Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו מגאן שנת96 עם5 דלתות מנוע 1.6 גימור- RN

בעיה ראשונה- 2 נעילות דלתות שמאליות (נהג ומאחוריו) לא פועלות בלחיצה על המפתח/כפתור נעילה מרכזית על הדשבורד.

פתחתי את 2 הדלתות ווידאתי שאף חוט לא השתחרר ושהכל מחובר כמו שצריך (נשמע קצר אבל זה לא)

אז הבעיה היא כנראה מתחת למכסה מנוע, למישהו יש רעיון למה 2 הנעילות הימניות עובדות ו2 השמאליות לא?, או מה אני יכול לעשות כדי לתקן את המצב?

בעיה שניה- מזגן- מנסה לסגור דלתות כלשהן מתחת לחלון הקדמי ועושה רעש ממש מטריד, למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי שהוא יפסיק?

אני אציין שבעבר המזגן עשה את הרעש הזה רק במצב של "אויר פנימי" ועכשיו הוא עושה את זה כל הזמן, גם שעוצמת המאוורר היא '0'.

תודה רבה

רנו מגאן 96' RN מנוע 1.6E =]

פורסם

לגבי הנעילות בדוק נתיכים (פיוזים) .ואם לא גש למתקין , יכול להיות המוח של הנעילה פגום. הרעש שאתה שומע בצד ימין זה רעש של מהמנע שפותח צירקולציה פנימית וחיצונית . העצר(סטופר) פגום ולכו הוא עובד באופן קבוע עם פתיחת מתג התנעה. יש אופציה יקרה להחליף את המנוע ,או לנתק את הקונקטור שלו אבל אז המדף נשאר במצב קבוע פתוח או סגור.

שבת שלום יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
לגבי הנעילות בדוק נתיכים (פיוזים) .ואם לא גש למתקין , יכול להיות המוח של הנעילה פגום. הרעש שאתה שומע בצד ימין זה רעש של מהמנע שפותח צירקולציה פנימית וחיצונית . העצר(סטופר) פגום ולכו הוא עובד באופן קבוע עם פתיחת מתג התנעה. יש אופציה יקרה להחליף את המנוע ,או לנתק את הקונקטור שלו אבל אז המדף נשאר במצב קבוע פתוח או סגור.

שבת שלום יצחק.

לגבי הפיוזים- אני אבדוק אותם, לא חשבתי על זה, אלה שמתחת למכנס מנוע באמת שכבר כמה זמן לא ראיתי אותם, ובאמת הייתה לי בעיה עם המצבר לא מזמן.

לגבי המנוע- אין סיכוי שאני אחליף אותו כרגע (חייל), איך אני מגיע לאותו קונקטור כדי לנתק אותו? הרעש הזה פשוט משגע אותי...

תודה ושבת שלום, דור.

פורסם

באים אתה מאזור פ''ת אני יכול לנתק ללא תשלום. אבל באים לא אז יש 2 קונקטורים (כאשר אתה עומד מול המנוע בתעלה שהמצבר יושב בו) בצד ימין של המצבר צמוד לכניסה של תעלת המפוח(בתחתית), 1 עם 2 פינים תנתק אותו וזה יפסיק, השני הוא של נגד המהירות. באים נתקתה תקע לא נכון אין נזק חבר חזרה ונסה למצוא את הקונרטור הנכון.

שבת שלום יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
באים אתה מאזור פ''ת אני יכול לנתק ללא תשלום. אבל באים לא אז יש 2 קונקטורים (כאשר אתה עומד מול המנוע בתעלה שהמצבר יושב בו) בצד ימין של המצבר צמוד לכניסה של תעלת המפוח(בתחתית), 1 עם 2 פינים תנתק אותו וזה יפסיק, השני הוא של נגד המהירות. באים נתקתה תקע לא נכון אין נזק חבר חזרה ונסה למצוא את הקונרטור הנכון.

שבת שלום יצחק.

אני מהצפון הרחוק, אז אני אנסה לבד כנראה מחר ואם גם זה לא יצליח אני אקח את זה לחשמלאי רכב מוסמך, תודה!

פורסם

חזרתי לעוד סופ"ש מהצבא

לא הצלחתי שבוע שעבר לטפל בבעיות, אז אני הפעם אתרכז במזגן

מה לנתק פה?

(איזה עוד תמונות אני יכול לשים בשבילכם?...)

IMG_3363.jpg

IMG_3364.jpg

IMG_3365.jpg

פורסם
באים אתה מאזור פ''ת אני יכול לנתק...

זה פתרון אחד, וככה גם אני עשיתי בזמנו (שוב תודה ליצחק).

פתרון נוסף הוצע לי מאוחר יותר ע"י מנהל מוסך היבואן בהרצליה:

ניתן להוציא את היחידה כולה, לקבע את המפוח במצב "פנים", ולהרכיב בחזרה.

עלות העבודה: כ-200 ש"ח, מתוכם חלק חוזרים לארנק ע"ח הדלק שנחסך בהמשך.

לפותח השרשור: קח בחשבון שאפילו בעל מקצוע התקשה להגיע לפלאג ולנתק אותו.

אם אינך בטוח מה אתה מחפש, אל תיגע. המגאן היא לא מסוג המכוניות שאפשר לטפל בהן ב"שיטת מצליח".

פורסם
זה פתרון אחד, וככה גם אני עשיתי בזמנו (שוב תודה ליצחק).

פתרון נוסף הוצע לי מאוחר יותר ע"י מנהל מוסך היבואן בהרצליה:

ניתן להוציא את היחידה כולה, לקבע את המפוח במצב "פנים", ולהרכיב בחזרה.

עלות העבודה: כ-200 ש"ח, מתוכם חלק חוזרים לארנק ע"ח הדלק שנחסך בהמשך.

לפותח השרשור: קח בחשבון שאפילו בעל מקצוע התקשה להגיע לפלאג ולנתק אותו.

אם אינך בטוח מה אתה מחפש, אל תיגע. המגאן היא לא מסוג המכוניות שאפשר לטפל בהן ב"שיטת מצליח".

אתה עשית את זה במוסך מורשה? או אצל חשמלאי רנדומלי?

תודה

פורסם

כנראה שלא כתבתי ברור. עשיתי את זה אצל יצחק בפ"ת, כאשר הגישה

הבעייתית לרכיב גרמה לו לפציעה ודימום קל (בכ"ז, רכב צרפתי...) :-)

לאחר מכן, בלי קשר, הייתי במוסך המורשה. שם סיפרו לי על האופציה השניה.

פורסם
כנראה שלא כתבתי ברור. עשיתי את זה אצל יצחק בפ"ת, כאשר הגישה

הבעייתית לרכיב גרמה לו לפציעה ודימום קל (בכ"ז, רכב צרפתי...) :-)

לאחר מכן, בלי קשר, הייתי במוסך המורשה. שם סיפרו לי על האופציה השניה.

הלינק שהבאת הוא לשיכפול מפתח.. לא הבנתי כ"כ איך זה היה קשור

בכל אופן נראה לי שאני בהזדמנות אסע לחשמלאי רכב שיבצע את הניתוק ואולי ימצא את הפיוז הדפוק..

פורסם
לא הבנתי כ"כ איך זה היה קשור

נתתי לינק להודעה ספציפית, שמדברת על הביקור שלי אצל יצחק וייס.

בלי קשר, שיהיה בהצלחה אצל החשמלאי. עדכן בהתפתחויות.

• תוכן חדש...