Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 306 בעיה בברקסים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

יש ברשותי פיז'ו 306 XR דגם 94 .

לאחרונה אני חש שהבלמים לא בולמים בצורה טובה (הכוונה שגם אם אני לוחץ ממש חזק הגלגלים לא נינעלים) ואני מרגיש התנגדות די חזקה בדושת הברקס .

בדקתי את רפידות בברקסים הקדמיים והם בסדר גמור, גם בדקתי את הברקסים האחוריים נתתי ניקוי וכיוון.

לאחר שכלום לא השתנה המליצו לי לבדוק את צינור הווקום שהולך לבוסתר. החלפתי את הצינור בחדש.

ועדיין אין שום שינוי .

יש למישהו איזה רעיון המלצה ?

תודה!

פורסם

עם בלמים לא משחקים !

מקומו של הרכב- מאחורי דלתות המוסך בלבד ללא שום חשיבה בכלל עד לפתרון הבעיה במלואה.

צריך לפרק את 4 הגלגלים ולערוך בדיקה יסודית: לבדוק את שחיקת הצלחות הקדמיות /אחוריות /סנדלים /תופים /משאבות/צינורות בלמים קדמיים,לבדוק תקינות משאבת בלם מרכזית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...