Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

התקנתי לאחרונה סאב וקמפוננט מאחורה אבל אני עדיין רוצה להשלים את הסראונד עם הרמקולים האחוריים.

העניין הוא שהם מעוותים בעוצמות יחסית גבוהות וזה הורס את הסאונד.

השאלה אם אפשר לעשות משהו שהם לא ינגנו בעוצמה כל כך חזקה?

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

מה הבעייה תוריד את הווליום דרך המגבר...

או שהבעעיה שההיתה לי שה קדמיים היו של הרכב המקורי ואחוריים של JBL פשוט לקחתי את הפדר אחורה וככה בלי עיווטים

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם

הם מחוברים לרדיו דיסק. לא למגבר

אם אני אעביר את הפדר קדימה אז הסאב גם יעלם לא?

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אם הקדמיים והסאב מחוברים למגבר, אז תגביר את העוצמה של המגבר.

ככה בווליום מסויים אתה תשמע יותר את הקדמיים ואת הסאב.

מקס.

פורסם

תחבר את האחוריים ליציאה של הקידמיים ברדיו דיסק, וככה כשתעביר אחורה אז הסאב והקומפננט יהיו יותר חזקים מהאחוריים. כי בעצם לרוב יציאת המגבר היא REAR.

:-) just smile
פורסם

אתה עושה את אחת הטעויות הקלאסיות והכי עתיקות בספר.

תכבה את הLOUD

תכבה את הBASSBOOST גם בHU גם במגברים.

אם אתה מוסיף באס באקולייזר תוריד לאפס או לפחות אל תגזים.

כל הדברים האלה, למרות זה שמתקינים ותסלח לי, שלא מבינים שום דבר בסאונד מהחיים שלהם אומרים לך שזה מוסיף איכות - זה רק מוסיף עיוותים למערכת.

ברגע שאתה תכבה את כל השטויות האלה ואתה תעשה את הדברים הבאים אתה תראה שהתוצאה הרבה יותר טובה:

1. אתה תראה שהאחוריים הפסיקו לעוות - אלא אם כאן כבר קרעת אותם לגזרים.

2. תחתוך את הסט הקדמי בקרוס של המגבר בHPF בסביבות ה80 הרץ.

3. תחתוך את הסאב בLPF ב80 ומטה לפי השמיעה.

מה שיקרה זה שתהיה לך מערכת עם צליל הרבה יותר נקי, סביר להניח שהסאב יהיה מורגש יותר מקדימה ואני לא נכנס עכשיו לטריקים של מיקום והפיוכי פאזות.

ואתה תוכל להגביר את הסט הקדמי וגם את הסאב הרבה יותר.

הסיבה לזה היא שכל הלאודנס והבאס בוסטים למיניהם נכנסים למגבר לפני שלב ההגברה (קדם מגבר) והם מזהמים את האות שנכנסת אליו וכשזה מוגבר זה יוצא החוצה כעיוות כי סה"כ כל הדברים האלה זה עיוות טהור - עכשיו תחשוב שאתה מגביר את העיוות הזה - אתה מטגן את הרמקולים שלך.

אתה תראה שכשנכנסת אות נקיה למגבר - הרבה יותר קל לו להגביר אותה ואז הרבה יותר קל להגביר את רכיבי המערכת - אתה רוצה יותר בום? - תקנה סאב ומגבר יותר חזקים - אל תנסה לרמות את המגבר ואת הסאב - זה לא עובד.

אם יהיו לך עיוותים מהסט הקדמי - או שהוא לא חזק מספיק, או שתדר החיתוך בHPF נמוך מידי (אני אפילו לא יודע איזה סט ומה הקוטר - אני מניח באופן של ברירת מחדל שש וחצי אינטש) או שההתקנה גרועה והסט יושב ישירות על מתכת הרכב ואולי אפילו אין מגע מלא ויש חרחור של אוויר.

אני מציע לך בחום להריץ בחיפוש "כיול" או "כוון" מערכת ולהתחיל לקרוא.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...