לגבי חוטי ההצתה- אני לא יודע של איזו חברה הם, אבל מחר אני אצלם אותם מקרוב כולל את הכיתוב שמוטבע עליהם (תמונות איכותיות וגדולות) ויעלה לכאן, אני בטוח שתזהה במדוייק. אני אצלם גם את המחשב הצתה כי רצו לדעת מה המספר שעל המדבקה.

שוב תודה ועדכונים מחר.

גיא.

פורסם

צביקה ושאר החברים שהגיבו שלום,

על חוטי ההצתה רשום 8 מ"מ, הנה כמה תמונות.

לצערי איכות התמונות קצת ירודה בגלל שצילמתי קרוב מידי.. :? אבל אפשר לזהות את הכתוב עליהם.

מה דעתכם?

01dd9.jpg

02ym5.jpg

001if2.jpg

• תוכן חדש...