Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=181612

אני בדיוק צופה עכשיו בחדשות של ערוץ 2 ואני רואה שהאודי TT הכחולה שאז ניסתה להוריד אותי מהכביש (בכוונה) מעורבת בתאונה הזו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועל זה נאמר בשפת הבני דודים " כול כלב ביג'י יומו"

ויפה שעה אחת קודם.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אבל הוא רצח!! זה נכון שכל כבל בא יומו, אבל הוא גם ברח!! אני לא מקנא בבן אדם, בין אם הוא ערבי, בין אם יהודי או ישראלי אפילו, בלי קשר לזיקה דתית, אחרי שהמשטרה(ע) תתפוס אותו.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

רק אתמול בכביש בין יוקנעם לצומת יגור אוודי A8 עקפה אותי על לפחות 160 קמ"ש, שלא נדבר על פולקסווגן גולף (דור שלפני אחרון) שנסעה במהירות חוקית בנתיב הימני ואני החלטתי לעקוף אותה, ואח"כ לנהג לא היה ראוי שפיאט אונו עוקפת אותו, אז הוא עקף אותי בחזרה על לפחות 140 קמ"ש כדי להראות לי שהמנוע שלו יותר חזק.

אנשים אידיוטים.

פורסם

אפשר עוד קצת פרטים על עניין התאונה או איזה לינק לכתבה ?

ראיתי את זה בחדשות אבל בחצי עין ..

תודה, דן.

פורסם
מהקצת ששמעתי הבנתי שהיא לא רק מעורבת אלא גם אשמה...

מקווה שלא היה חגור :bad-word:

שווה להתקשר למשטרה על זה ולדווח על המקרה שלי ? או שכדאי לעזוב את זה כדי לא להסתבך יותר מידי ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

במה להסתבך?

ולדעתי העדות שלך כבר לא תועיל למשטרה, לא חושבת שיעשו בה שימוש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מי שעושה שטויות על הכביש סופו הוא מר וזה ידוע. פעם אחת זה עובר בשלום, פעם שניה ניצלים בנס, ובפעם השלישית הסטטיסטיקה תופסת את אותם האנשים על חם.

העדות שלך לא תועיל הרבה. תשאיר את זה כבר ככה.

פורסם

מגיע להם!!! הרסו אאודי... אמן ואמן הביטוח לא יכסה ושוב אמן. כל הפושטקים האלה שחושבים להם שזה שיש להם כיס עמוק יכולים לעשות מה בראש שלהם. חבל שבדרך הם לקחו כמה ילדים בני גילי.

אם לא איכפת לך לקבל אולי קצת איומים וכד' תן תלונה במשטרה ותעיד במשפט.

או שתתלונן, אבל לא תבוא להעיד במשפט בטענה שאתה מפחד.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אין התנהגות במקרה אחד מעידה על התנהגות במקרה אחר. לפיכך העדות שלך לא תועיל כלל לתיק הנוכחי.

מה גם שלך תוכיח שזה היה אוטו רכב (אתה זוכר את מספר הרישוי?) ולך תוכיח שזה היה אותו נהג..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני המום , באמת המום מהתגובות שלכם.

אני לא מנסה לגונן על הבחור עם הTT , אבל בכל זאת , מישהו אמר "הלוואי שהוא לא היה חגור " ?? הלוואי והביטוח לא ייכסה את הנזק ??? כאליו W.T.F ??? . מי מאיתנו לא נהג פעם כשהוא עצבני ,או שהחברה שלו עושה לו בעיות או שהיא במחזור ולא יודע מה, בעיות בלימודים , בעיות בעבודה וכולי., בעיתון נאמר שהוא בן 42 , לכאורה איש מבוגר , יכול להיות שהוא לא אשם בכלל , יכול להיות שטעית וזה לא אותו אדם ??

ובכלל מה זה התגובות הגזעניות האלה , "בני דודים שלנו " גם מהשרשור הקודם, מה זה קשור ? תאונות קורה לכולם ? לא לשכוח שהוא אב של מישהו , בן של מישהו , אח או בעל של מישהי , ואני לא הייתי מאחל רע לאף בנאדם לא משנה מה הוא עשה.

בגלל שיש לו TT , אגב יש שוויצרים ומניקים עם פיאט אונו. ולא חסר מניקים עם מזדה ליסינג גם .

אבל חבר'ה , זה ממש לעניין , אני אישית , מאחל לכולם החלמה מהירה , ומשתתף בצער משפחות הבחורים שנהרגו בתאונה.

סעו בזהירות , האל ישמור אותנו אחד אחד .

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

אותי הדביל פעם ניסה להוריד מהכביש בין צומת סומך לצומת יגור.

אני לא בטוח ב100% אם זה הוא, אבל אין יותר מדי אודי TT כחולות באזור חיפה.

אם זה הוא, אין לי טיפת ספק שזו אשמתו.

• תוכן חדש...